Γεννητούρια.. Τι κάνουμε;

• Thread starter Thread starter Hlianna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Hlianna

Διάσημο μέλος

Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα.
Χθες το μεσημερι το αγορι μου πηρε χαμπαρι οτι στην εσωτερικη σκαλα του σπιτιου του μια μαμα εχει κανει φωλια και εχει γεννησει..αμεσως εβαλε φαι και νερο και το προστατευσε με μια επιπεδη κουτα ωστε η γατα να μην βλεπει κινησεις και τρομαζει..ηρθα και εγω πριν καμια ωρα και διακρινω μονο ενα μωρο και μεγαλουτσικο(γυρω στις 15 μερες)..δεν νομιζω να γεννησε απο την αρχη εδω γιατι θα το ειχαμε καταλαβει τοσες μερες..τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης..
1ον τι μπορουμε παραπανω να κανουμε ωστε η γατα να μην μεταφερει το γατακι..
2ον ποτε να προσπαθησουμε(αν τελικα μεινει εδω η γατα) να τη πιασουμε να τη στειρωσουμε και να της κοψουμε το γαλα ενδεχομενως..το γατακια μαλλον θα φιλοξενηθουν..

Βασικα το κυριοτερο αγχος μας ειναι να μη φυγει απο δω η γατα και να νιωθει ασφαλης..ευτυχως το σπιτι του Νικου ειναι 3οροφο και ολο δικο τους εχει φερει τα μωρα εξω απο το σπιτι του Νικου και δεν υπαρχει περιπτωση να την διωξει κανεις ή κατι τετοιο..απλα μπαινοβγαινουμε και φοβομαστε μηπως τρομαξει..2 μερες παντως τωρα που εχουμε κατι υποψιαστει τα μωρο τα εχει εδω..η γατα δεν ξερω αν ειναι αγρια ή οχι και δεν θελω να το διαπιστωσω μηπως τρομαξει..παντως αν και πηγαμε αρκετα κοντα ουτε χου εκανε ουτε κινηση να φυγει
44267.gif

συγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα δεν μου χει ξανατυχει και δεν ξερω πως να το διαχειριστω:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν έχει φαγητό και νερό κοντά της μόνιμα δε νομίζω να φύγει. Εξαρτάται κι από το «ποιόν» της βέβαια. :P Θυμάσαι τη Φρίτζη; Ακόμη σπίτι μας είναι. Πιάνεται η γάτα γενικά ή φοβάται ακόμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το φαγητο και το νερο ειναι διπλα της ακριβως..και τωρα θα παμε να παρουμε τροφη για γατακια γιατι της δινουμε royal για στειρωμενα:P..της κακομοιρας της εβαλε χθες ενα μπωλ γεματο και τωρα το πρωι το ειχε τελειωσει:( παντως πρεπει να ειναι εδω 2 μερες τωρα(ο Νικος τοτε ακουσε νιαουριτα) και η γατα δεν εχει φυγει..και χθες πηγαμε πολυ κοντα της και απλα μας κοιταζε..δεν μας εκανε χου και τετοια που το θεωρω αρκετα καλο σημαδι..

μακαρι να τα αφησει και ειναι και πανεμορφα..
1 ασπρο-τιγρε
1 ταρταρουγα
1 πορτοκαλακι:inlove:

Αφού βρήκε φαγητό, δε νομίζω να φύγει. Θα την καλομάθετε εσείς εκεί και μια χαρά θα τα καταφέρετε. :D Γιατί να της κόψετε το γάλα όμως, αφού έχει 3 μωρά;

δεν εννοω τωρα κιττακι..εννοω οταν τα μωρα θα τρωνε μονα τους και θα τα παρουμε(αν τα αφησει εδω)..δεν ξερω αν πρεπει να διακινδυνευσω να τη στειρωσω και να την αφησω με το γαλα γιατι τα μωρα δεν θα της τα αφησουμε..εννοειται οτι τωρα δεν τη πειραζουμε και αφηνουμε τα μωρα να πιουν το γαλα της μαμας τους:D

Οκι then, τώρα σε εννόησα. Άντε να τα χαίρεστε (ΚΑΙ αυτά)! :D

μαλλον μου κανεις πλακα μετα απο τοσα αδεσποτα που μου τυχαν αυτη τη βδομαδα:P

αφου σκεφτομαι να μην παω να πεταξω σκουπιδια πχ γιατι ολο και σε κατι θα πεσω πανω:ropalo:

Άλλο που δε θέλεις. :redface: Φωτο;

Χμ....απο αυτα που θυμαμαι στο προηγουμενο σπιτι που εμενα,και φροντιζα τα εξωτερικα γατια,οταν η μανα επαιρνε πρεφα οτι ανακαλυψα την φωλια της,αλλαζε μερος..:( μαλιστα με μια..καναμε αυτη τη δουλεια....ολο τα εβαζε σε λαθος σημειο(πχ σε μια τρυπα του βοθρου..οπου κινδυνευαν τα γατακια να πεσουν μεσα),εγω τους ειχα αγορασει σπιτακι και τα εβαζα μεσα,κια αυτη τα επαιρνε και τα εβαζε σε λακουβες.Ομως εχει να κανει και με το χαρακτηρα της γατας.Σε μια αλλη,που ομως με εμπιστευοταν πολυ,ειναι η αληθεια...δεν την πειραζε.Δυστυχως δεν ξερω κανεναν τροπο για να μην το κανει αυτο μια γατα.Ολα ειναι θεμα προσωπικοτητας της γατας..και ποσο ασφαλης θα νιωσει.:/:
Για το θεμα της στειρωσης τωρα..τι να σου πω;Οσο πιο πολυ θηλασουν,τοσο καλυτερο θα ειναι για τα γατακια.Αν δεν βλεπεις υποπτες κινησεις αρσενικου,αστα να θηλασουν..βλεποντας και κανοντας.:)

Λοιπον μεχρι στιγμης δεν μας τα εχει παρει:clapup:..ειναι η 4η μερα σημερα..μακαρι να συνεχισουμε ετσι..

οσο για το να τα αφησω να θηλασουν το ξερω οτι οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι:(
απο τη μια μπορει να τα παρει και να τα κατεβασει κατω οπου μπορει να βγουν στη λεωφορο και αν γινουν χαλκομανια ειτε να ανεβουν στην ταρατσα και να πεσουν..επισης η μαμα πρεπει οπωσδηποτε να στειρωθει και για να ηρεμησει αλλα και για να μην εχουμε τουλαχιστον 3 φορες το χρονο μωρα..και δεν μου παει καθολου η καρδια να τα κατεβαζω κατω μετα αν δεν μπορω να τα φιλοξενησω..

8α δουμε ελπιζω ολα να πανε καλα και κυριως να στειρωθει η μαμα αλλα και να καταφερω να τα φιλοξενησω τωρα:)

παντως μας εχει δει και οτι ξερουμε που ειναι η φωλια και οταν θηλαζε πηγαμε στα 5 εκατοστα αποσταση και καθοταν ηρεμη και χθες τη πετυχαμε στη σκαλα και ειδε και ανθρωπους παρολαυτα δεν τα πηρε..μακαρι τι να πω:/:

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις:D

Μακαρι να πανε ολα καλα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back