Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 17:42 Ο Skiyo έγραψε: #661 28-08-23 17:42 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοιτάξτε αυτό το μοναδικό λαμπραντορακι!! Instagram Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε στο Instagram - Μοιραστείτε όσα κάνετε με άτομα που σας καταλαβαίνουν. instagram.com (Εν τω μεταξύ βλέποντας τα mannerisms είναι ίδιος ο Ρούντι. Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι τον έχω παχύνει λιγάκι κοντευουμε τα 40 κιλα, καλό θα ήταν να είναι στα 35-38kg) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Αυγούστου 2023 Το έχω ερωτευτεί αυτό το σκυλί. Πολύ θα ήθελα να υιοθετήσω ένα δεύτερο για παρέα στον Ρούντι αλλά οι γονείς μου θα πάθουν σοκ με δύο μεγάλα σκυλια Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ένα τέτοιο σκύλο από κοντά αλλά είναι μεγάλης ηλικίας. Αυτή η φωτογραφία είναι πριν από 5 χρόνια, τώρα έχει ασπρίσει στη μουσούδα. Σπάνια τον έχω πετύχει όρθιο όλο ξαπλώνει οπότε πάω εκει Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:46 Ο Micro έγραψε: #662 28-08-23 21:46 Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.670 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:52 Ο Scandal έγραψε: #663 28-08-23 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:56 Η Joji έγραψε: #664 28-08-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Ο Micro έγραψε: #665 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) . Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2023 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Κοιτάξτε αυτό το μοναδικό λαμπραντορακι!! Instagram Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε στο Instagram - Μοιραστείτε όσα κάνετε με άτομα που σας καταλαβαίνουν. instagram.com (Εν τω μεταξύ βλέποντας τα mannerisms είναι ίδιος ο Ρούντι. Επίσης μόλις συνειδητοποίησα ότι τον έχω παχύνει λιγάκι κοντευουμε τα 40 κιλα, καλό θα ήταν να είναι στα 35-38kg) Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Αυγούστου 2023 Το έχω ερωτευτεί αυτό το σκυλί. Πολύ θα ήθελα να υιοθετήσω ένα δεύτερο για παρέα στον Ρούντι αλλά οι γονείς μου θα πάθουν σοκ με δύο μεγάλα σκυλια Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ένα τέτοιο σκύλο από κοντά αλλά είναι μεγάλης ηλικίας. Αυτή η φωτογραφία είναι πριν από 5 χρόνια, τώρα έχει ασπρίσει στη μουσούδα. Σπάνια τον έχω πετύχει όρθιο όλο ξαπλώνει οπότε πάω εκει
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:46 Ο Micro έγραψε: #662 28-08-23 21:46 Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.670 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:52 Ο Scandal έγραψε: #663 28-08-23 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:56 Η Joji έγραψε: #664 28-08-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Ο Micro έγραψε: #665 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) . Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2023 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.670 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:52 Ο Scandal έγραψε: #663 28-08-23 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:56 Η Joji έγραψε: #664 28-08-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Ο Micro έγραψε: #665 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) . Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2023 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:56 Η Joji έγραψε: #664 28-08-23 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Ο Micro έγραψε: #665 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) . Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2023 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Κοίταξα 2-3 πετσοπ, ιδανικά ήθελα τα julius αλλά δεν βρήκα σε κανένα,και δεν ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά.Πιο κοντά σε αυτό που έψαχνα και στο μέγεθος που ήθελα το βρήκα στο pet city , αν και λίγο τσιμπημενη η τιμή η πρώτη βόλτα πήγε εξαιρετικά. https://www.petcity.gr/samaraki-harness-vest-l-red-black-22116175.html?gclid=Cj0KCQjwi7GnBhDXARIsAFLvH4nsfKys7UOIOIVTun4fRGcqbb3tO6_kbxNhxdlIE3h9PXmhrAFUU04aAlAdEALw_wcB Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Ο Micro έγραψε: #665 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) . Τελευταία επεξεργασία: 28 Αυγούστου 2023 Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Ωραίο, και το κοκκινάκι πάει σε όλα τα σκυλιά. Και εγώ για την Εβίτα κόκκινο ήθελα αλλά δεν είχε και το πήρα σε μπλε (ροζ δε της βάζω γιατί δεν είναι το θηλυκό στυλ barbie / νιάου νιάου ). Οπότε έχω ένα κοριτσάκι που το ντύνω σαν αγοράκι; Είμαι αντισυμβατικός. Click για ανάπτυξη... Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) .
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 21:58 Η Joji έγραψε: #666 28-08-23 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι! Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Άχου μωράκι μου… Να τον χαίρεσαι!
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:02 Ο Micro έγραψε: #667 28-08-23 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Πολύ όμορφο, μπράβο. Σου είχα προτείνει και εγώ ένα που υπάρχει και στο Pet City και κάνει 10 ευρώ. Δεν ξέρω αν το είδες. Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:04 Η Joji έγραψε: #668 28-08-23 22:04 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Συγγνώμη δεν το είχα δει , Ήθελα κάτι υφασμάτινο και ακριβό γιατί έχω μια ανασφάλεια Click για ανάπτυξη... Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:07 Ο Micro έγραψε: #669 28-08-23 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Α εντάξει! Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο και μπράβο που δεν δένεις από κολάρο. Μόνο για ταυτότητα. Click για ανάπτυξη... Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:11 Η Joji έγραψε: #670 28-08-23 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της). Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Τον τελευταίο χρόνο από κολάρο εδενα , έπρεπε να το είχα αλλάξει πιο νωρίς αλλά περίμενα την επιχορήγηση από τις γιαγιάδες Click για ανάπτυξη... Και εγώ. Τώρα όμως μόνο σε περίπτωση που δούμε αδέσποτο (γιατί πάει να μου φύγει από τον φόβο της).
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 12.229 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:16 Η Pak έγραψε: #671 28-08-23 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Είναι όντως πολύ ωραίο το κόκκινο , Δείτε τον γρήγορα πρωτου το μήνυμα αυτοκαταστραφεί ( δεν του αρέσουν οι δημοσιότητες ) View attachment 120651 Click για ανάπτυξη... Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:19 Ο Micro έγραψε: #672 28-08-23 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλε τι γλύκας! Αυτός είναι για πολλές αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:25 Η Joji έγραψε: #673 28-08-23 22:25 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ; Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Μου το έχουν ξαναπεί , για τον ιδιοκτήτη όμως δεν λένε ποτέ τίποτα Click για ανάπτυξη... Δεν λέω εγώ;
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2023 στις 22:29 Ο Micro έγραψε: #674 28-08-23 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν λέω εγώ; Click για ανάπτυξη... Δεν έχω παράπονο American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2023 στις 00:55 Ο American Economist: #675 30-08-23 00:55 Labrador retriever American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:15 Ο American Economist: #676 31-08-23 23:15 Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;;
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Έχει γράψει 3.020 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:26 Ο Skiyo έγραψε: #677 31-08-23 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:30 Ο American Economist: #678 31-08-23 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Πάντως δεν μου φαίνεται για ράτσα. Ημίαιμο είναι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνδυασμός ειναι. Μόνο που σίγουρα θα γίνει μεγαλόσωμο, φαίνεται από τις πατούσες, αν οι πατούσες είναι μεγάλες τότε ο σκύλος θα μεγαλώσει αρκετά. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα.
Abiogenesis Εκκολαπτόμενο μέλος Η Abiogenesis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2023 στις 23:59 Η Abiogenesis: #679 31-08-23 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 32 33 34 35 36 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 34 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Πραγματικά βλέπω συνέχεια τέτοια σκυλάκια στην γειτονιά μου όμως δεν ξέρω το συνδυασμός είναι. Πάντως όσα έχω δει είναι μεσαίου μεγέθους, δεν είναι μεγάλα. Click για ανάπτυξη... Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.289 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2023 στις 08:00 Η Grand Duchess: #680 01-09-23 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα Τελευταία επεξεργασία: 1 Σεπτεμβρίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Θυμάστε που σας έλεγα ότι βλέπω κάτι σκυλάκια που μου αρέσουν όμως δεν ξέρω αν είναι ράτσας ή όχι;; Ορίστε αυτά εδώ έλεγα @Grand Duchess καμία ιδέα για το αν είναι ράτσας ή όχι;; Click για ανάπτυξη... Ημίαιμη μπουκιτσα είναι. 25-30 κιλα θα γίνει περίπου στην ενηλικίωση. Αν και επειδή βλέπω ότι έχει κοντά ποδαράκια μπορεί να μείνει και στο μεσαίο μέγεθος Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Σεπτεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Abiogenesis: Εμένα μου μοιάζει λίγο με γκέκας-ελληνικό ιχνηλάτη Click για ανάπτυξη... Από τα αυτιά ναι, έχει κάτι και από εκεί σίγουρα