Γεια σας. Με λένε Θανάση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Είμαι ο Θανάσης, 1.5-2 μηνών γλυκός γατούλης και ψάχνω σπιτάκι. Με βρήκε ένα ζευγάρι τουρίστες στον Εθνικό Κήπο πάνω σ'ένα δέντρο που ανέβηκα να σωθώ από τα σκυλιά, αλλά φυσικά δεν μπορούσα να κατεβώ. Με κατέβασαν και με παρέδωσαν σ'έναν καλό φύλακα του ζωολιγικού κήπου που στη συνέχεια με παρέδωσε στις Nine Lives για...κούρα ομορφιάς! Αποπαρασιτώθηκα εξωτερικά κι εσωτερικά, έφαγα μια πάστα σκέτη αηδία...ευτυχώς ανταμείφθηκα μετά για τη συνεργασία μου με νοστιμότατες κροκέτες για γατάκια. Είμαι άνετος, προσαρμόζομαι πολύ εύκολα, διακριτικός, παιχνιδιάρης και μου αρέσει η παρέα (2ποδη και 4ποδη). Είμαι άφοβος (ούτε οι 2 μεγάλες λευκές γατομαρέγκες που παραμονεύουν έξω από το δωμάτιο μου με τρομάζουν!) και θα γίνω ένας πανέμορφος νεαρός πάνθηρας. Το μόνο που μου λείπει είναι ένα μόνιμο σπίτι, αφού είναι προφανές ότι γεννήθηκα για αφράτα μαξιλάρια και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω στο δρόμο με τόσα σκυλιά. Παρακαλούμε βοηθείστε με να το βρω, προωθώντας την αγγελία μου ή επικοινωνώντας με τη νταντά μου στο 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com ή ninelivesgreece@gmail.com
Charity Registration Number 2157/08

Μπορείτε να θαυμάσετε τι πανέμορφος νεαρός πάνθηρας θα γίνω εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.547611131952698.1073741858.168053286575153&type=1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• thanasis6_mycat.jpg
    thanasis6_mycat.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 220
Ωχ χαλβαδάκι μου όμορφο εσύ!!! :) Το καλύτερο σπιτάκι να βρεις! Με την πιο ζεστή αγκαλιά! :hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε όχι και χαλβάς εγώ, ο πανέξυπνος μωροπανθηράκος! Πιο πολύ σε βανίλια-σοκολάτα 'catcake' φέρνω...:P

Catcake μου έχε τον νου σου μόνο στις γατομαρέγκες που σε παραμονεύουν, κάτι μου λέει πως τις ξέρω καλά και είναι ζωντόβολα και οι δύο! :whistle:

Αχ ενα κουκλακι ζωγραφιστο! :D Καλη τυχη να χει!

Ε, ψιτ γατούλη!...Και αφράτο μαξιλαράκι θα βρεις και μια ζεστή καρδιά να σε αγαπάει και να χουρχουρίζεις τρυφερά γι αυτήν.:inlove:
Κι απ'ό,τι βλέπω στα χρώματά σου, δεν είσαι ακριβώς πάνθηρας, αλλά ένας ΄όμορφος και γλυκύτατος "Συλβέστρος", που
μεγαλώνοντας υπόσχεσαι να γίνεις πανέμορφος γάταρος.:)

Ακριβώς όπως τα λέει η alycone είναι....ένας όμορφος και γλυκύτατος Συλβέστρος....μα Θανάση τέτοιο όμορφο μωρό....;;;:confused: εύχομαι να βρει το σπιτάκι του γρήγορα το όμορφο ζουζούνι!!!

Θανασάκη, τα σπας!!!
Και το ασπρόμαυρό σου πολύ πρωτότυπο...και το μουτράκι το πανέξυπνο μια γλύκα!
Παίξτο τώρα καλός και βολικός...και μόλις σε ερωτευτούν παράφορα (που δε θα αργήσει καθόλου να συμβεί!! ) θα τους κάνεις ό,τι θέλεις!
Ξέρεις εσύ...γάτα είσαι!! :P
Καλή τύχη στο μικράκι!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια. Να τα επαναλάβετε και στα μεγάλα γατοκαρχαριάκια παρακαλώ που μου την έχουν στημένη, αλλά εγώ δεν μασάω ΤΙΠΟΤΑ και τους κυνηγάω από πίσω να παίξω με την ουρά τους (ειδικά του Φιντέλ που είναι κ φουντωτή είναι το καλύτερό μου...κι ας τρώω φάπες, είμαι ατρόμητος εγώ!). Η αλήθεια είναι ότι είμαι μοναδικός κι εύχομαι να το καταλάβουν σύντομα κ να με πάρουν σπίτι τους :)

Μοιάζει στον Disney όταν ήταν μωρό!! Καλότυχος να ναι, είναι γλύκας!!!

Θανασάκης rocks! Δεν υπάρχει, είναι το γατί-καρτούν! Μου θυμίζει τον μυστικό πράκτορα ΘΒ (Θανάση Βέγγο)...άσε που κατάφερε εκεί που όλα τα άλλα γατιά απέτυχαν κι έφαγαν τις φάπες τους: έγιναν φιλαράκια με το γάτο μου (που δεν δέχτηκε κανένα άλλο γατί μέχρι τώρα ανεξαρτήτως φύλου), παίζουν μαζί κ τον κάνει κ μπάνιο τον μικρό! Μάλλον του έβγαλε το πατρικό ένστικτο...
Πραγματικά είναι αξιολάτρευτος, πανέξυπνος κ διακριτικός μικρούλης. Θα είναι πολύ τυχερός όποιος τον πάρει, πηγή non-stop διασκέδασης.

Το τρομερό μούτρο υιοθετήθηκε! Κλειδώστε παρακαλώ :D

:clapup::clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back