Γεννητούρια με τη βοήθεια της... γιαγιάς!

ohimso

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ohimso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Μια αδεσποτούλα γέννησε 2 γατούλια πριν από πολλά χρόνια στον κήπο μου. Αυτά τα δυο μικρούλια με έκαναν να αγαπήσω τις γάτες. Τα δυο γατάκια ήταν τελείως διαφορετικά μεταξύ τους, και στην εμφάνιση και στους τρόπους! Το ένα, φουντωτό και λίγο χαζούλικο, με το που με είδε πρώτη φορά κοντά στη φωλιά και μύρισε το ζαμπόν που κρατούσα, έτρεξε και σκαρφάλωσε στο πόδι μου και δεν νοιάστηκε που δεν είχε ξαναδεί άνθρωπο! Το άλλο δεν ξεκόλλαγε από τη μαμά του, που μου μούγκριζε μανιασμένα (θα έπαθε σοκ με το βλαστάρι της και τις αντιδράσεις του στο ζαμπόν). Ήταν πιο έξυπνο, και πιο ατίθασο. Πέρασε πολύς καιρός για να το χαϊδέψω :)...
Η μαμά τους έφυγε μετά από λίγο καιρό, και τα δυο μικρά έμειναν στην αυλή μου. Όταν μεγάλωσαν λίγο, είχαμε και γεννητούρια. Η Ξύπνια (την άλλη τη λέγαμε Χαζή :Ρ) έμεινε έγκυος, κι έτσι της έβγαλα μια κούτα (καλοκαίρι ήταν) με πετσέτες, για να φωλιάσει. Με χαρά μου είδα την επόμενη κιόλας μέρα ότι όντως είχε γεννήσει εκεί!
Το περίεργο είναι πως, καθώς χάζευα περήφανη τη μαμά με τα μωρά της, πήρε το μάτι μου μια άλλη γάτα, την μαμά της Ξύπνιας, την αδεσποτούλα, που είχα να τη δω πάνω από χρόνο, να κάθεται και να μας κοιτάζει από το απέναντι πεζοδρόμιο. Κάθησε εκεί για αρκετή ώρα και μας έβλεπε. Τη φώναξα, αλλά δεν κουνήθηκε.
Τί ήρθε να κάνει; Γιατί δεν πλησίασε; Ποτέ δε θα το μάθω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάλλον ήθελε να δει τα εγγόνια της η καημένη:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρακολουθεί από μακριά!!!

Ποιος ξέρει;Τύχη;Ένστικτο;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back