Γειά σας... (για ένα μικρό χρονικό διάστημα)

τα δευτερα σήμερα πήραμε βαθμολογία τετραμήνου,ο γιος μου ο δεύτερος ο Μάριος τελειωμένω φύτο,μέχρι η διευθύτρια ήρθε να μου δώσει συνχαρητήρια,καμμία απουσία και ένα 19 τα άλλα 20!Πραγματικά στεναχωρίεμαι:(
Άλλοι γονείς θα καμάρωναν, εσύ στεναχωριέσαι?:blink:
Γειά σου βρε Πόπη! Είσαι αφασία!!!!:up: Με την καλή έννοια βέβαια!!!:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδελφη μου εβγαλε 19.1....
Ελα βρε ποπι, μακαρι να ειναι πρωτος παντα στη ζωη του!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) :) :) Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στα δικά μου.
Ασπασία πως σε καταλαβαίνω,κι εμένα οι δύο ξαναγράφουν Πανελλήνιες:happy: τα δευτερα σήμερα πήραμε βαθμολογία τετραμήνου,ο γιος μου ο δεύτερος ο Μάριος τελειωμένω φύτο,μέχρι η διευθύτρια ήρθε να μου δώσει συνχαρητήρια,καμμία απουσία και ένα 19 τα άλλα 20!Πραγματικά στεναχωρίεμαι:(

Έλα βρε Πόπη, μη στεναχωριέσαι!
Και εγώ είχα πάντα πολύ καλούς βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν φυτό...ίσα ίσα ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μέσα σε όλα! Σημασία έχει να παίρνει καλούς βαθμούς το παιδί, αλλά να έχει και προσωπική ζωή και άλλα ενδιαφέροντα και να μην χάνεται στα βιβλία!
Θα έπρεπε να χαίρεσαι πάντως γιατί αυτό σημαίνει ότι θα περάσει Αθήνα! Δεν νομίζω να θέλεις να τον αποχωριστείς;

καλό διάβασμα, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία σε όλους που έχετε εξετάσεις και από εμένα :up:

καλο διαβασμα κ καλη επιτυχια παιδια εδω θα ειμαστε κ θα σας περιμενουμε

Έλα βρε Πόπη, μη στεναχωριέσαι!
Και εγώ είχα πάντα πολύ καλούς βαθμούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήμουν φυτό...ίσα ίσα ήμουν πολύ ατίθασο παιδί και μέσα σε όλα! Σημασία έχει να παίρνει καλούς βαθμούς το παιδί, αλλά να έχει και προσωπική ζωή και άλλα ενδιαφέροντα και να μην χάνεται στα βιβλία!
Θα έπρεπε να χαίρεσαι πάντως γιατί αυτό σημαίνει ότι θα περάσει Αθήνα! Δεν νομίζω να θέλεις να τον αποχωριστείς;

Με 3 παιδιά (τα δικά μου)Αθήνα μένει:up: :up: Δεν ρίχνει το τρελό διάβασμα 1-2 ώρες την ημέρα.Σκεφτήτε όμως το δούλεμα που τρώει από τους άλλους:hmm: :hmm: Τα παιδιά γίνονται πολύ σκληρά ώρες ώρες.

Καλή επιτυχία σε ολα τα παιδια που διαβαζουν.

Ποπη οντως τα παιδια ειναι σκληρα με τους καλους μαθητες και τους κολλανε την ταμπελα του φυτου, αλλα και οι μεγαλοι ειναι σκληροι με τους μεγαλους και τους κολλανε την ταμπελα του "εργασιομανή" του "γλυφτη" του "τελειομανη" κλπ. Αρα ο γιος σου απλως μαθαινει την ζωη νωρίτερα απο τους αλλους και θα ειναι καλυτερα προετοιμασμενος να αντιμετωπιζει τους "κακους"

Μικρό καλό διάβασμα!!!!:)
Πόπη εγώ σε καταλαβαίνω. Απο την άλλη το να έχει στόχο ίσως του βγεί σε καλό. Και στη τελική όπως είναι αυτός ευτυχισμένος. Εμάς αυτό μας αρκεί. Να είναι γερά ,χαρούμενα και σε αρμονική σχέση με τις επιλογές τους.:inlove: :inlove:

καλη επιτυχια καλο διαβασμα και πολυ κουραγιο!αντε και μετα μπανια:)

Καλή επιτυχία σε ολα τα παιδια που διαβαζουν.

Ποπη οντως τα παιδια ειναι σκληρα με τους καλους μαθητες και τους κολλανε την ταμπελα του φυτου, αλλα και οι μεγαλοι ειναι σκληροι με τους μεγαλους και τους κολλανε την ταμπελα του "εργασιομανή" του "γλυφτη" του "τελειομανη" κλπ. Αρα ο γιος σου απλως μαθαινει την ζωη νωρίτερα απο τους αλλους και θα ειναι καλυτερα προετοιμασμενος να αντιμετωπιζει τους "κακους"

:hmm: :hmm: :hmm: Κείρα μου ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι,έχεις απόλυτο δίκιο:)

Μα πώς το καταφερνουν, απορω!!! Κι εγω όταν πηγαινα σχολειο, διαβαζα αλλά τετοιους βαθμούς ούτε στο όνειρό μου!!!!
Τα χαίρομαι αυτα τα παιδια, ειλικρινα!!! Και όντως, ακόμη κι αν τρωνε δουλεμα μαθαινουν αληθειες για τη ζωη. Και εχουν προοπτικές πολύ περισσότερες από εκεινους που τα δουλεύουν!!!
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδια!!!!
Εχω απέναντι μου ενα παιδι τωρα, 1η Γυμνασίου. Σε 11 μαθηματα εμεινε.... Ναι τα καταφερε!!! Βεβαια, παίζει x box το πουλάκι μου τωρα γιατί εχει πολύ αγχος... Κι εγω το διωχνω να παει σπίτι να διαβασει η κακια..... Τι να πω.....

Καλή επιτυχία και από μένα στο μελινάκι και σε όσους άλλοους δίνουν εξετάσεις! :)

Όσο για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με τη Νερίνα. Το σημαντικό είναι να κατασταλάξουν σε κάτι που τους αρέσει και τους γεμίζει και τα άλλα θα τα βρουν.

Καλή επιτυχία :hello: :hello: :hello:

:up: :up: :up: Kαλή επιτυχία σε όσους γράφουν σήμερα.:) :) :)

Εχω απέναντι μου ενα παιδι τωρα, 1η Γυμνασίου. Σε 11 μαθηματα εμεινε.... Ναι τα καταφερε!!! Βεβαια, παίζει x box το πουλάκι μου τωρα γιατί εχει πολύ αγχος... Κι εγω το διωχνω να παει σπίτι να διαβασει η κακια..... Τι να πω.....[/quote]

Καλά Χριστινάκι μόνο τη Γυμναστική πέρασε:hmm: Ότι είσαι πολύ κακιά είσαι:lol: :lol: :lol:

καλέ και εγω όταν είχα μείνει απο απουσίες όλα τα μαθήματα τα έδωσα!!!:P :P πέρα απο γυμναστική!! εφιάλτης και οι γονείς μου δεν το ήξεραν!! τους έλεγα οτι πάω βόλτα και πήγαινα και έδινα εξετάσεις!!!:/:
τελικά τα πέρασα!:up: :up:

γέρα με τσαμπουκά!!!!!!

Εγώ πάλι το πιο πιθανό θα ήταν να μείνω στη γυμναστική! Στο γυμνάσιο 12-13 είχα! Με μέσο όρο πάνω από 18! Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ήμουν το παιδί που έλιωνε στο διάβασμα. Άλλωστε όλα τα θεωρητικά μαθήματα (ειδικά ιστορία-θρησκευτικά) τα συχαινόμουν.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής ποτέ δεν ήμουν το παιδί που έλιωνε στο διάβασμα. Άλλωστε όλα τα θεωρητικά μαθήματα (ειδικά ιστορία-θρησκευτικά) τα συχαινόμουν.

Αναστασία δώσε!!! :cool: :up:

Νιάου άστα η ιστορία με εκδικήθηκε εξ αιτίας της δεν πέρασα στην πρώτη μου επιλογή σχολής. Έγραψα 11 στις πανελλήνιες! Φαντάσου ότι 7 χρόνια μετά και το θυμάμαι! Ψυχολογικό τραύμα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back