xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ina1
Νεοφερμένο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Εσύ προσπάθησε να κλείσεις κάπως το πέρασμα, αλλά ταυτόχρονα να τις μαλώνεις όταν το κάνουν για να καταλάβουν ότι δεν πρέπει. Μόνο έτσι θα το σταματήσουν. Επιπλέον μίλα και στους γείτονές σου για να ξέρεις και τις διαθέσεις τους, και εξήγησέ τους ότι θα κάνεις ότι μπορείς για να τις περιορίσεις.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Κατ' αρχάς η δηλητηρίαση ζώωου τιμωρείται απ' το νόμο. Αν σε απειλήσει, πες του το (και φρόντισε να έχεις/βρεις μάρτυρες). Και αν βρεις φόλα στο μπαλκόνι σου, κάλεσε την αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες δες τα άρθρα "Γατα και νόμος" και "Φόλα; Αντιμετωπίστε έγκαιρα την κατάσταση" (Θα τα βρεις και τα δυο εδώ).
Προς το παρόν, μήπως θα έπρεπε να περιορίσεις την πρόσβαση της γάτας σου στο μπαλκόνι; Έστω να βγαίνει μόνο με δική σου επιτήρηση.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Δεν πάει καλά ο άνθρωπος...Καλά κάνεις και την προσέχεις τη γάτα σου. Απ' ό,τι φαίνεται κι αυτός τρόμαξε και τώρα περιορίζεται σε γκρίνια. Δε νομίζω να κάνει τίποτα. Πάντως αν απειλήσει και υπάρχουν μάρτυρες, μπορείτε να φωνάξετε την αστυνομία να του κάνει συστάσεις.

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος

Το αεροβόλο μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά σε γατάκι, είδικά αν το πετύχει στο κεφάλι, ή μάτι
anabou
Διάσημο μέλος
Lora
Νεοφερμένο μέλος
Όσο αφορά τους μλκς γείτονες έχω και από αυτούς μπόλικους. Η γάτα πηδόυσε στο δίπλανό διαμέρισμα το οποίο είναι ακατοίκητο και έκανε κάποιες μουτζουρίτσες στον δίπλανό τοιχο. Στον δικό μου τοίχο οι μπουτζουρίτσες φύγανε με λίγο σαπούνισμα του τοίχου και τώρα απαιτεί να της βάψουμε τον τοίχο! Όσο για τους αποπάνω μας κάναμε ένα μάτς γιατί μολύνουμε τον χώρο με μικρόβια της γάτας....
Αν είναι δυνατόν και μας πετούσαν βρωμόνερα στο μπαλκόνι επειδή λέει έχουμε γάτα!!!!!!
Τέλοσπάντων, τώρα έχουμε αλλάξει διαμέρισμα και προσπαθούμε να κρύβουμε τη γάτα όσο μπορούμε καλύτερα προς αποφυγεί παρεξηγήσεων....
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο για το λουράκι πολύ δύσκολο,το έχω δοκιμάσει και έχω ακόμα τα σημάδια στα χέρια μου.
drusilia
Διάσημο μέλος
Παιδιά ο.κ. με τις κατασκευές στα μπαλκόνια με την πολεοδομία όμως τι γίνεται; επίσης τι γίνεται αν νοικιάζεις σπίτι;
Γενικά μ... υπάρχουν πολλοί, είναι να μην σου τύχουν.
Το πρόβλημα με τη γάτα να περνάει στα διπλανά μπαλκόνια είναι οτι μπορεί να χαθεί για οποιδήποτε λόγο. Εμένα ο πρώτος μου γατούλης πήγαινε συχνά στους παππούδες δίπλα που τον ήθελαν κιολας για επισκεψη. Αλλά μια μέρα χάθηκε... Ποιος ξέρει, μπορεί να άνοιξαν την πόρτα και να έφυγε αυτός χωρίς να το καταλάβουν...
Τέλος πάντων, μετά απο αυτό με τον γατούλη μου τώρα είχα κάνει περιφράξεις, στο παλιό σπίτι με πλαστικό πλέγμα και στο καινούριο με κάτι σαν πολύ ψιλο συρμάτινο πλέγμα το οποίο το έχω κρεμάσει απο το ταβάνι του μπαλκονιού με κρίκους.
Αν νοικιάζεις το σπίτι, προτείνω πλαστικό πλέγμα πάντως ή καλαμωτή.
Ναι, ολα αυτά δεν ειναι οτι καλύτερο αισθητικά και απαιτούν κα΄ποιο κάπο να στηθούν αλλά δεν γίνεται διαφορετικά για να έχω το γατούλη ασφαλή και χαρούμενο και να έχω κι εγώ το κεφάλι μου ήσυχο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool