Γαϊδαράκος ηλικιωμένος αναζητά φιλικό μέρος να ζήσει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλε ενοειται, καλα κανεις και ρωτας απλα το πρωι ημουν χαλια με τη φιογκιτσα , (ακομη ειμαι) και εγραψα το βασικο. Ο κος Λαιντεν που εχει πανσιον σκυλων σε ωραιο πρασινο περιβαλλον θα τον φιλοκξενησει μεχρι να καρδαμωσει και κατοπιν η εταιρεια προστασίας ιπποειδών θα του βρει σουπερ σπιτακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε ενοειται, καλα κανεις και ρωτας απλα το πρωι ημουν χαλια με τη φιογκιτσα , (ακομη ειμαι) και εγραψα το βασικο. Ο κος Λαιντεν που εχει πανσιον σκυλων σε ωραιο πρασινο περιβαλλον θα τον φιλοκξενησει μεχρι να καρδαμωσει και κατοπιν η εταιρεια προστασίας ιπποειδών θα του βρει σουπερ σπιτακι

:up::up::up:
δεν το κλειδωνετε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο ρε παιδιά...:)

Αχ τι καλά!:up:

Δεν βρηκε μόνιμο σπιτάκι όμως.Μετά θα του βρουν.Σίγουρα θα είναι καλά;Το διαπιστώσατε;

Δεν βρηκε μόνιμο σπιτάκι όμως.Μετά θα του βρουν.Σίγουρα θα είναι καλά;Το διαπιστώσατε;

Για να μαι ειλικρινης και εγω σκεφτομαι το ιδιο με τα παιδια...:rolleyes:

Τελικα θα τον κρατησει λιγο ακομη η κυρια που τον εχει και αν χρειαστει ο Κοσ Λαυντεν εχει καταπληκτικο μερος γι αυτον και α τον αναλαβει η εταιρεια στην οποια ανηκει ο ιδιος θα του βρουν ακομη καλυτερο ξερω το μερος ειναι στα βασιλικα πολύ πρασινο. Το κλειδωνουμε μην ανυσηχειτε θα ειναι καλα ο γαιδαρακος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back