Γεύση κονσέρβας

vasia95

Νεοφερμένο μέλος

Η vasia95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Γεια σας!!! είμαι σχετικά καινούριο μέλος ,,,,συγγνώμη αν το θέμα έχει ήδη ειπωθεί:worry:
Λοιπόν, η γάτα μου είναι 3 χρονών- στειρωμένη και ως βασική τροφή έχει ξηρή τροφή από pet shop για στειρωμένες...... όμως που και που για αλλαγή ( μια΄- δυο φορές το μήνα της παίρνω κονσερβα επειδή πραγματικά τρελένεται)
Από γέυση δεν έχει πρόβλημα ...τρώει τα πάντα και για αυτό θα ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι εσείς...

:D μήπως ξέρετε ή έχετε ακούσει αν θα πρέπει να προτιμάμε κάποια συγκεκριμένη γέυση ( κοτόπουλο, βοδινό, αρνί, θαλασσινά κ.ά.) -Έχω διαβάσει πως οι κονσέρβες τόνου προκαλούν λίπος στα νεφρά!
ΠΟΙΟ είδος κρέατος είναι τελικά περισσότερο ωφέλιμο για αυτές?(άπό θρεπτικής και ιατρικής απόψεως)

περιμένω με αγωνία την απάντησή σας!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:)
Να σου πω την αλήθεια...δεν γνωρίζω αν κάποιο είδος απο τα κρέατα που αναφέρεις είναι καλύτερο και ποιό όχι.Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι καταρχήν δεν κάνει να τους δίνουμε ανθρώπινη κονσέρβα(..το λεω γιατι κάτι είπες για τόνο..δεν ξέρω αν εννοούσες κονσέρβα για ανθρώπους),και σημασία έχει να είναι καλής ποιότητας η κονσέρβα.Δηλαδή είναι πολύ καλύτερα τα κτηνιατρικά φακελάκια υγρής τροφής,απο τις κονσέρβες των σ/μαρκετ.
Πάντως φαντάζομαι ότι το αρνί,επειδή είναι πιο πλούσιο σε λίπος..θα είναι και πιο παχυντικό.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ για την απάντηση.... εννοείται πως αναφέρομαι σε κονσέρβες για γάτες και παιρνω κτηνιατρικές... απλά ήθελα να μάθω αν κάποια είναι λιγότερο ωφέλιμες ή περισσότερο βλαβερές.... έχει τύχει πολλές φορές σε pet shop να μου λένε άλλοι πελάτες..." να προτιμάς μόνο βοδινό" ή από άλλον " όχι τόνο και θαλασσινά" αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω...ευχαριστώ!!

Χμ..θα σου έλεγα να μην ακούς τους πετσοπάδες σε τέτοια θεματα,διότι ΔΕΝ είναι γιατροι..αλλά έμποροι.Το καλύτυερο θα είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου.:)

οκ ευχαριστώ πολύ και κάτι άλλο.. επειδή ταιζω και τα γατια τηε γειτονιάς και είναι πολλά ( δεν μπορώ να τους παίρνω συνέχεια κτηνιατρικές) τους παίρνω κονσέρβα από σουπερ μάρκετ... προσπάθησα να δ΄ωσω ξηρή αλλά προφανώς εχουν συνηθήσει από τα μαγειρευτά που δίνουν και οι γείτονες και δεν τρώνε ..... Εχω ακούσει πως οι καλύτερες κονσέρβες που μπορείς να βρεις σε σουπερμάρκετ (ως τελευταία λύση) είναι sheba kai gourmet. ποια είναι η άποψή σας ποια να προτιμήσω για τα αλητάκια της γειτονιάς?

Τα ψάρια και κυρίως ο τόνος έχουν υδράργυρο, οπότε καλό είναι να μη δίνεις συχνά τόνο.

Αν μάλιστα τα ψάρια είναι και ειρηνικού..τώρα με τη φουκουσίμα..ότι χειρότερο είναι μάλλον..:crazy::crazy::crazy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back