Γειααα!!!

λαουρα λεαντερ

Νεοφερμένο μέλος

Η λαουρα λεαντερ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
:hello::hello::hello:Hello to everyone!Είμαι νέο μέλος και πρέπει να παραδεχτώ πως δεν ξέρω και πάρα πολλά για τις γάτες,αν και τις λατρεύω:D.Μήπως κάποιος θα μπορέσει να δώσει "λίγο φως στο τούνελ" που βρίσκομαι;:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί να σου πρωτοπούμε???:)

Ρίξε μια ματιά στα άρθρα για αρχή.
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=1:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες!!!!!:D:D....σκεφτεσαι να αποκτησεις γατακι??:)

Θα το 'θελα πολύ

Μακάρι να μπορούσα!!!:cry::cry::cry:Η μαμά μου αντιπαθεί τις γάτες τόσο...όσο εγώ τις αγαπώ!:(:(:(

Μακάρι να μπορούσα!!!:cry::cry::cry:Η μαμά μου αντιπαθεί τις γάτες τόσο...όσο εγώ τις αγαπώ!:(:(:(

αν εισαι μικρη...και μενεις ακομα με τους γονεις σου...που δεν τις θελουν...ναι...καλυτερα να μην παρεις ακομα....καποια στιγμη ομως φανταζομαι,και ελπιζω:lol:...οτι θα ανεξαρτητοποιηθεις και θα μενεις μονη σου....ε...τοτε...θα μπορεις να πραγματοποιησεις αυτο σου το ονειρο και να δωσεις την αγαπη σου σε ενα πλασματακι που σιγουρα θα την εχει αναγκη...:):)

Σίγουρα αυτό θα κάνω όταν μεγαλώσω!

Έχω ήδη αποφασίσει πως όταν μεγαλώσω και ανεξαρτοποιηθώ θα πάρω τουλάχιστον ένα μικρό γατάκι...!:happy::rolleyes::DΝα ρωτήσω όμως κάτι τώρα;Τι αρρώστιες συνήθως περνάνε οι γατούλες και πως μπορώ να τις προστατεύσω;

καλως ηρθες στη γατοπαρέα μας:up:

Έχω ήδη αποφασίσει πως όταν μεγαλώσω και ανεξαρτοποιηθώ θα πάρω τουλάχιστον ένα μικρό γατάκι...!:happy::rolleyes::DΝα ρωτήσω όμως κάτι τώρα;Τι αρρώστιες συνήθως περνάνε οι γατούλες και πως μπορώ να τις προστατεύσω;

μην αγχωνεσαι...οταν παρεις γατακι...θα το πας στο κτηνιατρο,θα το κοιταξει και θα σου πει αυτος τι να κανεις....και μετα θα του κανεις και τα εμβολια που θα σου πει ο γιατρος....:):)

Τι ειδους βιβλια σας αρεσουν;

Εμενα,προσωπικα,μ' αρεσουν βιβλια σαν τον Χαρι Ποττερ.Τα αγαπημενα μου;Χαρι Ποττερ [φυσικα]:D,Λαουρα:up:,Λυκοφως [ολη η σειρα]:),Μελανοκαρδος [και η συνεχεια του]:happy:,Η προφητια της πετρας:rolleyes:,Η τριλογια του κοσμου:inlove:,Το μαγικο κουαρτετο:P και...χμμ...τι αλλο;Δε μου 'ρχετε προς το παρον.:redface:Τελος παντων,εσεις;Ειστε βιβλιοφαγοι,οπως εγω;

Γεια σου και καλωσηρθες.:hello::D
Σε αυτο το φορουμ μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για τις γατουλες,τη διατροφη τους κ.α
Καλο Διαβασμα.:happy:

Καλως ήρθες!Ελπίζω να μπορέσεις κάποτε να αποκτήσεις το δικό σου γατάκι!Τέτοια βιβλία μ'αρέσουν κ μένα!

Τελεια δεν ειναι;Τα βιβλια,εννοω.

Εισαι κι εσυ βιβλιοφαγος οπως κι εγω;Μια αλλη μεγαλη αγαπη μου,εκτος απ' τις γατες,ειναι τα βιβλια...Ειναι τοοοσο φοβερααα...Αααχ...!:rolleyes:Δεν μπορω να περασω μια μερα χωρις βιβλιααα...

ΑΧ! Βιβλία! Δεν αντέχω αν δεν διαβάσω το λιγότερο 3 κεφάλαια από ένα βιβλίο την ημέρα! Λατρεύω τον Μικρό Νικόλα. Λάουρα, δεν θέλω να φανώ αδιάκρητη... αλλά αν θες πες μας την ηλικία σου. Εγώ είμαι 13 χρονών. ΑΝ θες, δεν σε πιέζω, πες μας και την ηλικια σου!

ΔΕΝ σε πιεζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

glitteryourway-c8fd9371.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back