moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος

Η μία είναι η φίλη μου που θα την υιοθετούσε... Λέτε γι'αυτό να μην ταίριαξαν?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τώρα , συγγνώμη, Νίκη μου, περιμένεις απάντηση;Θα θίξουμε κόσμο και δεν επιτρέπεται
Οι Δίδυμοι, νομίζω (δεν κρατήθηκα)![]()
Εγώ πάλι γιατί νομίζω οι Υδροχόοι?

Τους δίδυμους τους έχω για διπρόσωπους ...δλδ αλλάζει πολύ γρήγορα η διάθεσή τους και δεν καταλαβαίνεις από πού σου ήρθε

stellak
Διάσημο μέλος
Η Μπουμπού είναι μάλλον Υδροχόος! Την υπολογίζουμε για αρχές Φεβρουαρίου. Νομίζω ότι της πάει, γιατί 2 Υδροχόους που ξέρω είναι στον κόσμο τους και από λόγια δεν παίρνουν, αλλά κατά βάθος είναι καλά παιδιά!
Η μία είναι η φίλη μου που θα την υιοθετούσε... Λέτε γι'αυτό να μην ταίριαξαν?
Μη σας πω καμιά κουβέντα, κυρα-Χρύσα μου, που θα μιλήσετε ΣΗΜΕΡΑ για τους (αέρινους ες αεί) Υδροχόους...

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Μη σας πω καμιά κουβέντα, κυρα-Χρύσα μου, που θα μιλήσετε ΣΗΜΕΡΑ για τους (αέρινους ες αεί) Υδροχόους...
![]()

Τώρα ντρέπομαι πραγματικά...
1)Τη φίλη μου και τον ξάδερφό μου είχα στο νου μου όταν έγραφα τα παραπάνω... Με τσιτώνουν αραιά και πού αλλά τους έχω μεγάλη αδυναμία!
2)Κι εγώ αέρινους εννοούσα όταν είπα ότι είναι στον κόσμο τους...

3)Άσε που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μπει στον Υδροχόο!
4) Εσένα η Μπουμπού φάνηκε να σε συμπαθεί...

Εξιλεώθηκα αρκετά ή πρέπει να γράψω κι άλλα?

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Τώρα , συγγνώμη, Νίκη μου, περιμένεις απάντηση;Θα θίξουμε κόσμο και δεν επιτρέπεται
Οι Δίδυμοι, νομίζω (δεν κρατήθηκα)
Μα

Στα 

αλήθεια 

το πιστεύεις 

αυτό

stellak
Διάσημο μέλος
Τώρα ντρέπομαι πραγματικά...
1)Τη φίλη μου και τον ξάδερφό μου είχα στο νου μου όταν έγραφα τα παραπάνω... Με τσιτώνουν αραιά και πού αλλά τους έχω μεγάλη αδυναμία!
2)Κι εγώ αέρινους εννοούσα όταν είπα ότι είναι στον κόσμο τους...
3)Άσε που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχουμε μπει στον Υδροχόο!
4) Εσένα η Μπουμπού φάνηκε να σε συμπαθεί...
Εξιλεώθηκα αρκετά ή πρέπει να γράψω κι άλλα?![]()
Καλούτσικα τα πήγες!

Ας είναι, μου φτάνει που η Μπουμπού είναι Υδροχόος, θα πάρουμε την εκδίκησή μας

vickymoon
Διάσημο μέλος
ο παρασκευας 28/7/2000 τι ειναι??

(ολιγον απο ασχετη)η μαργαριτα, αγνωσται αι βουλαι, δεν ξερουμε μας ηρθε πολυ μεγαλη
chryssa
Διάσημο μέλος
Ωχ, να αρχίσω να προετοιμάζομαι... Θα καλέσω τα Νινόμελα σε συμμαχία!Καλούτσικα τα πήγες!
Ας είναι, μου φτάνει που η Μπουμπού είναι Υδροχόος, θα πάρουμε την εκδίκησή μας![]()

Λέων είναι το παιδί!ο παρασκευας 28/7/2000 τι ειναι??(ολιγον απο ασχετη)
Και η Μαργαρίτα Λέων είναι... Υπναλέων για την ακρίβεια!
vickymoon
Διάσημο μέλος
Και η Μαργαρίτα Λέων είναι... Υπναλέων για την ακρίβεια!

υπναλεων πειναλεωνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από chryssa;285731 Λέων είναι το παιδί! Και η Μαργαρίτα Λέων είναι... Υπναλέων για την ακρίβεια![/quote:Ναι Λέων είναι σαν τον Μπατούλη μου, η Μαργαρίτα για να κοιμάται τόσο πολύ θα είναι Σκορπιος
ΥΓ.: Να με συγχωρήσουν οι Σκορπίνες αλλά έχω πολύ κακή εμπειρία![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και αυτό επειδή πίστευα ότι δικαιωματικά ο Αρης θα έχει αυτό το ζώδιο.
Αλλά μαλλόν έκανα λάθος, σαν τοξότης που είναι.

Την πέρνω πίσω την ερώτηση, αν είναι να ανάψω φωτιές!

vickymoon
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Μην ανησυχείς, Νίκη, κι οι Τοξότες την έχουν την πετριά τους!Καλέ εγώ μιά ερώτηση έκανα!Και αυτό επειδή πίστευα ότι δικαιωματικά ο Αρης θα έχει αυτό το ζώδιο.
Αλλά μαλλόν έκανα λάθος, σαν τοξότης που είναι.
Την πέρνω πίσω την ερώτηση, αν είναι να ανάψω φωτιές!![]()

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εγω δεν εχω ιδεα,ο Σειριος γεννηθηκε 10 Μαρτιου και η Μόιρα 2 Απριλιου,τι ειναι;
Σοβαρα???
Και η Ελβιρα 10 Μαρτίου είπε ο γιατρος οτι γεννηθηκε.Και εγω τη βρηκα 2 Απριλίου και την υιοθέτησα.Οταν γεννηθηκε η Μοιρα δηλαδή.Τρελλη συμπτωση.Η Νορα γεννηθηκε 15 Ιουλίου του 2007 και είναι Καρκινακι σαν κι εμενα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Εμ,σας λεγαμε εμεις οτι μας ταιριαζε το Ελβιρακι,εσεις δεν ακουγατε...Σοβαρα???Και η Ελβιρα 10 Μαρτίου είπε ο γιατρος οτι γεννηθηκε.Και εγω τη βρηκα 2 Απριλίου και την υιοθέτησα.Οταν γεννηθηκε η Μοιρα δηλαδή.Τρελλη συμπτωση.
Η Νορα γεννηθηκε 15 Ιουλίου του 2007 και είναι Καρκινακι σαν κι εμενα.![]()

ria23
Διάσημο μέλος

χαρακτηριστικα:ανεμοστροβιλος ενεργειας διαβασα καπου!!!!!!! γι'αυτο δεν κουραζεται με τιποτα

ωχ!!!παναγια μου θα με τρελανει ο ανεμοστροβιλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμ,σας λεγαμε εμεις οτι μας ταιριαζε το Ελβιρακι,εσεις δεν ακουγατε...![]()

Αγαπάμε Σείριο οπως και να 'χει.Την καπαρωσε ο Αιμιλιάκος για δεσμό.Ειχαν την ατυχια να αρρωστησουν (μαζι) και την τυχη να το ξεπεράσουν

Εντωμεταξυ τωρα που το σκεφτομαι και τις 2 τις εδωσα σε πορτοκαλόασπρα.Ειμαι φαν.
Για να μην με βγαλουν off-topic να πω οτι η Σισσυ δεν ξερω πότε γεννηθηκε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool