Γεια σας

Sabina

Νεοφερμένο μέλος

Η Sabina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Με λένε Σαββίνα και μένω μαζί με τους γονείς μου στη Πολωνία. Είχα μια γατούλα, που την είχε βρει η μαμά μου κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν περίπου 1 μηνα και τη μεγαλώσαμε σαν παιδί μας. Είχε το μαξιλαράκι της στο κρεβάτι μου και όταν κρύωνε με σφαλιάριζε "διακριτικά":blink: για να τη σκεπάσω. Ήταν η βασίλισα του σπιτιού:D. Και το ευχαριστώ για όλα αυτά ήταν να αρνηθεί να έρθει μαζί μας στη Πολωνία (δάγκωσε τη μαμά μου όταν πήγε να τη βάλει στο ταξιδιωτικό κλουβάκι της) και να πάει στην αγκαλιά άλλου:(. Έμεινε στο διαμέρισμά μας με τους καινούργιους ιδιοκτήτες(υπηρέτες).
Αλλά η μαμά μου είπε οτι όταν ετοιμαστεί το καινούργιο μας σπίτι θα μου πάρει ένα κουτσούνι όλο δικό μου:up:. μεχρι τότε θα βλέπω τα δικά σας και θα παρηγοριέμαι:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς ήρθες και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα γατάκι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με λένε Σαββίνα και μένω μαζί με τους γονείς μου στη Πολωνία. Είχα μια γατούλα, που την είχε βρει η μαμά μου κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ήταν περίπου 1 μηνα και τη μεγαλώσαμε σαν παιδί μας. Είχε το μαξιλαράκι της στο κρεβάτι μου και όταν κρύωνε με σφαλιάριζε "διακριτικά":blink: για να τη σκεπάσω. Ήταν η βασίλισα του σπιτιού:D. Και το ευχαριστώ για όλα αυτά ήταν να αρνηθεί να έρθει μαζί μας στη Πολωνία (δάγκωσε τη μαμά μου όταν πήγε να τη βάλει στο ταξιδιωτικό κλουβάκι της) και να πάει στην αγκαλιά άλλου:(. Έμεινε στο διαμέρισμά μας με τους καινούργιους ιδιοκτήτες(υπηρέτες).
Αλλά η μαμά μου είπε οτι όταν ετοιμαστεί το καινούργιο μας σπίτι θα μου πάρει ένα κουτσούνι όλο δικό μου:up:. μεχρι τότε θα βλέπω τα δικά σας και θα παρηγοριέμαι:).
Axoυ μωρε το κοριτσακι ...θα παρεις αλλο γατουλινι ..:up:

Δυστυχως οι γατες δενονται περισσοτερο με τον χωρο που ζουν παρα με τους ανθρωπους που τις φροντιζουν(σε αντιθεση με τους σκυλους που δενονται με το αφεντικο τους).Εσυ δεν φταις σε τιποτα αυτη ειναι η φυση τους δεν μπορουμε να την αλλαξουμε.Η δικια σου επιβεβαιωσε πανηγυρικα τον κανονα.
Καλη τυχη μικρουλα μου με το επομενο γατακι σου.Για οτι θες εδω ειναι το mycat:)

Καλωσόρισες! Με το καλό να αποκτήσεις σύντομα γατάκι. Μέχρι τότε, όπως το είπες, θα βλέπεις εδώ πολλά γατιά και θα προετοιμάζεσαι:)

Σαββινάκι μου, το ήξερες πόσο κι εγώ ήθελα να έρθει μαζί μας η Ψιψί. Δυστηχώς δεν μπόρεσα να τη φέρω. Σου ορκίζομαι, μπροστά σε όλα τα μέλη του my cat, πως το αργότερο σε 1 χρόνο θα έχεις το γατάκι που τόσο πολύ θέλεις.:kiss:

και μεχρι να περασει ο χρονος δες φατσουλινες γλυκες στο γκαλερι.. ειναι ολες ζουμπουρλουδες και τσαχπινες!!!!

Αμ, αυτές βλέπει και "λυσάει" πιο πολύ. Και να πεις πως δεν έχουμε άλλα ζώα; 3 σκυλιά. αλλά αν είσαι cat maniac κι όλο το ζωϊκό βασίλειο να έχεις, αν δεν έχεις μια γατούλα να γουργουρίζει στο προσκέφαλό σου νοιώθεις μισή.

Σε καταλαβαινω απολυτα...και γω ειχα λυσσαξει οταν δεν ειχα γατονι;)

να πω πως δεν συμφωνω???

ολακερο φρουφρου εχω και παλι το θελω το ρημαδι το γατονι μου για χουρ χουρ και ζυμωματα!!!!:):):):)

Καλωσήρθες!
Σύντομα θα αποκτήσεις το γατούλι που ονειρεύεσαι!Κοίτα συχνά στα "χαρίζονται" όταν θα συμφωνήσει και η μαμά,και θα βρεις κάποιο γατούλι που θα λατρεψεις!

Μηπως ηταν αστειρωτη?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back