Γιάγκος Κουρελάκης, Πάνθηρας των αγρών της Ανω Κυψέλης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Γιάγκος Γάτος, Ημιμακρυτριχος Πάνθηρας των αγρών της Ανω Κυψέλης

Παναγια μου...τι κουκλαρος εχει γινει!!!!!!!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γιάγκος Γάτος, Ημιμακρυτριχος Πάνθηρας των αγρών της Ανω Κυψέλης

Σκετη ομορφια ο Γιαγκος!!! Καλη τυχη και παλι σου ευχομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανεμορφος!!! Καλη τυχη!

ωωωωωωω!!! :inlove::inlove:
Τί πανέμορφος μαυρούλης είναι αυτός!!:panwkatw:

Αυτό αφιερωμένο στον Πάνθηρα της Κυψέλης!!

:clapup::clapup:
...Διαχρονικά διδακτικό και βαθυστόχαστο... όσο κ'αν δεν του φαίνεται.....

Γεια σας είμαι ο Γιάγκος Κουρελάκης!!!! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά. Εγω είμαι πολύ καλά καθώς βρήκα επιτέλους την παντοτινή μαμά μου. Τη λένε Ναντίνα και με αγαπάει πααααρα πολύ. Εχω και ένα αδελφούλη τον Φριξάκο που παίζουμε ατελείωτες ώρες. (Περισσότερο από τον Τσεης που με εβριζε όταν τον πολυπείραζα).
Σύντομα η νέα μου μαμα θα μπει και θα σας ενημερώσει για τα κατορθώματά μου. Μέχρι τότε σας στέλνω πολλά πολλά φιλάκια στα μουστάκια

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!
Και καλά το Γιάγκος....δίνει ένα εκτόπισμα, ένα κύρος...:pfff::pfff::pfff:Ένα ¨κάτσε καλά-δεν είμαι τυχαίος¨
Έρχεται μετά το κουρελάκης, και τα μαμάει όλα!:hehe::hehe::hehe:
Περιμένουμε φώτος σου Γιάγκο!!!!!
Αγαπώ μαυρογατόνια!!!:bigarmhug

Μπράβο βρε Γιάγκο μάγκα!!!
Καλή διαμονή στο σπίτι σου με τη μαμά Ναντίνα και τον αδελφούλη Φριξάκο!!!
Πολλά φιλούνια και σε εσένα!!!

Τι καλα !!!! Το βρηκες το σπιτι σου και εσυ καλε μου!!! Να εισαι παντα καλα και θα περιμενουμε νεα σου καθως και ποζες ομορφες μπροστα στο φακο!!!!!!!!!!!:D:D

Μπράβο ρε Γιάγκο σιγά μην δεν έβρισκες μόνιμη κατοικία τέτοιος κούκλος. Άντε μην ξεχνας και εμάς τους θνητούς εδώ περιμένουμε φώτο σου,.

Ωραια!!! Χαρηκα παρα πολυ!!! Περιμενουμε φωτογραφιες σου απο το νεο σου σπιτι!!!:D

νοτα καλησπερα σου:)
τυχαινει η ντινα να ειναι φιλη μου και ερχομαι να πω και γω με τη σειρα μου οτι καλυτερη γατομαμα δεν θα μπορουσε να εχει ο γιαγκος!
θα τα προσεχει παρααα πολυ και θα ειναι πασας στη νεα σμυρνη ο γιαγκος,στο υπογραφω:D:D:D
μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
αναμενουμε φωτο του μαζι με τον αλλο τον κουκλο
:clapup::clapup::clapup:

νοτα καλησπερα σου:)
τυχαινει η ντινα να ειναι φιλη μου και ερχομαι να πω και γω με τη σειρα μου οτι καλυτερη γατομαμα δεν θα μπορουσε να εχει ο γιαγκος!
θα τα προσεχει παρααα πολυ και θα ειναι πασας στη νεα σμυρνη ο γιαγκος,στο υπογραφω:D:D:D
μπορεις να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
αναμενουμε φωτο του μαζι με τον αλλο τον κουκλο
:clapup::clapup::clapup:
Μα ένας γάτος ονόματι Γιάγκος....:D:D:D
μόνο πασάς θα μπορούσε να είναι........

σωστα...που σαι ντινα να δεις τι λεμε για το μωρο σου:P
μα παει και διαλεγει ολα τα κουκλια αυτο το κοριτσι:redface::redface::redface:
και που να δειτε τον Φριξουδελο:inlove::loveangel

κλειδώνω θεματάκι και περιμένουμε κυρία Ναντίνα νέο με φωτό και ντοκουμέντα!!!! (Ελαβα τις φωτό στο παράθυρο με τα δύο μοντέλα) Φιλιά σε όλους. Γιαγκούκο μου άργησες αλλα βρήκες την καλύτερη μαμα!!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back