siam
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είναι αυτό που σας κάνει να λατρεύεται αυτά τα πλάσματα;
Εσένα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
τον Αχιλλεα μου τον λατρευω..γιατι ειναι παντα εκει για μενα...αγρυπνος φρουρος..με περιμενει πως και πως να γυρισω απο τη δουλεια..(μενω μονη αυτο το καιρο), μου δειχνει την αγαπη του.. αν ειμαι ολη μερα στο σπιτι..θα ειναι και αυτος συνεχεια απο πισω μου και στην πρωτη ευκαιρεια που θα κατσω, θα ερθει στην αγκαλια μου.
Οπου και να ειμαι , συνηθιζει να βρισκεται σε ακτινα ωστε να εχει οπτικη επαφη.. με αυτα τα μεγαλα του ματια..

Δεν εχει ποτε αντιρρηση, για χαδια, αγκαλιες, παιχνιδια και εχει καταφερει να ανυπομονω καθε φορα να γυρισω σπιτι..
Παρολο που οι γατες δεν εχουν μεγαλη σχεση με τους σκυλους, ο Αχιλλεας (ισως επειδη μεγαλωσε με σκυλο) εχει καταφερει να μοιαζει πολυ σε σκυλο.. και αυτο μου εχει κανει πολυ καλο..
ευχομαι..να τον εχω πολλα χρονια...
Ismini
Διάσημο μέλος
Ετσι απλα.

Η γιαγια μου, εζησε την κατοχη στη χιο,σε μια ντουλαπα γεματη γατες που της εκαναν παρεα και απο τοτε δεν τις αποχωριζεται ποτε. Καποτε, ειχαμε στον κηπο μας 40 γατες. Οταν ακουγαν τη φωνη της γιαγιας, τρεχαν, ολες μαζι να ειναι κοντα της....Αυτες οι στιγμες ειναι χαραγμενες στη μνημη μου και τις θυμαμαι τοσο εντονα...
Η αγαπη της γιαγιας, μεταδωθηκε στη μαμα, η οποια μεγαλωσε με ενα σιαμεζο γατο, τον μαρσελινο(ηταν χαζουλης γατος).
Ε, ολα τα θηλυκα στο σοι μας κολλησαν και εγω δεν εμεινα απ'εξω.
Αυτα τα πλασματα που σ κοιτανε με τα δυο τεραστια ματια τους, περιμενοντας κατι απο εσενα(χαδια, φαγητο, να του μιλησεις), εγω τα αγαπαω για αυτο που ειναι, χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο.
Μαλλον, ειναι κληρονομικο....

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aγαπώ σχεδόν όλα τα ζώα, αλλά αυτό το τσίμπιμα στην καρδιά το αισθάνομαι μόνο όταν βλέπω ή ακούω γάτες.
Eίναι ένα εντελώς ανεξέλεγκτο και ενστικτώδες συναίσθημα.
Nομίζω ότι μαζί τους επικοινωνώ. Kι ας μην είναι αλήθεια....
Μια φορα μας ειπε και τους τροπους που τις σκοτωνει.
Δεν αντεξα αλλο και πηγα σπιτι μου. Τωρα τι να του πεις?
Ismini
Διάσημο μέλος
Τι να του πεις....Δεν ξερω...Ειναι να τραβας τα μαλια σου!Να σου πω μονο οτι ενας "φιλος" μου στη χιο εχει σκοτωσει πανω απο 50 γατες.

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί αγαπάτε τις γάτες
Τι είναι αυτό που σας κάνει να λατρεύεται αυτά τα πλάσματα;
Ποτέ δεν είχα "τρέλα" με τις γάτες!
Και σίγουρα δεν τις "λατρεύω" (πολύ βαριά η λέξη, ούτε θεούς και δαίμονες λατρεύω...
).Αγαπώ τη Νιάρα μου γιατί ...απλά συνέβη! Είναι σαν να με ρωτάς και γιατί αγαπώ τον άντρα μου!!!
Μόλις γύρισα από το μπαλκόνι, από ένα συνηθισμένο μας παιχνιδάκι που με κάνει και αυτό να αγαπώ τη γατούλα μου πολύ πολύ!
Εγώ μέσα από το τζάμι, αυτή απέξω να τρέχει μόλις με δει και να κολλάει τη μούρη της κάνοντας τούμπες! Πώς το στριφογυρίζει το κορμάκι της!!!
Και χεράκια πάνω κάτω, και ματιές! Και μετά κρυφτό!Η άλλη μπαλκονόπορτα μισάνοιχτη βέβαια να μπαινοβγαίνει όσο θέλει, δεν πρόκειται για τσαλίμια που κάνει για να της ανοίξω! Έτσι ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, αλλά τώρα πια τα κάνει και για παιχνίδι! Της άρεσε που της έκανα χαρούλες μετά και την τρέλανα στα χάδια, και μού κάνει πια τσαλίμια σε κάθε ευκαιρία!
Αγαπώ τη Νιάρα μου γενικά γι'αυτό που είναι. Συμπαθώ γενικά τις γάτες (και μ'αρέσει να τις ταϊζω), όπως και τα περισσότερα ζώα...
anabou
Διάσημο μέλος
. Δεν ξέρω, πιθανόν να είναι και όπως μάθει κανείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμμμ… Για να σκεφτώ μερικούς λόγους γιατί αγαπάω αυτή την ψυχή που ακούει στο όνομα Μαρίκα.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Ποιος μ......ς ειναι αυτος οταν παω κατω το καλοκαιρι να του σπασω τα χερια να του πω εγω αν θα ξανα αγγιξει γαταΝα σου πω μονο οτι ενας "φιλος" μου στη χιο εχει σκοτωσει πανω απο 50 γατες.
Ladycat θα σου πω το καλοκαιρι να ερθεις να του δωσουμε ενα χερι ξυλο μαζι, γιατι μονη μου δεν τα καταφερνω...
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιος μ......ς ειναι αυτος οταν παω κατω το καλοκαιρι να του σπασω τα χερια να του πω εγω αν θα ξανα αγγιξει γατα
Χμμ... Νομικά αυτός -με ατράνταχτες αποδείξεις- το πολύ πολύ να πάει για πρόστιμο κι εσύ φυλακή! Οι νόμοι είναι αυστηροί για τραυματισμούς/δολοφονίες ανθρώπων και χαλαροί για αντίστοιχες πράξεις σε ζώα.
Έχε το υπ'όψιν, αν τελικά από τους λόγους περάσεις και σε πράξεις!

ladycat
Διάσημο μέλος
καλε εντελως τυχαια θα του το κανω μπας κ θα ξερει απο που του ηρθε στην χιο εχω πολλους φιλους που μου χρωστανε χαρεςΧμμ... Νομικά αυτός -με ατράνταχτες αποδείξεις- το πολύ πολύ να πάει για πρόστιμο κι εσύ φυλακή! Οι νόμοι είναι αυστηροί για τραυματισμούς/δολοφονίες ανθρώπων και χαλαροί για αντίστοιχες πράξεις σε ζώα.
Έχε το υπ'όψιν, αν τελικά από τους λόγους περάσεις και σε πράξεις!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool