.
Έχουμε καιρό, να μιλήσουμε για τα μωρά μας...
Ας αρχίσω λοιπόν, αυτή τη φορά εγώ και πιστεύω, ότι θα υπάρχουν ακόμα κι΄ άλλοι πολλοί, που θα έχουν να πουν, για τα καμάρια τους...
Κάνοντας πάλι, μια περιήγηση στο συγκεκριμένο topic, μετά από πολύ καιρό..., είδα ότι πολλοί από εσάς, όπως άλλωστε και εγώ, έχετε ζωάκια που έχουν παραμείνει δίπλα σας, περισσότερο από μια δεκαετία και τώρα πλέον βρίσκονται στην τρίτη ηλικία...
Όπως ίσως θυμάσθε..., έχω και εγώ ένα γεράκο που σήμερα είναι πια 17 ετών. Είναι ένα αρσενικό πεκινουά, το οποίο με συντροφεύει όλα αυτά τα χρόνια..., με μοναδική αφοσίωση... και ανειδιοτελή αγάπη...
Τους τελευταίους όμως μήνες, παρ΄ όλη την προσπάθεια και των δύο μας..., ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει αρκετά...
Δεν βλέπει πλέον καθόλου, δεν ακούει παρά μόνο πολύ δυνατούς ήχους..., δεν μπορεί να περπατήσει κανονικά..., γιατί τα ποδαράκια του τον προδίδουν... και το χειρώτερο απ΄ όλα τα άλλα, είναι ότι πονάει όπως οι μεγάλοι άνθρωποι στα κόκαλά του... και πολλές φορές κλαίει με παράπονο και μου ραγίζει την καρδιά...
Η φθορά του χρόνου..., έχει κατωρθώσει να τον νικήσει... και ο μόνος λόγος που τον κρατάει στη ζωή, είναι η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας και που ήταν ανέκαθεν η αιτία να ζήσει μια προσεγμένη ζωή..., πράγμα που του έχει επιτρέψει να αντέξει τα 6 - 7 εγκεφαλικά επισόδεια που έχει υποστεί μέσα στο διάστημα του τελευταίου χρόνου.
Θα έλεγα, ότι εξωτερικά πλέον, δεν θυμίζει σε τίποτα το σκυλάκι που με ακολουθούσε ακούραστο δίπλα μου τόσα χρόνια... και που έπεφθε και στη φωτιά..., για να με υπερασπισθεί..., χωρίς ποτέ να σκεφθεί το δικό του συμφέρον...
Το σώμα του τον πρόδωσε..., αλλά η ψυχή του όμως, παραμένει το ίδιο αγέρωχη..., το ίδιο υπερήφανη..., το ίδιο μεγάλη...!!!
Η θλίψη μου, είναι απερίγραπτη..., αφού εδώ και καιρό, αντιλαμβάνομαι ότι πλησιάζει το τέλος...
Πλησιάζει η ώρα που θα χωρισθούμε... και γνωρίζω καλά, πόσο δύσκολο θα είναι και για τους δυο μας αυτό...
Όμως είμαι σίγουρη, ότι μια τόσο μεγάλη αγάπη..., δεν μπορεί να χαθεί...
Μια τέτοια υπεράνθρωπη αφοσίωση..., δεν γίνεται να νικηθεί, ούτε και από τον ίδιο το θάνατο...!!!!
.