Εγώ είμαι πάλι για τις γάτες.
Αυτή τη φορά για τα δόντια, λοιπόν τι κάνετε απο καθαρισμούς; Μέχρι στιγμής η μια οκ δεν έχει δόντια της τα βγάλαμε γιατι είχε θέμα αλλά στην άλλη της κάνω καθαρισμούς στον κτηνίατρο.
Ωστόσο επειδή γίνονται με αναισθητικό έστω και ελαφρύ δεν την πήγα τώρα ξανά εχει 1μιση χρόνο. Μου είχε δώσει ενα τζελ να της το βάζω στα ούλα αλλά δεν κάθεται- για βούρτσισμα ούτε λόγος.
Μάλλον το τζελ δεν είχε ελκυστική γεύση αλλά και πέρα απο αυτό δεν καθόταν να το απλώσω στα ούλα με τίποτα, δεν ανοίγει το στόμα.
Οπότε και έψαξα εναλλακτικές, δοκίμασα αυτό εδώ που είναι σε σκόνη και υποτίθεται είναι μύκητας και δουλεύει μες στο στόμα απο μόνο του χωρίς να κάνεις κάτι έξτρα.
Παρόλα αυτά δεν είδα καμιά ιδιαίτερη διαφορά.
Τώρα διάβασα πως αυτό εδώ λειτουργεί ακόμα κι αν δεν το απλώνω στα ούλα αλλά μόνο να το γλείφει και έχει καλή γεύση για αυτές. Το έχει δοκιμάσει κανείς; λειτουργεί όντως και έτσι;
Ναι σημειώσω οτι είναι επιρρεπής στην ουλίτιδα και τα ούλα της τώρα είναι κόκκινα και δεν έχει και την πιο φρέσκια αναπνοή.
Θα την πάω για καθαρισμό και έλεγχο αναγκαστικά στα κοντά αλλά θέλω μια πιο ήπια μακροπρόθεσμη λύση που να μη χρειάζεται να τη παιδεύω πολύ γιατι δεν κάθεται.
Ζητάω πολλά αλλά έχει κανείς κατι να προτείνει;