galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι μου κάνετε;Εγώ ξαναχάθηκα.Έκοψα το νετ και μπαίνω σπάνια πια (και νετ και mycat!Όποτε πιάνω
)Βασικά αυτό ήθελα να πω...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; Μου λείψατε! Να τα πούμε τώρα γρήγορα όσο έχω σήμα

P.S.: Που...που...που πήγαν τα γατοφατσάκια;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Γαλάτεια καλώς ήρθες κ πάλι όπως επισήμανες κ εσύ έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Οταν λες γιατοφατσάκια εννοείς τα σμαιλις; Αν ναι προς το παρών δεν τα έχουμε όμως η Μισελ μας υποσχέθηκε ότι κάποια στιγμή θα ξαναμπουν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα Γαλατεια,τι κανετε;
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείιιις; Νέο νορβηγάκι αυτό στη φώτο;;;

Και ναι,Μισέλ θέλουμε αυτάκια στα φατσάκια μας!!!!Pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaase!
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι καλε,τι νεο νορβηγακι,ο Yogi ειναι.

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Nαι εχει γενεθλια σημερα και αλαξα αβαταρ και υπογραφη προς τιμη του.

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
*Καημένη η μαμά που θα μαζεύει τις τρίχες!
Να τον χαίρεσαι Δώρα μου τον ομορφούλι σου!Να κάνετε φου και κεράκι εεεε!Θα ευχηθώ και στο ποστ σας

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε καλο μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool