Γενέθλια και ζώδιο των γατιών μας

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Στη νεανική μου ηλικία ήταν της μόδας ο Λεφάκης, με τον σχεδόν επιστημονικό τρόπο ανάλυσης των ζωδίων, και μαζί με όλους, είχα κολλήσει κι εγώ την τρέλλα:D:D:DΕδώ και χρόνια δεν ασχολούμαι καθόλου, αλλά, σε ένα τεράστιο αμερικάνικο γατοsite ανάμεσα στα λοιπά χαρακτηρηστικά του κάθε γατιού, ανέφεραν και το ζώδιό του (για να μην αναφέρω ότι έχει και γατοαστροπρόβλεψη:lol::lol::lol:). Αστείο δεν θα είναι να γράψουμε το ζώδιο των γατουνιών μας; Αν είναι γνωστή η ημέρα γέννησης ακόμη καλύτερα, αλλά, και στο περίπου, δεν χάλασε ο κόσμος!!!Χαβαλές να γίνεται:D:D:D

Μπασσέτ: Γεννέθλια 26 Μαρτίου, Ζώδιο: Κριός (αν είναι δυνατόν:lol::lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:

Νίνο και Μέλη: Γεννημένοι 10 Σεπτεμβρίου 2004, Ζώδιο: Παρθένος (κυριολεκτικά όμως!:P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Luna:14 Σεπτεμβριου ειναι παρθενακι
Rory:25 Αυγουστου και αυτος παρθενακι
:D:D:D:D:D

Εμενα η δικια μου ειναι υδροχόος, για αυτό και τεριάζουμε...:inlove:

Εγω δεν εχω ιδεα,ο Σειριος γεννηθηκε 10 Μαρτιου και η Μόιρα 2 Απριλιου,τι ειναι;

Άσπρη: 30-31 Μαϊου 1998.
Beeb: κατά τα μέσα Ιουνίου 2007.
Και τα δύο γατιά μου είναι Διδυμόγατα!

Εδώ Beeb. Μπάχχχχυ μου, εγώ Δίδυμος, εσύ Κριός, μαζί ιδρύουμε την τέλεια τρομοκρατική οργάνωση!!!

Εγω δεν εχω ιδεα,ο Σειριος γεννηθηκε 10 Μαρτιου και η Μόιρα 2 Απριλιου,τι ειναι;
Ο Σειριος γεννηθηκε ιδια ημερομηνια με εμενα και ειναι ιχθυς. Η Μοιρα ειναι κριος.
Μερσυ: 28 Μαρτιου(αυτη την ημερομηνια ορισαμε στο περιπου)- κριος με τα όλα της

Ο Σειριος γεννηθηκε ιδια ημερομηνια με εμενα και ειναι ιχθυς. Η Μοιρα ειναι κριος.
Μερσυ: 28 Μαρτιου(αυτη την ημερομηνια ορισαμε στο περιπου)- κριος με τα όλα της
Ευχαριστουμε!
Αναποδα θα επρεπε να ειναι...:lol:

Μπορει να φταιει ο Ωροσκοπος!:lol:

Eμεις εχουμε και λεμε
Πασας 17/3 Ιχθεις
Κουραδος 25/8 παρθενος νομιζω:hmm:
Μαιρη, Παυλος 15/8 Λεων
Χαρης 10/2 Υδροχοος
Καρμεν 25/6 καρκινακι το ευαισθητο κοριτσακι μου!!
Αυτα!!
Και το σκυλουνι μας η Λουνα 17/1 Αιγοκερως:D

Ραίσα 25.Αυγούστου - Παρθένος :D

Φιντέλ 13. Οκτώβριο - Ζυγός?:hmm:

E,αφου εγραψε η Δωρα για το Σειριο,ξερετε τωρα και το ζωδιο της Leia!!!Ψαρι..σαν την αδερφη μου!!!Στριμμενες αλλα πολυ ευαισθητες στο πολυ βαθος!!

Δεν ειναι στριμμενα τα ψαρακια,ειναι πολυ ηρεμα και υπομονετικα.Βεβαια γνωριζοντας το Σειριο αναθεωρησα...:lol:

Αμα γνωρισεις την αδερφη μου,ισως αλλαξεις γνωμη!!Αν κι εδω που τα λεμε,εχεις μια μικρη ιδεα του ποσο στριμμενη μπορει να γινει(απο εκεινο το συνεδριο στη Θεσσαλονικη)!!!Κατα βαθος ομως παραειναι ευαισθητη,οπως και η Leia...

Εγω δεν ημουν μελος οταν εγινε το συνεδριο στη Θεσσαλονικη(και μαλλον δεν ειναι γραφτο μου να παω σε κανενα συνεδριο).Παντως ο Δημητρης ειναι ψαρακι,και με ανεχεται κοντα εννια χρονια(κι αν μπορεις βρες επιχειρημα να το αντικρουσει αυτο):lol:

Μυρτούλα 20/8/2003 Λιονταρίνα! Τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλωστε!;):cool::P:up:
Αρης 19/12/2007 Τοξότης ! Νομίζω ότι του πάει! ;):cool::up::up:
Αλήθεια, επειδή δεν ξέρω απ'αυτά, ποιό είναι το πιό (χαζο)χαρούμενο ζώδιο? :blink::hmm:;)

τι υπονοείτε κυρία μου???:blink: πρέπει να θυμώσω τώρα:hmm:
Για τις μπερμπαντιές του. Γιατί να θυμώσεις;:hmm:
Α! ναι ξέχασα κ τα δικά μου
Κάντυ Σκορπίνα
Μπατμαν Λέων
Πικατσουλίνι Δίδυμος

Μυρτούλα 20/8/2003 Λιονταρίνα! Τι άλλο θα μπορούσε να είναι άλωστε!;):cool::P:up:
Αρης 19/12/2007 Τοξότης ! Νομίζω ότι του πάει! ;):cool::up::up:
Αλήθεια, επειδή δεν ξέρω απ'αυτά, ποιό είναι το πιό (χαζο)χαρούμενο ζώδιο? :blink::hmm:
Τώρα , συγγνώμη, Νίκη μου, περιμένεις απάντηση;:lol::lol::lol: Θα θίξουμε κόσμο και δεν επιτρέπεται:lol::lol::lol::lol::lol:
Οι Δίδυμοι, νομίζω (δεν κρατήθηκα):lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back