Γενέθλια και ζώδιο των γατιών μας

Ο Μαυρούλης γεννήθηκε Πρωταπριλιά. Νομίζω είναι Κριός, δεν ξέρω αν ταιριάζει με το χαρακτήρα του, δεν ασχολούμαι :redface:
Μια και γεννηθηκε πρωταπριλια, καλα κανεις και δεν ασχολεισαι. Θα σε γελαγε ετσι κι αλλιως.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς την Ραλλού μας αρχές Ιουνίου την βρήκαμε και ήταν 45 ημερών, οπότε την υπολογίζω μέσα Απρίλη.
Αμ πως...κριαρίνα με τα όλα της. Πεισματάρα, εγωίστρια και τσίτα τα γκάζια. Από ότι βλέπω τα περισσότερα ζουζούνια μας είναι κριάρια...προβλέπω ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο mycat!!!!!:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς την Ραλλού μας αρχές Ιουνίου την βρήκαμε και ήταν 45 ημερών, οπότε την υπολογίζω μέσα Απρίλη.
Αμ πως...κριαρίνα με τα όλα της. Πεισματάρα, εγωίστρια και τσίτα τα γκάζια. Από ότι βλέπω τα περισσότερα ζουζούνια μας είναι κριάρια...προβλέπω ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο mycat!!!!!:P:P

Ααα, εγώ ξεχωρίζω σε αρσενικά και θηλυκά.:P Για παράδειγμα άλλο ο αρσενικός Κριός (σεξουαλικότατος αλλά δεν τακιμιάζουμε με τίποτα στα υπόλοιπα) κι άλλο η θηλυκή Κριαρίνα που είναι έξω καρδιά και τα πάω πολύ καλά μαζί της, πολύ καλή για φίλη, είναι εκ φύσεως αισιόδοξη, και ανεβάζει την όλη ατμόσφαιρα !:D
(αντίθετα με το ,κατά Ηλιόπουλο, "είμαστε μια καλή ατμόσφαιρα":hehe:)

!!!!!:eek: Αυτό με τα σκεπάσματα το κάνει κι η δική μου! Άσε που της αρέσει να χώνεται και κάτω από το ριχτάρι του καναπέ, να κάθεται να χαλαρώνει και να κοιμάται εκεί! Αφού φοβάμαι μη σκάσει !:worry: Η ντουλάπα...η καλύτερή της! Την έχω κλείσει κατά λάθος μέσα 2-3 φορές (δεν την έβλεπα καθώς έμπαινε "σφαίρα" με φόρα με το που την άνοιγα να πάρω ένα ρούχο) και
δεν διαμαρτύρεται, δεν βγάζει κιχ, περιμένει μέχρι να την ανοίξω και πάλι με παρακάλια να βγει έξω..
Και μπορεί να μη πιστεύω στις μελλοντικές προβλέψεις ανάλογα το ζώδιο, αλλά σε ό,τι αφορά τους χαρακτήρες, μήπως τελικά υπάρχει κάποια βάση?:hmm::D

:clapup:πω πω ποσα κοινα..σιγουρα υπαρχει βαση πιστευω αλλωστε οτι τα γενικα.χαρακτηριστικα των ζωδιων στους ανθρωπους ισχυουν γιατι οχι κ στα ζωα;;εμεις.εχουμε ζουζουνες απ οτι βλεπω:D

:clapup:πω πω ποσα κοινα..σιγουρα υπαρχει βαση πιστευω αλλωστε οτι τα γενικα.χαρακτηριστικα των ζωδιων στους ανθρωπους ισχυουν γιατι οχι κ στα ζωα;;εμεις.εχουμε ζουζουνες απ οτι βλεπω:D

Ναι, έχουμε τα καμάρια μας!:clapup:
Όπως υποθέτω, και κάθε γατο-γονιός ...
που θα βλέπει το δικό του ως ζουζούνι ξεχωριστό κι ανεπανάληπτο!;):D

Αναρωτιέμαι επίσης, κατά πόσο μπορεί η θεωρούμενη συμβατότητα /ασυμβατότητα των ζωδίων γατο-γονιού / γατο-παιδιού
μπορεί να επηρεάσει τις μεταξύ τους σχέσεις. Υποθέτω αν κάποιος θεωρεί οτι ισχύει για τα δίποδα, γιατί όχι και για τα τετράποδα?

:hmm:Ναι ισως απλα συνηθως τα γατουνια μας οι περισσοτεροι ή τα επιλεγουμε ή μας επιλεγουν εκτος απο περιπτωσεις που το βρισκουμε κατα τυχη οπως μια γατα μιυ που ειχα βρει κ ηταν σκορπιος κ δεν το χαμε καθολου την φροντιζα αλλα δεν ειχα την σχεση που χω τωρα με τα γατια μου μπορεί βεβαια κ να τυχε να ταν πολυ ανεξαρτητη..

Εμενα που εχει γεννηθει 12 Μαρτιου αν θυμαμαι καλα,ειναι Ιχθυς,σωστα?:hmm:

Ναι ιχθυς ειναι ο κοναν ο βαρβαρος ειναι ευαισθητος :P

Ευχαριστω!Για να δουμε αν θα ταιριαζει με το χαρακτηρα του το ονομα του :P

Eμεις εχουμε μια ταυρινα ολο ενεργεια. (2/5)
Για πειτε κανενα χαρακτηριστικο γιατι εγω ειμαι καρκινος και περα απο το ζωδιο μου δεν κατεχω και πολλα...:/:

Eμεις εχουμε μια ταυρινα ολο ενεργεια. (2/5)
Για πειτε κανενα χαρακτηριστικο γιατι εγω ειμαι καρκινος και περα απο το ζωδιο μου δεν κατεχω και πολλα...:/:
Ταυρίνες γλυκές, προσγειωμένες, νοικυροκόριτσα, αγαπούν το όμορφο περιβάλλον και την άνεση:P
Ανήκουν στο στοιχείο της γης, οι καρκίνοι του νερού, που αλληλοσυμπληρώνονται.. με μια λέξη ταιριάζετε:D

Ταυρακια..Τους αρεσει το καλο φαγητο ειναι πεισματαρηδες ηρεμοι κ της καλοπερασης θελουν κ διαλεγουν το χωρο τους ο οποιος θα ναι ο αγαπημενος τους κ γενικα ειναι της ηρεμιας..δεν τους αρεσει να τους ξενολευουν κ να τους περνουν τα πραγματα παιχνιδια κτλπ που ναι δικα τους

Ταυρίνες γλυκές, προσγειωμένες, νοικυροκόριτσα, αγαπούν το όμορφο περιβάλλον και την άνεση:P
Ανήκουν στο στοιχείο της γης, οι καρκίνοι του νερού, που αλληλοσυμπληρώνονται.. με μια λέξη ταιριάζετε:D

Δεν θα το ελεγα αφου ολη την ωρα ειναι πανω στον ωμο μου σαν παπαγαλος...:P:P
Αχ τι καλα!!!! Σ'ευχαριστω Alcyone μου!!!:D

Ταυρακια..Τους αρεσει το καλο φαγητο ειναι πεισματαρηδες ηρεμοι κ της καλοπερασης θελουν κ διαλεγουν το χωρο τους ο οποιος θα ναι ο αγαπημενος τους κ γενικα ειναι της ηρεμιας..δεν τους αρεσει να τους ξενολευουν κ να τους περνουν τα πραγματα παιχνιδια κτλπ που ναι δικα τους

Αμαν τι ειπες τωρα....ποιο ειναι ηρεμο το κατσικι που ολη μερα τρεχει και πηδαει πανω μας....;;;;:P
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!!!!:):)

Καλα ηρεμα γινονται ολα τα γατια μεγαλωνοντας ας ελπισουμε δηλαδη..:Dτα.στοιχεια ηταν του ζωδιου κ αυτο σε γενικες γραμμες τιπουα δεν ειναι απολυτο φυσικα ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back