Γεννήσαμεεεεεεεε!

• Thread starter Thread starter Nikos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα.
Παιδιάαααααα σήμερα γέννησε η Luna μου! Βασικά δε το περίμενα γιατί η κοιλιά της δεν ήταν και τόσο φουσκωμένη.
Από χθες το βράδυ νιαούριζε έντονα και σήμερα το πρωί γέννησε. Δυστυχώς δεν ήμουν μπροστά όταν γεννούσε. Σήμερα μόλις ξύπνησα το είδα και ομολογώ να πω πως έπαθα σοκ! Γέννησε 2 υπέροχα γατάκια. Δυστυχώς μόνο το 1 έζησε.
Το άλλο το πάτησε καταλάθος και πέθανε :(
Βλέπετε είναι η πρώτη της γέννα και εκτός από αυτό είναι πολύ μικρή (μόλις 8 μηνών) και θεωρείται ανώριμη για μητέρα!
Πάντως μέχρι και αυτή τη στιγμή φαίνεται πολύ ανήσυχη. Ενώ προσέχει αρκετά το μοναδικό της γατάκι, προσέχει να μη το πατήσει, το θηλάζει κ.λπ, νιαουρίζει έντονα μερικές φορές και η κοιλιά της φαίνεται ακόμα λίγο φουσκωμένη. Λέτε να μας ετοιμάζει και άλλο γατάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να εχει κι αλλο γατακι,και αν δεν εχει γεννησει ακομα πρεπει να τη δει γιατρος για να την ψηλαφισει,ισως εχει μεινει μεσα κι αλλο μωρο και παθει σηψαιμια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Luna μου και το μικρό της!

Συνημμένα

• DSC_0072.jpg
    DSC_0072.jpg
    452,2 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC_0073.jpg
    DSC_0073.jpg
    304 KB · Εμφανίσεις: 48
Το γατάκι μας μεγάαααααλωσε και έγινε κουκλί! Είναι μόλις 26 ημερών!
Αν θέλετε, γράψτε μας σχόλια για τη μικρή μας :)

Συνημμένα

• DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    207,2 KB · Εμφανίσεις: 37
καλέ; φατσούλα μου εσύ!
κουκλάκι είσαι!

χαχαχαχαχαχααχ...τι απίστευτο φατσόνι είναι αυτό καλέ;Πανέμορφο είναι!! Να το χαίρεστε!:D

Kαλησπέρα, από ότι είδα η γατούλα σου γέννησε και από τα 2 τις έχει μείνει μονο ένα γατάκι. Bρήκα σήμερα 2 νεογέννητα γατάκια πολύ κοντά στο σπίτι μου. Δυστυχώς επειδή έχω και μωρό και κουτάβι στο σπίτι δεν μπορώ να τα πάρω να τα φροντίσω. Θα σε ενδιέφερε να τα πάρεις μήπως τα θηλάσει η γατούλα σου? είναι πολύ μικρά και δυστυχώς θα ψοφήσουν αν δεν τα φροντίσει κάποιος άμεσα. Ευχαριστώ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εmma τα μηνύματα είναι τον Μάιο. Δεν νομίζω ότι η γατούλα θα μπορούσε να τα φροντίσει τώρα.

Emma αν εγκαταλείψεις τα γατάκια εσύ που είσαι φιλόζωη και ίσως να σαι η τελευταία τους ελπίδα θα πεθάνουν!
Μπορείς να τα πάρεις, να τα μεγαλώσεις λίγο και να τα δώσεις για υιοθεσία. Μπορείς να τους δώσεις ειδικό γάλα με μπιμπερό. :)

η κοπελα γραφει οτι τα βρηκε πολυ κοντα στο σπιτι της,δεν γραφει οτι τα πηρε,αρα μαλον ηδη δεν θα ζουν.

Το γατάκι μας μεγάαααααλωσε και έγινε κουκλί! Είναι μόλις 26 ημερών!
Αν θέλετε, γράψτε μας σχόλια για τη μικρή μας :)
ειναι υπεροχο να σε ρωτησω επειδη ειμαι καινουργια εδω ποσο καιρο κανει να γεννησει γατα ξερεισ?????ευχαριστω:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back