Γεννάει συνέχεια

whity

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η whity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 221 μηνύματα.
εχω μια γνωστη η οποια εχει μια αδεσποτη γατουλα που ταιζει. το κακο ειναι οτι ενω ειναι φιλικη γατουλα και καθεται να την χαιδεψεις δεν αποφασιζει να την στειρωσει:down:. της ειπα να μεσολαβισω να το κανει σε μια γνωστη μου της φιλοζωικης ελεγε τις κλασικες βλακειες περι παρεμβασεως στη φυση κ αλλα κολοκυθια τετοια! οταν τον φεβρουαριο γεννησε 4 γατακια προσφερθηκα να υιοθετησω το 1. εκεινη ομως επειδη εχει 3 παιδια ειπε πως τ αγαπησαν και δεν μπορει να μου δωσει ουτε1. τελικα επειδη μεγαλωναν εξω κι οχι στο σπιτι που θα το χα εγω, τα 2 το σκασαν το ενα πεθανε και αυτο που ηθελα το φαγε ενας σκυλος και ψυχορραγουσε 2 μερες:bye::cry:. το κακο ειναι οτι η ιστορια επαναλαμβανεται και τον οκτωβρη ξαναγεννησε η γατουλα!! Κ Ρ Ι Μ Α:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκίμασε να της δώσεις αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ, καλα τα λες. αν και της τα χω πει ολαυτα που γραφει το εντυπο δυστυχως δεν εχω ακομα εκτυπωτη να το τυπωσω και να της το δωσω:(. μεχρι που της ειπα ν αναλαβω τη γατουλα τις ημερες της αναρρωσης! οχι τιποτ αλλο , αλλα η ψιψινα ειναι πολυ μικροσωμη και εχει ρεψει απ τις απανωτες γεννες! ειπα να την παρω κρυφα να την στειρωσω αλλα βγαινει σπανια απ τον κηπο της και μενει μακρια μου. μπας και την πετυχαινα. θα της ξανακανω κυρυγμα παντως;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back