Γειά σας γατούλες και γατούληδες!

galateia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Κατ'αρχάς τι αλλαγή είναι τούτη; Wow!Χάθηκα στην αρχή...Κόμπλαρα!Χιχιχι!
Τι μου κάνετε;Εγώ ξαναχάθηκα.Έκοψα το νετ και μπαίνω σπάνια πια (και νετ και mycat!Όποτε πιάνω ;) )

Βασικά αυτό ήθελα να πω...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Μου λείψατε! Να τα πούμε τώρα γρήγορα όσο έχω σήμα :D :D:D:D
P.S.: Που...που...που πήγαν τα γατοφατσάκια;;;;;;; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γειά σας γατούλες και γατούλιδες!

Γαλάτεια καλώς ήρθες κ πάλι όπως επισήμανες κ εσύ έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Οταν λες γιατοφατσάκια εννοείς τα σμαιλις; Αν ναι προς το παρών δεν τα έχουμε όμως η Μισελ μας υποσχέθηκε ότι κάποια στιγμή θα ξαναμπουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Γαλατεια,τι κανετε;

Εσείς τι μου κάνετε;Καλά εδώ αγουροξυπνημένα είμαστε.Παρακαλάω το Ρίκο να μη μου γκρεμίσει την ειδική εγκατάσταση που έχω φτιάξει για να πιάνω νετ...Είναι το αγαπημένο του παιχνίδι (πολλά καλώδια βλέπεις!!!)!!!!

Εσείιιις; Νέο νορβηγάκι αυτό στη φώτο;;; :D

Και ναι,Μισέλ θέλουμε αυτάκια στα φατσάκια μας!!!!Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase!

Οχι καλε,τι νεο νορβηγακι,ο Yogi ειναι.:P

Baby Yogi χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ! :inlove::inlove::inlove::inlove:

Nαι εχει γενεθλια σημερα και αλαξα αβαταρ και υπογραφη προς τιμη του.:D

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Να ζήσεις Yogούκι και χρόνια πολλά!Μεγάλος να γίνεις με κατορθώματα τρανά.Παντού να σκορπίζεις της γούνας σου τρίχες* και όλοι να λένε "Ομορφούλι καλωσήρθες!"!

*Καημένη η μαμά που θα μαζεύει τις τρίχες!

Να τον χαίρεσαι Δώρα μου τον ομορφούλι σου!Να κάνετε φου και κεράκι εεεε!Θα ευχηθώ και στο ποστ σας :D

Ευχαριστουμε καλο μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back