Γεννάμε;

anna91

Νεοφερμένο μέλος

Ο anna91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλημέρα!! χρειάζομαι οπωσδήποτε βοήθεια!!! πριν κάνα μισάωρο η έγκυος γατούλα μου άρχισε να έχει περίεργα συμπτώματα και συμπεριφορά!!!! πιο συγκεκριμένα βγάζει υγρά από πίσω και πηγαίνει πάνω κάτω σαν τρελή!!!!! δεν νιαουρίζει ιδιαιτερα γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αν γεννάει!! την έχω ήδη βάλει σε ζεστό μέρος και όλο πλένεται!!!!! μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι τα συμπτώματα όταν ξεκινάει η γεννα?? ευχαριστώ εκ των προτερων!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anna91, καλωσήρθες. Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Σε παρακαλώ στο εξής να γράφεις στα ελληνικά. Καλή τύχη με τη γατούλα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι γεννάτε. Φτιάξε μια φωλιά μπορεί να την προτιμήσει μπορεί και όχι.. γενικά άστην να κάνει.. και όταν ξεκινήσει ο τοκετός μην κάνεις τίποτα.. μην πιάσεις τα μικρά.. κλπ. άστην. Θα τα πλύνει και θα βρούνε τις θηλές. Θα φάει τους πλακούντες. Θα κόψει τους λώρους. Απλά πρόσεχε μην πλακώσει κανένα.

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. αυτο που με παραξενευει λιγο ειναι οτι ταυτοχρονα γουργουριζει!!!!! ειναι δυνατον να γενναει και να γουργουριζει??? που κ που πεταει και κανα κλαψουρισμα βεβαια! φοβαμαι μην παθει τιποτα γιατι μου φαινεται οτι αργει...

Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. αυτο που με παραξενευει λιγο ειναι οτι ταυτοχρονα γουργουριζει!!!!! ειναι δυνατον να γενναει και να γουργουριζει??? που κ που πεταει και κανα κλαψουρισμα βεβαια! φοβαμαι μην παθει τιποτα γιατι μου φαινεται οτι αργει...
ειναι απολυτα φυσιολογικο του γουργουρισμα...μην ανησυχεις;)...αργοτερα θα αρχισουν οι συσπασεις και θα σουφρωνει το στοματακι της απο το σφιξιμο...ολα θα πανε καλα...να εισαι κοντα της και να της μιλας γλυκα...:)

Φυσιολογικά όλα.. μπορεί να κάνει μια μέρα να τα βγάλει όλα.. έχεις δρόμο.... αν είναι σκοτείνιασε τον χώρο και άστην μόνη.

Οι γατες σουργουριζουν κι απο πονο...Ενα μισαωρο ειναι καλα,αν περασει καμια ωρα και δεν εχει γεννησει κανενα,παρε ενα τηλεφωνο το γιατρο σας.

ευχαριστω παρα πολυ!!!! μακαρι να πανε ολα καλα!!

τι εγινε καλε γεννησατε?

οχι ακομα... το παλευει!!!!

τι εγινε καλε γεννησατε?
απο τις 11 παρα πεντε που εγραψε το πρωτο Post και μαλλον σπασαν τα νερα, μεχρι και τις 11.20...λιγο δυσκολο....να'χει τελειωσει...
Ας μη την αγχωνουμε τη γατομανα...ολα θα πανε καλα...χρειαζεται καποιος χρονος...

οντως ενα αγχος το εχω!!!! ειναι τα πρωτα μου γατοεγγονια!!! χαχαχαχα!!!

οντως ενα αγχος το εχω!!!! ειναι τα πρωτα μου γατοεγγονια!!! χαχαχαχα!!!
σε καταλαβαινω απολυτα...τα δικα μου τα περιμενω τελος του μηνα...πες μας οταν τελειωσετε...

Με το καλό εύχομαι να ολοκληρωθει ο τοκετός της γατουλας σου!!! Αντε και με γερά μωράκια και με την γατουλα σου ευτυχισμένη μανουλα!!! Ενημέρωσέ μας αν θες.:):)

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! Περιμένουμε τα ευχάριστα :)

νομιζω...τελειωσαμε με 3γατακια εκτος απροοπτων!!!!!! τελικα πηρε αρκετες ωρες ο τοκετος!!! σε καποιο σημειο φοβηθηκα αρκετα καθως στο 1ο ειχε βγει μονο το κεφαλακι του κ δεν μπορουσε να το βγαλει ολοκληρο με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθει πολυ η καημενουλα!!!! τα υπολοιπα 2 γεννηθηκαν σχετικα πολυ πιο ευκολα και γρηγορα!!!! αυτη τη στιγμη κοιμουνται ολοι μαζι στο κουτακι!!!! απο χρωματα τα δυο βγηκαν ασπρομαυρα κ το ενα μαυρακι!!!!! εν τω μεταξυ εχω και μια δευτερη γατα σπιτι μου η οποια και αυτη σε λιγες μερες γενναει!!!! πλεον ομως εμαθα τι πρεπει να κανω!!!! ευχαριστω πολυ ολουσ!

νομιζω...τελειωσαμε με 3γατακια εκτος απροοπτων!!!!!! τελικα πηρε αρκετες ωρες ο τοκετος!!! σε καποιο σημειο φοβηθηκα αρκετα καθως στο 1ο ειχε βγει μονο το κεφαλακι του κ δεν μπορουσε να το βγαλει ολοκληρο με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθει πολυ η καημενουλα!!!! τα υπολοιπα 2 γεννηθηκαν σχετικα πολυ πιο ευκολα και γρηγορα!!!! αυτη τη στιγμη κοιμουνται ολοι μαζι στο κουτακι!!!! απο χρωματα τα δυο βγηκαν ασπρομαυρα κ το ενα μαυρακι!!!!! εν τω μεταξυ εχω και μια δευτερη γατα σπιτι μου η οποια και αυτη σε λιγες μερες γενναει!!!! πλεον ομως εμαθα τι πρεπει να κανω!!!! ευχαριστω πολυ ολουσ!
μια χαρα! Να σου ζησουν!:up:φροντισε τωρα να θηλαζουν ολα...κι εκεινη να δειχνει ηρεμη κι ευτυχισμενη:)
καποια στιγμη θα τις στειρωσεις? Τα γατακια θα τα κρατησεις ολα εσυ?:)

η αληθεια ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να τισ στειρωσω!!! εχω ηδη πολλα γατακια κ αρχιζουν και πολλαπλασιαζονται επικινδυνα... τα γατακια σε περιπτωση που βρω καποιον που θα ειμαι σιγουρη οτι θα τα φροντιζει και θα τα προσεχει θα τα δωσω!!!

η αληθεια ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να τισ στειρωσω!!! εχω ηδη πολλα γατακια κ αρχιζουν και πολλαπλασιαζονται επικινδυνα... τα γατακια σε περιπτωση που βρω καποιον που θα ειμαι σιγουρη οτι θα τα φροντιζει και θα τα προσεχει θα τα δωσω!!!
και πολυ καλα θα κανεις....:)

Μπράβο στην γατουλα σου!!! :)Να τα χαίρεσαι όλα τους μωράκια και μανουλα!!! Με το καλό να μεγαλώσουν.!:)
Αλλα πραγματικά σκέψου και την λύση της στείρωσης γιατι θα ζευγαρώνει η θηλυκιά συνεχώς και θα ακολουθήσουν και τα μωρά όταν μεγαλώσουν και θα πολλαπλασιαστουν επικίνδυνα όπως λες κι εσύ κ μετά είναι και οι ασθένειες που δεν ξέρεις ποτέ τι θα προκύψει. Π. χ αν ζεις σε μονοκατοικία που τα γατάκια έχουν προσβαση σε κήπους δεν είναι σίγουρο οτι οι γάτοι που ζευγαρώνουν με τη γάτα σου είναι υγιείς. Καλη συνέχεια και να τα χαιρεσαι και πάλι.!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back