Γεννάει η Μόλλυ τώρα

athenian_2004

Νεοφερμένο μέλος

Η athenian_2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Έχουμε τα πρώτα δύο, έχω βάλει φωτο στο gallery. :baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφούλια είναι!Να σου ζήσουν,ελπίζω όλα να πάνε καλά!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό

Το πρώτο γεννήθηκε στις 1630 και το άλλο στις 1700. Τίποτα απο τοτε. Εχουν περάσει πολλα χρονια απο τοτε που είχα γεννητούρια - δεν θα έπρεπε το γάλα να ρεει? Οποτε πάω να τα δω το ένα ψάχνετε ακόμα - δεν έχει μου φαίνεται να έχει βρει τον στόχο του.

Το γαλα ρεει μονο οταν ρουφαει το γατακι:)δεν τρεχει απο μονο του , αν συμβαινει αυτο τοτε υπαρχει προβλημα, η μανα θα αναλαβει να το παει στη ρωγα και λογικα τις επομενες ωρες μπορει να γεννησει και αλλα, τα καθαρισε τα γατια εφεγε τους πλακουντες?

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Τα έχει καθαρισει, δεν πρόλαβα το πρώτο γατάκι, αλλά είδα το δεύτερο να γεννιετε και λίγο αργότερα ακολούθησε ο πλακούντας (καλά το είδα, σαν συκωτι?). Υποθέτω πως το εφαγε - προσπαθω να μην κάθομαι πανω απ'το κεφάλι της. (Συγχωρέστε λάθει ορθογραφικά και γραμματικά. Η αγγλική είναι η μητρική μου γλώσσα. Ελληνικά έμαθα σε μέγάλη ηλικία).

Η Μόλλυ είναι ήρεμη και ήσυχη παντος. Τι πρέπει να προσεξω στη συνέχεια?

εφοσον ειναι ηρεμη δεν υπαρχει προβλημα και φροντιζει και τα μικρα της.:) τωρα μεχρι αυριο μπορει να βγαλει και μερικα ακομη στις γατες ο τοκετος μπορει ν διαρκεσει και 24 ωρες :)

Να σου ζησουν!!:up:Γεννησε κ αλλα ζουζουνια;;Ονοματακια εχουμε βρει;;:P

Αλήθεια..πόσα γέννησε τελικά???:hmm:
Είναι όλη η γατοοικογένεια καλά???:)

Γειασας, δύο έχει γεννήσει μόνο. Ειναι μια χαρά ολοι! Λέτε να την πάω στο κτηνίατρο, καλού κακού - μην έχει μείνει κανένα μωρό? Θα βάλω φωτογραφία στο gallery.

Πώς είναι τώρα η οικογένεια; Ήρεμοι όλοι; Τα :baby::baby: θηλάζουν; :)

Μια χαρούλα είναι ολοι. 'Αρχισε να κόβει βόλτες και η μαμά τώρα για να ξεμουδιάζει. Είναι πολύ καλή μανούλα, παρολο που ειναι μικρομάνα και την φοβομουν λιγο. Εχει εντυπωσιαστεί και ο γιος μου με τον ρόλο της μαμας και ποσο προστατεύει τα μικρα της. Νομίζω οτι με βλέπει και μένα με άλλο μάτι τωρα :hmm: - σαν να αναρωτιέτε αν τελικα τα 'άδικα γυμνάσια' που του κάνω τελικά .... δεν ειναι απλά και μόνο για να τον βασανίσω αλλα για να τον προετοιμάσω για την ζωή! ;)

Δεν έχουμε ακόμα ονόματα για τα μωρά, να δουμε πρώτα τι χαρακτήρα θα εχουν ... θα'ρθουν μόνα τους τα ονόματα. Δεν ξέρω και ποιο από τα δύο μωρά θα κρατήσουμε.

Θα στείλω φρέσκες φωτογραφίες το απόγευμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back