λαουρα λεαντερ
Νεοφερμένο μέλος

Hello to everyone!Είμαι νέο μέλος και πρέπει να παραδεχτώ πως δεν ξέρω και πάρα πολλά για τις γάτες,αν και τις λατρεύω
.Μήπως κάποιος θα μπορέσει να δώσει "λίγο φως στο τούνελ" που βρίσκομαι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ρίξε μια ματιά στα άρθρα για αρχή.
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=1:D
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

....σκεφτεσαι να αποκτησεις γατακι??
λαουρα λεαντερ
Νεοφερμένο μέλος
Μακάρι να μπορούσα!!!:cry::cry::cry:Η μαμά μου αντιπαθεί τις γάτες τόσο...όσο εγώ τις αγαπώ!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μακάρι να μπορούσα!!!:cry::cry::cry:Η μαμά μου αντιπαθεί τις γάτες τόσο...όσο εγώ τις αγαπώ!![]()
αν εισαι μικρη...και μενεις ακομα με τους γονεις σου...που δεν τις θελουν...ναι...καλυτερα να μην παρεις ακομα....καποια στιγμη ομως φανταζομαι,και ελπιζω
...οτι θα ανεξαρτητοποιηθεις και θα μενεις μονη σου....ε...τοτε...θα μπορεις να πραγματοποιησεις αυτο σου το ονειρο και να δωσεις την αγαπη σου σε ενα πλασματακι που σιγουρα θα την εχει αναγκη...

λαουρα λεαντερ
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ήδη αποφασίσει πως όταν μεγαλώσω και ανεξαρτοποιηθώ θα πάρω τουλάχιστον ένα μικρό γατάκι...!

Να ρωτήσω όμως κάτι τώρα;Τι αρρώστιες συνήθως περνάνε οι γατούλες και πως μπορώ να τις προστατεύσω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έχω ήδη αποφασίσει πως όταν μεγαλώσω και ανεξαρτοποιηθώ θα πάρω τουλάχιστον ένα μικρό γατάκι...!Να ρωτήσω όμως κάτι τώρα;Τι αρρώστιες συνήθως περνάνε οι γατούλες και πως μπορώ να τις προστατεύσω;
μην αγχωνεσαι...οταν παρεις γατακι...θα το πας στο κτηνιατρο,θα το κοιταξει και θα σου πει αυτος τι να κανεις....και μετα θα του κανεις και τα εμβολια που θα σου πει ο γιατρος....

λαουρα λεαντερ
Νεοφερμένο μέλος
Εμενα,προσωπικα,μ' αρεσουν βιβλια σαν τον Χαρι Ποττερ.Τα αγαπημενα μου;Χαρι Ποττερ [φυσικα]
,Λαουρα
,Λυκοφως [ολη η σειρα]
,Μελανοκαρδος [και η συνεχεια του]
,Η προφητια της πετρας
,Η τριλογια του κοσμου
,Το μαγικο κουαρτετο
και...χμμ...τι αλλο;Δε μου 'ρχετε προς το παρον.
Τελος παντων,εσεις;Ειστε βιβλιοφαγοι,οπως εγω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αυτο το φορουμ μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες για τις γατουλες,τη διατροφη τους κ.α
Καλο Διαβασμα.

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
λαουρα λεαντερ
Νεοφερμένο μέλος
Εισαι κι εσυ βιβλιοφαγος οπως κι εγω;Μια αλλη μεγαλη αγαπη μου,εκτος απ' τις γατες,ειναι τα βιβλια...Ειναι τοοοσο φοβερααα...Αααχ...!
Δεν μπορω να περασω μια μερα χωρις βιβλιααα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
ΔΕΝ σε πιεζωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool