Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 00:44 Η Joji έγραψε: #801 09-01-25 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από την στιγμή που την πρωτοείδα την ήθελα Αλλά ότι θα την αγαπούσα τόσο πολύ, δεν το περίμενα ποτέ! (10 χρόνια κλείνουμε φέτος) Click για ανάπτυξη... Since we are at it, appreciation post για την Άρυα, που σε λιγότερο από ένα χρόνο κλείνουμε 6 χρόνια μαζί. There’s no love like a dog’s love. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:29 Ο Scandal έγραψε: #802 09-01-25 13:29 Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #803 09-01-25 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:34 Ο Scandal έγραψε: #804 09-01-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Click για ανάπτυξη... Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #805 09-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Από την στιγμή που την πρωτοείδα την ήθελα Αλλά ότι θα την αγαπούσα τόσο πολύ, δεν το περίμενα ποτέ! (10 χρόνια κλείνουμε φέτος) Click για ανάπτυξη... Since we are at it, appreciation post για την Άρυα, που σε λιγότερο από ένα χρόνο κλείνουμε 6 χρόνια μαζί. There’s no love like a dog’s love.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:29 Ο Scandal έγραψε: #802 09-01-25 13:29 Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #803 09-01-25 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:34 Ο Scandal έγραψε: #804 09-01-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Click για ανάπτυξη... Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #805 09-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:32 Ο Valder έγραψε: #803 09-01-25 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:34 Ο Scandal έγραψε: #804 09-01-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Click για ανάπτυξη... Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #805 09-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:34 Ο Scandal έγραψε: #804 09-01-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Click για ανάπτυξη... Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #805 09-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Τοσο μικρή ειναι ηλικιακά; Ειχα την εντυπωση πως την εχεις πολλα χρονια (εκτος αν τα σκυλακια τα στειρωνετε πιο μεγάλα) Ολα καλά θα πάνε! Click για ανάπτυξη... Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks!
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 13:56 Η Εριφύλη έγραψε: #805 09-01-25 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ναι, δυστυχώς είναι 10 χρονών, ξέρω άργησα. Σε όποια ηλικία στειρώνονται, απλά πρέπει να γίνει έλεγχος για την αντοχή στην αναισθησία. Είχε καλές αιματολογικές κι έτσι το προχωράμε. Thanks! Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κι εγώ 10 χρονών την στείρωσα (την είχαμε βρει έγκυο οπότε το αφήσαμε τότε). Αφού οι εξετάσεις βγήκαν μια χαρά, όλα θα πάνε καλά
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 621 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:11 Η vanessa99: #806 09-01-25 19:11 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Όλα καλά θα πάνε! Να μας πεις τα νέα της
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2025 στις 19:25 Ο American Economist: #807 09-01-25 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Αύριο στειρώνω την Εβίτα, και όσο να το κάνεις έχω άγχος. Click για ανάπτυξη... Καλή επιτυχία εύχομαι και εγώ Πέτρο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:33 Ο Scandal έγραψε: #808 10-01-25 09:33 Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.970 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 09:51 Ο Valder έγραψε: #809 10-01-25 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γαβ γαβ! Φιλάκια και περαστικά της!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 14:57 Ο Scandal έγραψε: #810 10-01-25 14:57 Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την έχω πάρει εδώ και περίπου 1.5 - 2 ώρες. Καλά είναι, ηρεμεί. Το μόνο ότι η γιατρός μας είπε όχι σάλτα για να μην τεντώνει η τομή και της βάλαμε το κρεβατάκι της δίπλα στο κρεβάτι για να την προσέχουμε και ευτυχώς έκατσε (για να μην ανεβαίνει). Θα την πάρω το απόγευμα να μου πει για πόσες μέρες δε πρέπει να κάνει σάλτα, γιατί είναι μεγάλο θέμα αυτό καθώς το σκυλί κοιμόταν στο κρεβάτι κάθε μέρα. Την ξυρίσανε και πρέπει να τη φαγουρίζει κάπως. Μας είπε να της βάζουμε bepanthol, αλλά που, σιγά μην κάτσει το αγριόσκυλο. Αντιβίωση 7 μέρες, παυσίπονο ένα αύριο κι ένα μεθαύριο. Octenicept στην ουλή (ζήτημα αν θα κάτσει). Φαγητό κατά τις 20:00, πρότεινε βραστό κοτόπουλο και θα βγω αργότερα στο lidl να πάρω. Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:41 Η Himela έγραψε: #811 10-01-25 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Μας είπε τώρα που είναι στειρωμένη θέλει ειδική τροφή γιατί θα παχύνει. Click για ανάπτυξη... Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 15:48 Ο Scandal έγραψε: #812 10-01-25 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Χαζομάρες. Αν το σκυλί έχει προδιάθεση, τότε θα παχύνει. Αυτό το σκυλί φαίνεται οτι δεν έχει προδιάθεση να είναι παχύ. Αυτά τα λένε για να πληρώνεις σε ειδικές τροφές. Μια μπίζνα είναι Πέτρο. Εσύ βλέπε το σκυλί σου και αποφάσισε μόνος σου τί θα το ταϊσεις. Click για ανάπτυξη... Ναι μάλλον δε θα το τηρήσω αυτό με την ειδική τροφή εκτός αν απο 11kg που είναι τώρα την δω 12.5 με 13. Γενικά η Εβίτα δεν τρώει λαίμαργα, πάντα της έχουμε γεμάτο το μπολ και τρώει όποτε πεινάει. Θα δω και πόσο έχει στο skroutz η royal canin που μου έδωσε σήμερα και θα αποφασίσω.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:44 Η Πουπουλίνα: #813 10-01-25 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 17:55 Ο Scandal έγραψε: #814 10-01-25 17:55 Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ όλους! Γεμισα τις παλάμες μου bepanthol και έκανα τάχα μου ότι τη χαϊδεύω και έκατσε ενώ απλωνα στο ξυρισμενο
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 19:35 Η Εριφύλη έγραψε: #815 10-01-25 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση.. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Με πήρε τηλ η κτηνίατρος, όλα καλά πήγαν κοιμάται το κορίτσι. Θα με πάρει πάλι προς μεσημεράκι μήπως πάω και την πάρω. Click για ανάπτυξη... Υπέροχα τις 3-4 πρώτες μέρες θα είναι λίγο ήρεμη ούτως ή άλλως, από την νάρκωση και την εγχείρηση..
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.647 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 21:09 Η Himela έγραψε: #816 10-01-25 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Μπραβο το καμαρι μας! Περαστικουλια! ΥΓ Ωρε Πετρο...τι αργησες...στον 1 χρονο ΤΟ ΠΟΛΥ τα στειρωνουν και τα γατια και τα σκυλια.. να το ξερεις για το επομενο σκυλακι αν παρεις,αλλα θα ρωτας ΜΟΝΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ μονο κτηνιατρικα σαιτς. Δες Στείρωση σκύλας- Κτηνιατρείο στo Πανόραμα - Ανατολική Θεσσαλονίκη Η στείρωση του θηλυκού σκύλου κατά κύριο λόγω διενεργείται για να αποτρέψει τους οίστρους και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. ktiniatreiopanorama.gr Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε τόση ενημέρωση σε σχέση με τα ζώα και τη φροντίδα τους. Εγώ θυμάμαι για χρόνια που όλοι δίναμε στα σκυλιά με πολλή άνεση κόκκαλα από κοτόπουλο και από κρέας και τώρα λένε ότι απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε ξέραμε παλαιότερα για στείρωση ούτε και υπήρχαν τόσες επιλογές σε τροφές, ό,τι περίσσευε από το δικό μας φαγητό τους δίναμε. Νομίζω σε αυτό το σημείο είμαστε στο μεταίχμιο του κάνω επαρκή πράγματα για το σκύλο μου και κάνω υπερβολικά πράγματα για το σκύλο μου. Παλιά κάναμε ένα ετήσιο εμβόλιο, το πολύ πολύ να τους παίρναμε κανένα κολάρο το καλοκαίρι για τους ψύλλους. Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία.
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2025 στις 22:09 Ο Skiyo έγραψε: #817 10-01-25 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγώ πηγαίνω τη σκυλίτσα των γονιών στο κτηνίατρο τα τελευταία χρόνια, ο κτηνίατρος δε μου έχει προτείνει ποτέ να κάνουμε παραπάνω εξετάσεις ή να δώσει χάπια, εγώ έρχομαι μόνο για το εμβόλιο και της κάνει τη ένεση. Βέβαια παίρνει και το χάπι για τα σκουλήκια και το κολλάρο για τους ψύλλους το οποίο έχουν αναλάβει οι γονείς μου.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.961 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:09 Η Πουπουλίνα: #818 11-01-25 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι. Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τώρα το πας για το ετήσιο εμβόλιο και αρχίζουν και σου λένε να του κάνουμε εξετάσεις αίματος και να του δώσουμε αυτό το χαπάκι για το ένα πράγμα και το άλλο χαπάκι για το άλλο πράγμα και σε τρελαίνει όλο αυτό και αναρωτιέσαι αν βοηθάς καθόλου ή απλά δίνεις λεφτά για κάτι που δεν έχει σημασία. Click για ανάπτυξη... Εγω στη γατα μιυ εφοσον μενει αποκλειστικα μεσα.,εκανα τα εμβολιακα της.μετα τα επαναληπτικα και μετα τιποτα.Το σκυλι βγαινει εξω..δεν ξερω δεν μπορω να απαντησω σε αυτο,αλλα για την στειρωση οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο για να μην παθουν καρκινο στους μαστους(αφορα και τα αρσενικα) αλλα κυριως για πυομητρα που αν δεν την προλαβεις ειναι θανατηφορα. Για τα κοκκαλα καν δεν το συζηταμε.Ουτε για πλακα,απαγορευονται δια ροπαλου.Σκιζουν το εντερο του ζωου.Ουτε στις γατες τα ψαροκοκκαλα που εδιναν οι παλιοι.
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:14 Ο Guest 691153: #819 11-01-25 10:14 Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 40 41 42 43 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 41 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2025 στις 10:20 Ο Scandal έγραψε: #820 11-01-25 10:20 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Υπάρχει κανείς που να αναγνωρίζει μήπως πως βλέπουμε το φύλο σε παπαγαλάκια; Πήρα ένα κοκατιλάκι πριν μισό χρόνο να κρατάει συντροφιά τον Κίτσο αφού έφυγε η σύζυγός του αλλά αντί ο Κίτσος (που ειναι επιβεβαιωμένο αρσενικό) να "καβαλάει" την άσπρη, η άσπρη καβαλάει αυτόν. Click για ανάπτυξη... Α ρε Κίτσο, τζάμπα κέρναγε το καφενείο ο nearos για τον γιοκα.