yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φρικη αυτη η φρικη.. τι ηλιθιοι οι ανθρωποι με το σκυλο και τα βεγγαλικα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καμιά ιδέα
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Χαίρομαι που γύρισες.Αλλά δεν κατάλαβα τι έβαλες;
Χάζεψα τελείως μου φαίνετε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος

σας ζηλεύω που θα πάτε στην έκθεση!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλωσήρθες και από μένα στο σαιτδεν καταλαβα τιποτα... adsl έκθεση??![]()
.Η γιασμίν έβαλε adsl σύνδεση.
Θα γίνει έκθεση γατών στην αθήνα 5-6 Μαϊου στο holiday inn.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλωσήρθες και από μένα στο σαιτ.
Η γιασμίν έβαλε adsl σύνδεση.
Θα γίνει έκθεση γατών στην αθήνα 5-6 Μαϊου στο holiday inn.
Σ'ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για την απάντηση Kittycat μου!!!
Έκθεση γατών??
Δηλαδή???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως είναι μία έκθεση σκύλων; Κάτι τέτοιο. Μόνο που δεν βάζουν τις γάτες να κάνουν κόλπα όπως τους σκύλουςΣ'ευχαριστώ για το καλοσώρισμα και για την απάντηση Kittycat μου!!!
Έκθεση γατών??Δηλαδή???
.Τις έχουν σε κλουβιά και όταν έρθει η ώρα τους τις βγάζουν και τις επιδυκνείουν(τα χάλασα λίγο στην ορθογραφία εδώ
). Είναι πολύ ωραία θα σου αρέσει. Είχα πάει παλαιότερα σε μία έκθεση γατών που είχε γίνει στο στάδιο ειρήνης και φιλίας. Κάθησα εκεί 5-6 ώρες
, δεν ξεκόλλαγα με τίποτα
.Οι γατούλες κερδίζουν τίτλους , όπως καλύτερη σιαμέζα, καλύτερη περσίας , καλύτερη νεαρή γάτα, μέχρι και καλύτερη γάτα σπιτιού, οι οποίες είναι οι κοινές ευρωπαικές, οι δικές μας αδεσποτούλες δηλαδή
!Άμα είμαστε και τυχεροί έρχονται και τα κανάλια!
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά πας μην ανυσηχείς καθόλουχαχα!!!! Προσωπικά θα μου άρεσε, αλλά σκεφτομαι τις γατούλες στα κλουβια... αχ πάω καλα??...
.Και στην felix που το είπα δεν της άρεσε καθόλου κι εκείνης η ιδέα να βλέπει γατούλες μέσα στα κλουβιά
.Από μια μεριά είναι όντως λίγο εγωιστικό να βάζουμε τις γατούλες μέσα σε κλουβιά για να της εκθέσουμε, στην ουσία για να νιώσουμε εμείς καλά που τις έχουμε, ενώ αυτές είμαι σίγουρη δεν χαίρονται το ίδιο με μας εκείνη τη στιγμή. Αυτό που λες δείχνει ότι αγαπάς πραγματικά τις γάτες
.Τώρα γιατί εγώ, αν και αγαπάω τρελά τις γάτες θέλω να πάω εκεί, πρέπει να το εξηγήσει ένας ψυχολόγος
.Γιασμίν;
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωστόσο έχω το εξής: δεν αντέχω να βλέπω ζώα σε κλουβιά τα οποία είνα ισόβια εκεί, όπως π.χ. πουλάκια, χαμστεράκια(αν και είχα μικρή), κ.α.
Μια φορά στην γειτονιά μου είχε ξεφύγει ένας μεγάλος παπαγάλος, δεν ξέρω από που, και καθότανε, μία στα μπαλκόνια και μία σε κάτι ψηλά δέντρα που έχει στην πλατεία της γειτονιάς μου. Όλοι τον βλέπαν και έλεγαν αχ τον καυμένο από που έφυγε και'γω όλο χαρά έλεγα, τώρα είναι ευτυχισμένος, ελπίζω να μην τον πιάσουν ποτέ. Μα, φαινόταν ευτυχισμένος, ελεύθερος επιτέλους.
Γι'αυτό και δεν έχω ούτε πουλάκι, ούτε χαμστεράκι, ούτε ψαράκι. Δεν αντέχω να τα βλέπω και να ξέρω ότι θα ζήσουν όλοι τους τη ζωή μέσα σε τόσο μικρό και περιορισμένο χώρο, μακριά από το φυσικό τους περιβάλλον
...Ακόμα απεχθάνομαι την ιππασία, επειδή λυπάμαι τα καυμένα τα άλογα, να τα καβαλάνε οι άνθρωποι με το έτσι θέλω
!Αυτά τα ρωτήσανε
; Εγώ τα άλογα θέλω να τα βλέπω ελεύθερα στην φύση όπου ανήκουν
...Εντάξει γιασμίν δεν χρειάζομαι πλέον τις υπηρεσίες σου. Έκανα μία αυτοεκτίμηση του εαυτού μου, αργώ αλλά τα καταφέρνω
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool