Γενέθλια και ζώδιο των γατιών μας

Ο Αιμιλιάκος γεννήθηκε σύμφωνα με τον γιατρό τέλος Ιανουαρίου άρα είναι ????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Αιμιλιάκος γεννήθηκε σύμφωνα με τον γιατρό τέλος Ιανουαρίου άρα είναι ????
Υδροχόος και θέλουμε κέρασμα! :up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο naruto γεννηθηκε 8 μαιου, μεσανυχτα. Τι ζωδιο ειναι και τι ωροσκοπο εχει; :lol:

Ο Naruto είναι Ταύρος:)

Τα ζώδιά σας , παρακαλώ, οι φάκελοι είναι ελλιπείς:lol::lol:
Γκεστάπο

Η ΛΙΛΗ ειναι 23/3/2001 ΙΧΘΥΣ η ΚΡΙΟΣ; 24/4 την πηραμε γιαυτο τη βγαλαμε ΛΙΛΗ(απο το Ελισσαβετ):):P:P

Χαλβας και Πριγκιπικο γλυκακι 14/11 αρα Σκορπιοι;)!

Η Σίμπα γεννήθηκε 22 Αυγούστου του 1993,άρα είναι Λέων!

Η ΛΙΛΗ ειναι 23/3/2001 ΙΧΘΥΣ η ΚΡΙΟΣ; 24/4 την πηραμε γιαυτο τη βγαλαμε ΛΙΛΗ(απο το Ελισσαβετ):):P:P

Η Λίλη είναι Κριός!

Γάτες και ζώδια

Αγαπητοι κ αγαπητες συνγατοικοι του my cat,

Να θεσω λοιπον αυτη την απορια μου Πιστευετε οτι αναλογα με.το ποτε εχουν γεννηθει τα γατονια μας κ αρα αναλογα.το ζωδιο τους μπορει να χουν καποια.χαρακτηριστικα του ζωδιου κ κατα συνεπεια κοινα με αλλες γατες ιδιου ζωδιου;γ
Γεια παραδειγμα η μικρη μου ειναι καρκινακι ειναι ενα πολυ τρυφερο κ διακριτικο γατακι καλοβολο ανεκτικο στον καταπιεστικο αδερφο της της αρεσει η αγκαλια κ παρατηρω πως ενναι κυκλοθυμικη..
Ο ρωμαιο τωρα δεν ειναι σιγουρο τι ειναι..μαλλον ταυρος μπορει κ κριος εινα πα.τα πρωτη μουρη στο καβουρι θελει την προσοχη πολυ μα πολυ φαγανος ζηλιαρης κ ολα τα φωτα πανω του καθε μερα κυνηγαει την τζουλ για να της παρει το φαγητο την θεση ακομα κ οταν παει για την αναγκη της ή μπαινει,κι αυτος μαζι ή επιδη ειναι κλειστη αμμολεκανη ανεβαινει πανω κ μολις βγει την σφαλιαριζει εκει που δεν το περιμενει:confused:

Αυτα σε γενικες γραμμες απο μας περιμενω σχολια κ αφηγησεις αν εχετε
...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω Ειρήνη μου... Αν βασιστούμε στα ζώδια, κατά πως λένε στα σοβαρά, θα πρέπει να λάβουμε υπ'όψη όχι μόνο τον ήλιο,αλλά και τον...ωροσκόπο και τη θέση των υπόλοιπων βασικών πλανητών (Σελήνη, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη, Κρόνος ...) κατά τη στιγμή της γέννησης.
Αλλά έτσι για πλάκα και χοντρικά, θα σου πω οτι το ταμπεραμέντο του Ρωμαίου σου δείχνει περισσότερο Κριαράκι ορμητικό και δυναμικό:P .
Η δική μου τσούπρα δεν ξέρω ακριβώς ποιά μέρα, αλλά σύμφωνα με την κτηνίατρο έχει γεννηθεί Ιούλιο, εκεί κάπου στα μέσα,
άρα Καρκινάκι κυκλοθυμικό και τρυφερό (ε αν δεν παινέψουμε και το ζώδιό μας...θα πέσει να μας πλακώσει:whistle:) όπως κι εγώ άλλωστε:)
Και θέτω με τη σειρά μου το ερώτημα: Το ζώδιο του καμαριού σας ταιριάζει με το δικό σας?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πφφφφφ, εδω δεν ταιριαζει του συζυγου μας το ζωδιο, θα ταιριαζει του γατιου μας;:P
Για να δουμε, ο Κοναν ειναι τοξοτης, εχω και εναν ξαδελφο τοξοτη και τα παμε μια χαρα, αρα ταιριαζουμε. Η Τασουλα ειναι παρθενακι, ιδιο ζωδιο με τη αδελφη μου που ειμαστε η μερα με την νυχτα. Ετσι και με την Τασουλα, παρ' ολο που την λατρευω πιστευω πως σαν χαρακτηρας ηθελε αλλη γατομαμα και οχι εμενα.:/:
Οσο για τα αλλα που δεν ζουν πια, ο Κοκος και η Ριρη ηταν γεννημενα την ιδια ακριβως μερα με ενα χρονο διαφορα, δηλαδη 15 Αυγουστου λιονταρακια και ταιριαζαμε μια χαρουλα και φυσικα ταιριαζανε και μεταξυ τους.;)
Η Ζουζου μου παλι γεννηθηκε 21 Αυγουστου και ηταν πανω στην συζυγια λεοντα και παρθενου αλλα εβλεπα περισσοτερα χαρακτηριστικα παρθενου πανω της απο οτι λεοντα, νομιζω πως με τη Ζουζου ταιριαζα περισσοτερο απο καθε αλλο γατι μου, ηταν λες και αυτο το γατι ειχε γεννηθει ειδικη παραγγελια για μενα, ετσι την ενοιωθα.:)
Παντως συμφωνα με τα ταιριασματα των ζωδιων ουτε με τον αντρα μου θα επρεπε να ταιριαζουμε μια και εγω ειμαι υδροχοος και εκεινος καρκινος, εμεις ομως ειμαστε μια χαρα μαζι και διαψευδουμε ολους τους αστρολογους.;)

εγώ όταν τον πήρα ήταν 1μηνός και ο κτηνίατρος έγραψε μια τυχαία ημερομηνία 10 απρίλη..άρα τί είναι ;

Πφφφφφ, εδω δεν ταιριαζει του συζυγου μας το ζωδιο, θα ταιριαζει του γατιου μας;:P
Για να δουμε, ο Κοναν ειναι τοξοτης, εχω και εναν ξαδελφο τοξοτη και τα παμε μια χαρα, αρα ταιριαζουμε. Η Τασουλα ειναι παρθενακι, ιδιο ζωδιο με τη αδελφη μου που ειμαστε η μερα με την νυχτα. Ετσι και με την Τασουλα, παρ' ολο που την λατρευω πιστευω πως σαν χαρακτηρας ηθελε αλλη γατομαμα και οχι εμενα.:/:
Οσο για τα αλλα που δεν ζουν πια, ο Κοκος και η Ριρη ηταν γεννημενα την ιδια ακριβως μερα με ενα χρονο διαφορα, δηλαδη 15 Αυγουστου λιονταρακια και ταιριαζαμε μια χαρουλα και φυσικα ταιριαζανε και μεταξυ τους.;)
Η Ζουζου μου παλι γεννηθηκε 21 Αυγουστου και ηταν πανω στην συζυγια λεοντα και παρθενου αλλα εβλεπα περισσοτερα χαρακτηριστικα παρθενου πανω της απο οτι λεοντα, νομιζω πως με τη Ζουζου ταιριαζα περισσοτερο απο καθε αλλο γατι μου, ηταν λες και αυτο το γατι ειχε γεννηθει ειδικη παραγγελια για μενα, ετσι την ενοιωθα.:)
Παντως συμφωνα με τα ταιριασματα των ζωδιων ουτε με τον αντρα μου θα επρεπε να ταιριαζουμε μια και εγω ειμαι υδροχοος και εκεινος καρκινος, εμεις ομως ειμαστε μια χαρα μαζι και διαψευδουμε ολους τους αστρολογους.;)

Alcyone πιστευω κ γω οτι τα καρκινακια ειναι τα καλυτερα για μενα ζωδια τωρα με λιονταρακι γατακι δεν ετυχα ποτε αν κ μ ανθρωπους τα παω αψογα με κριους ανδρες καλα κ γυναίκες οχι αλλα με τον Ρωμαιο που κ γω κριαρι τον κανω τα παω περιφημα αν κ με πριζει πριξας οπως οολοι οι κριοι(σορυ αν ειναι καποιος απο δω αλλα οσους εχω γνωρισει ειναι:whistle:)Βασω ασχετο αλλα υδροχοος με καρκινο παρολο που χουν διαφορες ταιριαζουν γιατι εχω γνωρισει αρκετα ζευγαρια κ εχουν χημεια κ αυτο κανενας αστρολογος δεν το προβλεπει παντα καλα να ευχηθω ..η συντροφικοτητα κ τα πλασματακια μας ειναι η μονη αληθινη αξια κ.παρηγορια στην ζωη

Το δικό μου το γατί είναι τελικά ...κριάρι. ( 12/4 )

εγώ όταν τον πήρα ήταν 1μηνός και ο κτηνίατρος έγραψε μια τυχαία ημερομηνία 10 απρίλη..άρα τί είναι ;

Το ζουζούνι σου είναι κριαράκι :)

Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο της δικής μου, κι ενώ της αρέσουν η παρέα και τα χάδια, της αρέσει και ενίοτε να κρύβεται: σε ντουλάπες, κάτω από το ριχτάρι, και όπου βρει.
Εκεί μοιάζουμε πάντως: Θέλουμε και τη συντροφιά, αλλά θέλουμε και μερικές στιγμές προσωπικές μας, να αποτραβιόμαστε και να ησυχάζουμε παρέα μόνο με τον εαυτό μας :P

Δεν ξέρω αν φταίει το ζώδιο της δικής μου, κι ενώ της αρέσουν η παρέα και τα χάδια, της αρέσει και ενίοτε να κρύβεται: σε ντουλάπες, κάτω από το ριχτάρι, και όπου βρει.
Εκεί μοιάζουμε πάντως: Θέλουμε και τη συντροφιά, αλλά θέλουμε και μερικές στιγμές προσωπικές μας, να αποτραβιόμαστε και να ησυχάζουμε παρέα μόνο με τον εαυτό μας :P

Αlcyone και μενα ειναι ετσι το ζουζουνι μου της αρεσει πολυ η αγκαλια κ ειναι τρυφερη κ χαδιαρα αλλα ειναι κυκλοθυμικη κ πολλες φορες.ερχεται κ μπαινει κατω απο τα σκεπασματα κ της κανω σαν σκηνη με τα ποδια μου..αλλες φορες παει στα ντουλαπια κ μου δειχνει.με.το πατουσι της να την ανεβασω κ μολις την παρω αγκαλια για να την ανεβασω κ να την βοηθησω να κρυφτει χαιρεται κ αρχιζει χουρχουρ:inlove::inlove:
:inlove:

Ο Μαυρούλης γεννήθηκε Πρωταπριλιά. Νομίζω είναι Κριός, δεν ξέρω αν ταιριάζει με το χαρακτήρα του, δεν ασχολούμαι :redface:

Αlcyone και μενα ειναι ετσι το ζουζουνι μου της αρεσει πολυ η αγκαλια κ ειναι τρυφερη κ χαδιαρα αλλα ειναι κυκλοθυμικη κ πολλες φορες.ερχεται κ μπαινει κατω απο τα σκεπασματα κ της κανω σαν σκηνη με τα ποδια μου..αλλες φορες παει στα ντουλαπια κ μου δειχνει.με.το πατουσι της να την ανεβασω κ μολις την παρω αγκαλια για να την ανεβασω κ να την βοηθησω να κρυφτει χαιρεται κ αρχιζει χουρχουρ:inlove::inlove:
:inlove:

!!!!!:eek: Αυτό με τα σκεπάσματα το κάνει κι η δική μου! Άσε που της αρέσει να χώνεται και κάτω από το ριχτάρι του καναπέ, να κάθεται να χαλαρώνει και να κοιμάται εκεί! Αφού φοβάμαι μη σκάσει !:worry: Η ντουλάπα...η καλύτερή της! Την έχω κλείσει κατά λάθος μέσα 2-3 φορές (δεν την έβλεπα καθώς έμπαινε "σφαίρα" με φόρα με το που την άνοιγα να πάρω ένα ρούχο) και
δεν διαμαρτύρεται, δεν βγάζει κιχ, περιμένει μέχρι να την ανοίξω και πάλι με παρακάλια να βγει έξω..
Και μπορεί να μη πιστεύω στις μελλοντικές προβλέψεις ανάλογα το ζώδιο, αλλά σε ό,τι αφορά τους χαρακτήρες, μήπως τελικά υπάρχει κάποια βάση?:hmm::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back