Sabina
Νεοφερμένο μέλος
για να τη σκεπάσω. Ήταν η βασίλισα του σπιτιού
. Και το ευχαριστώ για όλα αυτά ήταν να αρνηθεί να έρθει μαζί μας στη Πολωνία (δάγκωσε τη μαμά μου όταν πήγε να τη βάλει στο ταξιδιωτικό κλουβάκι της) και να πάει στην αγκαλιά άλλου
. Έμεινε στο διαμέρισμά μας με τους καινούργιους ιδιοκτήτες(υπηρέτες).Αλλά η μαμά μου είπε οτι όταν ετοιμαστεί το καινούργιο μας σπίτι θα μου πάρει ένα κουτσούνι όλο δικό μου
. μεχρι τότε θα βλέπω τα δικά σας και θα παρηγοριέμαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Axoυ μωρε το κοριτσακι ...θα παρεις αλλο γατουλινι ..Με λένε Σαββίνα και μένω μαζί με τους γονείς μου στη Πολωνία. Είχα μια γατούλα, που την είχε βρει η μαμά μου κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν περίπου 1 μηνα και τη μεγαλώσαμε σαν παιδί μας. Είχε το μαξιλαράκι της στο κρεβάτι μου και όταν κρύωνε με σφαλιάριζε "διακριτικά"για να τη σκεπάσω. Ήταν η βασίλισα του σπιτιού
. Και το ευχαριστώ για όλα αυτά ήταν να αρνηθεί να έρθει μαζί μας στη Πολωνία (δάγκωσε τη μαμά μου όταν πήγε να τη βάλει στο ταξιδιωτικό κλουβάκι της) και να πάει στην αγκαλιά άλλου
. Έμεινε στο διαμέρισμά μας με τους καινούργιους ιδιοκτήτες(υπηρέτες).
Αλλά η μαμά μου είπε οτι όταν ετοιμαστεί το καινούργιο μας σπίτι θα μου πάρει ένα κουτσούνι όλο δικό μου. μεχρι τότε θα βλέπω τα δικά σας και θα παρηγοριέμαι
.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλη τυχη μικρουλα μου με το επομενο γατακι σου.Για οτι θες εδω ειναι το mycat

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

fru_fru
Δραστήριο μέλος
ολακερο φρουφρου εχω και παλι το θελω το ρημαδι το γατονι μου για χουρ χουρ και ζυμωματα!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Σύντομα θα αποκτήσεις το γατούλι που ονειρεύεσαι!Κοίτα συχνά στα "χαρίζονται" όταν θα συμφωνήσει και η μαμά,και θα βρεις κάποιο γατούλι που θα λατρεψεις!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool