Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιάου άστα η ιστορία με εκδικήθηκε εξ αιτίας της δεν πέρασα στην πρώτη μου επιλογή σχολής. Έγραψα 11 στις πανελλήνιες! Φαντάσου ότι 7 χρόνια μετά και το θυμάμαι! Ψυχολογικό τραύμα!
Ωχ ωχ ωχ...τί με περιμένει...
Μια απ' τα ίδια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Ωχ ωχ ωχ...τί με περιμένει...![]()
![]()
![]()
Μια απ' τα ίδια...
εγω παλι λεω βρε φενια ασε το ιντερνετ κ κατσε να διαβασεις γιατι ειναι δυσκολος ο αγωνας για να περασεις καπου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε με άφηνε η mother να μπω στο ίντερνετ καθόλου! Με έχει πιάσει διαβασμο-ίωση τόση ώρα!!
Τώρα τελείωσα και με άφησε να μπω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σήμερα όλη τη μέρα διάβαζα Αρχαία...![]()
Δε με άφηνε η mother να μπω στο ίντερνετ καθόλου! Με έχει πιάσει διαβασμο-ίωση τόση ώρα!!Τώρα τελείωσα και με άφησε να μπω!
Φένια τι τάξη πας;Β,Γ γυμνασίου;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Φένια τι τάξη πας;Β,Γ γυμνασίου;
B γυμνασίου!
Μια χαρά έγραψα Αρχαία, μου αρέσουν δεν είναι αυτό..αλλά ήταν αρκετό διάβασμα γμτ!
Η μαμά παρ' όλα αυτά, σύν του ότι διάβαζα όλη μέρα, μου τό κοψε το ίντερνετ! Θα μπαίνω λέει, όποτε είναι αυτή εδώ! Τώρα φεύγει πάλι!!
Γειά σας λοιπόν κι από μένα για τις εξετάσεις!

dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
B γυμνασίου!
Μια χαρά έγραψα Αρχαία, μου αρέσουν δεν είναι αυτό..αλλά ήταν αρκετό διάβασμα γμτ!![]()
Η μαμά παρ' όλα αυτά, σύν του ότι διάβαζα όλη μέρα, μου τό κοψε το ίντερνετ! Θα μπαίνω λέει, όποτε είναι αυτή εδώ! Τώρα φεύγει πάλι!!
Γειά σας λοιπόν κι από μένα για τις εξετάσεις!![]()
Μου θυμίζεις αυτά που επιχειρούσαν να κάνουν οι γονείς μου όταν ήμουν στην ηλικία σου! Την μια έπαιρναν το ποντίκι και λειτουργούσα τον υπολογιστή μόνο με το πληκτρολόγιο (μαρτύριο αλλά τι να κάνεις
) . Την άλλη έπαιρναν και τα δύο, έκανα άνω-κάτω όλο το σπίτι και τα έβρισκα. Τα ίδια με το καλώδιο της τροφοδοσίας. Ε, στην τρίτη λυκείου (αργά βέβαια αλλά δεν είχα λεφτά νωρίτερα) πήρα δικό μου υπολογιστή και το βούλωσαν. Εκτός από τον υπολογιστή είχα και τις εξόδους. Η μάνα μου με κηνυγούσε για να μην βγω έξω μια μέρα πριν γράψω εξετάσεις
Βέβαια από αυτές τις μ*****ες κάθομαι τώρα και τραβιέμαι στην Ηγουμενίτσα ενώ θα μπορούσα άνετα να ήμουν στην Αθήνα. Από ότι φάνηκε δεν ήμουν άτομο για να διαβάσει στο σχολείο. Έκανα το λάθος και δεν πήγα σε ΤΕΕ για πληροφορική μόλις τέλειωσα το γυμνάσιο. Τα λάθη πληρώνονται βέβαια και ήδη τα πληρώνω με την ρημαδοΗγουμενίτσα
Καθήστε και διαβάστε όσο είναι καιρός. Μην κάνετε τα ίδια με εμένα.Υ.Γ.
Νιαου! μένουμε στην ίδια περιοχή! Σε ποιο σχολείο πηγαίνεις;
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
2ο Γυμνάσιο πηγαίνω..
Άντε βρε παιδιά, Γλυφάδα ο ένας, Βούλα ο άλλος, κοντά είμαστε!
Να οργανώσουμε καμιά μικρή συνάντηση να τα πούμε εμείς οι κοντινοί!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τα λάθη πληρώνονται βέβαια και ήδη τα πληρώνω με την ρημαδοΗγουμενίτσαΚαθήστε και διαβάστε όσο είναι καιρός. Μην κάνετε τα ίδια με εμένα.
Στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα!!! Τι σοφές που είναι οι παροιμίες...
Ο ανηψιός μου μια χαρά αφοσιομένος στα μαθήματα ήταν μέχρι την Β' Λυκείου. Στην Γ'Λυκείου άρχισε να βγαίνει. Συνέχεια όμως!!! (Κοριτσάκι στη μέση!!!
).Πάντως μάλλον έβαλε μυαλό στα τελευταία, γιατί ενώ είχαν πληρώσει για την πενταήμερη στη Ρώμη (πάει σε ιδιωτικό και πήγαν εξωτερικό) δεν πήγε για να κάτσει να διαβάσει και τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν πήγαινε σκολείο γιατί είχε κρατήσει τις απουσίες για να διαβάσει πάλι. Μέχρι στιγμής έχει γράψει καλά. Για να δούμε...
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
χα, το ίδιο είχα κάνει κι εγώ...Εντωμεταξύ εμέίς πριν τις πανελλήνιες (στα 4 μαθηματα) δίναμε και απολυτήριες όλα τα μαθήματα. Εννοείται πως σε κάτι "παπαγαλία" μαθήματα (ιστορία κορμού, θρησκευτικά, φιλοσοφία) είχα δώσει σχεδόν λευκή κόλα. Σιγά μην έχανα το χρόνο μου να διαβάσω θρησκευτικά....και τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν πήγαινε σκολείο γιατί είχε κρατήσει τις απουσίες για να διαβάσει πάλι
Ασπασία είπες κάπου ότι ο ανηψιός σου θέλει ΑΣΟΕΕ αν θυμάμαι καλά? Πες του να το ξανασκεφτεί.....

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Γιατί το λες αυτό? Έχει κόλλημα με την ΑΣΟΕΕ! Σκεφτόταν και την Σχολή Ικάρων αλλά αρχίσαμε η μαμά του, η γιαγιάδες του κι εγώ γκρίνια και άλλαξε γνώμη...Ασπασία είπες κάπου ότι ο ανηψιός σου θέλει ΑΣΟΕΕ αν θυμάμαι καλά? Πες του να το ξανασκεφτεί.....![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μέχρι και κουδούνι έχει, ναι κουδούνι όπως στο σχολείο, λες και είμαστε 7χρονα παιδάκια... Γενικά ενώ στην αρχή ήμουν σουπερ πορωμένη με τη σχολή μετά το πρώτο εξάμηνο τα είδα αλλιώς.6 χρονάκια έκανα να πάρω πτυχίο (εντάξει 7, αλλά περίμενα ένα χρόνο για να δώσω ένα μάθημα, δεν έφταιγα
και έχασα και 2 εξεταστικές από καταλήψεις). Γενικά ζόρικα τα πράγματα. Πωπω, ψυχολογικό τράυμα μου άφησε το Πανεπιστήμιο, μπορώ να μιλάω ώρες για τις μ@@@@κίες που άκουγα και έβλεπα εκεί μέσα...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ημουν στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και είχα μόνο ένα υποχρεωτικό μάθημα λογιστικής (γιατί είμαστε επιστήμονες, όχι λογιστές, μη χ@@@ωΈχει τελειώσει ΑΣΟΕΕ και ο πατερας του και μάλλον έχει επιρρεαστεί και απ' ότι θα βρει έτοιμη δουλειά μετά. Φαντάζομαι ότι έκανες και Λογιστική στην ΑΣΟΕΕ έτσι? Είχες καθηγητή κάποιον Πάνο Πάσχο? Είναι αδελφός της πεθεράς μου.
Τον κ.Πάσχο τον έχω ακουστά από άλλους συμφοιτητές, αν θυμάμαι καλά (που παίζει και να μη θυμάμαι) νομίζω είχε καλά ποσοστά αποτυχίας στο μάθημα του...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τον κ.Πάσχο τον έχω ακουστά από άλλους συμφοιτητές, αν θυμάμαι καλά (που παίζει και να μη θυμάμαι) νομίζω είχε καλά ποσοστά αποτυχίας στο μάθημα του...![]()
Υποθέτω ότι είναι κακό αυτό...
Δεν ξέρω πως είναι ως καθηγητής, αλλά σαν άνθρωπος είναι αφασία και έξω καρδιά!
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να βάλω φυτίλια και ούτε βέβαια θα πως σε κανέναν να μη διαβάσει, αλλά τελικά υπάρχουν πολλές επιλογές στη ζωή, τίποτα δεν είναι μονόδρομος. αρκεί να έχουμε όρεξη και διάθεση να ρισκάρουμε. Ας μη δίνουμε στα πράγματα τερατώδεις διαστάσεις.
dimangelid
Νεοφερμένο μέλος
α! Βούλα κι εσύ;
2ο Γυμνάσιο πηγαίνω..![]()
Άντε βρε παιδιά, Γλυφάδα ο ένας, Βούλα ο άλλος, κοντά είμαστε!
Να οργανώσουμε καμιά μικρή συνάντηση να τα πούμε εμείς οι κοντινοί!!
Στο ίδιο σχολείο πήγαινα! Μετά λογικά θα πας στο 2ο Λύκειο, σωστά; Στείλε μου ένα pm με τα ονόματα των καθηγητών που έχεις για να σου πω μερικά πράγματα για τον καθένα
Κάποιους καινούργιους που έχουν έρθει δεν τους ξέρω αλλά για τους παλιούς (οι περισσότεροι ακόμα εκεί είναι) που είχα και εγώ μπορώ να σου πω αρκετά πράγματα
Όσο για την συνάντηση: μετά τις 8 Ιουλίου που θα γυρίσω για καλοκαίρι, ας κανονιστεί και ευχαρίστως θα έρθω! Ανάλογα με το μέρος που θα πάμε μπορεί να φέρω μαζί μου και την Ψιψινέλ 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool