Γείτονας μου πήρε το γατούλη μου εδώ και 3 ημέρες!!! Βοηθήστε με!!!

Δεσποινα εισαι πολυ δυνατη και σε παραδεχομαι που ησουν ετοιμη να το φτασεις στα ακρα με αυτους τους αλητες!!

Εξοργιστηκα και γω μαζι σου με αυτα που διαβασα...

Ευχομαι μεσα απ την καρδια μου ο μικρος να αναρωσει γρηγορα και τετοιους ειδους παρατραγουδα να μην ξαναυπαρξουν στην ζωη σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ ευχάριστα τα νέα σας! Χαίρομαι πολύ που τον ξαναβρήκες! Καλή ανάρρωση τώρα στον μικρούλη και να τον φυλάς πάντα κοντά σου! Υπάρχουν δυστυχώς πολύ κακοί άνθρωποι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια μηνυσούλα στον κύριο για κακοποίηση ζώου δε θα ήταν κακή ιδέα, ειδικά αφού θα έχετε και μαρτυρία της αστυνομίας!

Δέσποινα διάβασα την ιστορία και με συγκινεί η αγάπη σου για τον μικρούλη. Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου.

και τυχερη εισαι εμενα οχι μονο μου την πηραν ( εγγυο) οχι μονο την βασανισαν και την βρικα ευτιχωσ ζωντανη σε μια σακουλα στο σκουπιδοτενεκε με τα δολοφονιμενα νεογενιτα μωρα της αλλα μολισ την κσαναιδαν............. την μαχερωσαν μπροστα μου:cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x::cry_x: τωρα θελω να με βοηθισετε για να πεισω των μπαμπα μου να παρει ξανα μπωρειτε?

Λυπάμαι πραγματικά, ράγισε η καρδιά μου με το μήνυμά σου... :((((((((((((((((( Νομίζω ότι μόνο η αγάπη σου για τα ζώα μπορεί να πείσει τον μπαμπά σου..., δείξτου τις σελίδες με όλους εμάς που πασχίζουμε να κρατήσουμε ζωντανό ένα ζώο και να του μεταδώσουμε όλη μας την αγάπη και τότε ίσως αλλάξει γνώμη...

Μια μηνυσούλα στον κύριο για κακοποίηση ζώου δε θα ήταν κακή ιδέα, ειδικά αφού θα έχετε και μαρτυρία της αστυνομίας!

Αν δεν ερχόταν το ζώο ήμασταν έτοιμοι (εγώ και ο άντρας μου) να πάμε στον Εισαγγελέα. Είχαμε όλα τα στοιχεία τα χέρια μας και ξέραμε ότι ο νόμος ήταν απόλυτα με το μέρος μας. Να κάνει την προσευχή του κάθε μέρα αυτός ο αλήτης που το ζώο είναι ζωντανό γιατί ΑΝ, λέω ΑΝ πέθαινε τότε μαύρο φίδι που τον είχε φάει!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Eυγε που το διεκδικησες νομιζω εχεις στοιχεια για μια μυνηση για κακοποιηση ζωου μαζι με την διαγνωση του γιατρου.Μην ξαναφησετε ζωο εξω στην ελλαδα δεν ειμαστε γερμανια η αγγλια παιδια κινδυνευοουν αμεσα και θελουν διπλη σημανση, τσιπακι και λουρακι ταυτοτητα

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες από την επέμβαση, ο μικρούλης είναι σήμερα μια χαρά!!! Το τραύμα έκλεισε εντυπωσιακά γρήγορα (μέχρι και ο κτηνίατρος παραξενεύτηκε!!!) και έτσι πριν μία εβδομάδα του βγάλαμε και το χωνί. Σταματήσαμε φυσικά την αντιβίωση που του δίναμε και επανήλθαμε στο κανονικό φαγητό (του δίναμε κονσέρβα γιατί αλλιώς δεν έπαιρνε ένα τμήμα της αντιβίωσης). Βέβαια "στρογγύλεψε" λίγο μετά από τόσο καιρό μέσα στο σπίτι αλλά νομίζω ότι τώρα σιγά - σιγά θα έρθει στο επιθυμητό βάρος. Του βάλαμε κολάρο με τα στοιχεία μας πάνω και φυσικά "στείλαμε μήνυμα" στον... "γείτονα" ότι... "μακριά από το ζώο". Πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι έχει πάρει τέτοια τρομαρά μετά από όλα αυτά και έχει.. ντραπεί τόσο πολύ που όλη η γειτονιά έμαθε τι είχε συμβεί που τώρα όπου βρεθεί και όπου σταθεί διαλαλεί ότι το ζώο δεν το θέλει πια και ότι φυσικά δεν του ανήκει πια... Σκέφτομαι ότι από όλη αυτή την ιστορία βγήκε και ένα καλό, ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα έτσι ώστε να μην έχουμε παρόμοια... ντράβαλα και στο μέλλον. Το ζώο πια είναι τσιπαρισμένο και φοράει ταυτότητα... Ελπίζω κάπου εδώ να τελείωσαν τα προβλήματα... Σας ευχαριστώ όλους για τις γλυκές κουβέντες που μου γράψατε αλλά και όλους εκείνους που απλά ευχήθηκαν από μέσα τους να πάνε όλα καλά. Σας στέλνω μια φωτογραφία του μικρούλη μας που κοιμάται σαν... κουλουράκι. Καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Συνημμένα

• 2011-04-18 09.10.21.jpg
    2011-04-18 09.10.21.jpg
    589,9 KB · Εμφανίσεις: 47
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να έχεις μια καλή και ήσυχη ζωούλα από δω και πέρα Καφετούλη.

Ψυχηηηη μουυυυυυυ!! Διάβασα όλη την ιστορία και πραγματικά μπράβο σου για όλα, για το κουράγιο, την επιμονή σου και φυσικά την αγάπη σου προς τον Καφετούλη!! Φυσικά ήρθε σε σένα στο τέλος, σοτ πραγματικό του αφεντικό πυο τον αγαπάει!! Καλά έκανες και τοτυ βαλες τσιπάκι, δνεξ έρεις παι τι γίνετια με όλους τους καραγκιόζηδες που κυκλοφορούν!! Σιδερένιος Καφετούλη!!!:kissing:

Κουκλακι μου εσυ!!!!Παει τωρα αυτα περασαν θα τα θυμασαι πια σαν ενα κακο ονειρο!!!!!!Μου φτιαξατε την ημερα!!!!!!!!

Κι εγώ μόνο ένα πράγμα θα πω: ΜΠΡΑΒΟ!!!!

καφετούλη μπράβο! έγινες καλά

:clapup: :clapup: :clapup: συνχαριτηρια , πραγματικα! και ο "καλος , φιλωζοως " γειτονας καλα να παθει !:mad: δωσε στον καφετουλι πολλαααααααα φιλια απο μενα! :inlove::inlove::hug::kissing::P:P:D:hehe:

Αχ, δεν το είχα διαβάσει αυτό το θέμα....
Δέσποινα, μετά απ'όλη αυτή την ταλαιπωρία, να χαίρεσαι τον πανέμορφο Καφετούλη σου, και με την τόση αγάπη που έχεις μέσα σου να του εξασφαλίσεις τη ζωή που του αξίζει....:)

να σου πω κατι:χμ,χμ!:P ισως θα επρεπε να τον βγαζεις εξω βολτα με (πως λεγονται τα λουρακια για τις γατες;;;;;))

Τελευταία επεξεργασία:
σαμαράκι

Διάβασα κι εγώ μόλις τώρα την ιστορία σου. Απίστευτος ο δυναμισμός σου, ένα μεγάλο μπράβο γιατί αυτού του γατούλη του εσωσες την ζωή! Συμβουλή μου να μην τον αφήσεις ποτέ μα ποτέ ξανά να βγει μόνος του έξω. Αν θέλεις θα σου δώσω πρακτικές συμβουλές για να τον εκπαιδεύσεις να βγαίνετε παρεούλα κάθε βράδυ με σαμαράκι και λουράκι στη γειτονιά. Έτσι θα απολαμβάνει το έξω του με ασφάλεια και την μανούλα του πάντα δίπλα του. :)

ναι σαμαρακι!!!!!!

Καλησπέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ πάαααααααααρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Σήμερα ο Καφετούλης είναι υγιέστατος, παιχνιδιάρης και με τρομερή όρεξη για... ύπνο χα, χα, χα. Στο κεφάλι δεν υπάρχει ούτε ένα σημάδια για να θυμίζει τα όσα απίστευτα πέρασε. Αποφασίσαμε με τον άνδρα μου να τον αφήνουμε να βγαίνει έξω γιατί τον καιρό που ήταν σπίτι μετά την επέμβαση είδαμε ότι έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά. Το χειρότερό του ήταν όταν ανοίγαμε την πόρτα και δεν τον αφήναμε να βγει (ζούμε σε μονοκατοικία σε σημείο που δεν υπάρχει μπροστά δρόμος). Επειδή λοιπόν πήρε και κάποια κιλά παραπάνω (έπρεπε να πολύ καιρό να παίρνει αντιβίωση - όσο το τραύμα ήταν ανοιχτό - και την έπαιρνε μόνο μέσα σε λιχουδιές) έπρεπε να "κουνηθεί" και αυτό δεν γινόταν μέσα στο σπίτι. Γνωρίζοντας πια ότι δεν υπάρχει φόβος από τον γείτονα (αποδεδειγμένα ηρεμήσαμε από αυτόν), ελέγχοντας καθημερινα (όσο βρισκόμαστε στο σπίτι) τι κάνει, που βρίσκεται και τι τρώει, τον αφήνουμε να βγει έξω από το σπίτι. Πάντως πρέπει να παραδεχθώ ότι μετά από όλη αυτή την ιστορία ο μικρούλης μας περνάει τις περισσότερες ώρες του μέσα στο σπίτι και φεύγει στο σύνολο όχι περισσότερο από 1 ώρα την ημέρα. Τώρα που έρχεται ο χειμώνας ο μικρούλης θα μαζευτεί ακόμα περισσότερο μέσα. Σίγουρα θα θέλαμε να τον μάθουμε να βγαίνει "προγραμματισμένα" έξω αλλά ξέρω ότι πηγαίνω αντίθετα στη φύση του και δεν θέλω να τον ξαναδώ τόσο... "πεσμένο" όσο όταν ήταν τον καιρό που έπρεπε να μείνει μέσα λόγω της επέμβασης. Για μας αυτή η υπόθεση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα που λένε... Αυτό πάντως που μας έχει εντυπωσιάσει είναι πόσο χαδιάρης έχει γίνει μετά από αυτή την ιστορία... Είναι ένας κούκλος και τον λατρεύουμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back