Γειαα σας!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nikosafent

Νεοφερμένο μέλος

Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Λάμπεια (Ηλεία). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Με λένε Νίκο, είμαι από Λάρισα και ενδιαφέρομαι για γατούλα ή γατάκο μέχρι 1.5 με 2 μηνών. Όποιος χαρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail nickafent@hotmail.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Με λένε Νίκο, είμαι από Λάρισα και ενδιαφέρομαι για γατούλα ή γατάκο μέχρι 1.5 με 2 μηνών. Όποιος χαρίζει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο mail nickafent@hotmail.gr

αχ!!! τι καλά ελπίζω , να βρεις ......που θα βρεις σίγουρα!!!!!
και ενημέρωσε μας όταν βρεις....\για να χαρούμε δηλαδη!!! χαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Νίκο! Για δες αυτή την αγγελία που μια συντοπίτισά σου χαρίζει μικρά γατάκια που γέννησαν οι γάτες της https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-10-αρσενικά-γατάκια-περιοχή-Λάρισας.230745/. Όχι τα πρώτα που λέει η αγγελία, αλλά αν διαβάσεις όλο το thread έγινε και δεύτερη γέννα και τα νέα γατάκια είναι πολύ μικρά ακόμη :)

Παιδιά, το αγόρι υιοθέτησε τον Βελέντζα. Παρακαλώ κλείστε το θέμα γιατί ο ίδιος δεν θυμαται τον κωδικό του για να μπει.:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back