Γιατί αγαπάτε τις γάτες;

siam

Νεοφερμένο μέλος

Η siam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Τι είναι αυτό που σας κάνει να λατρεύεται αυτά τα πλάσματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσένα; ;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτη η φοτο αριστερα μου.:)

αυτο που με κανει να τους /ις λατρευω ειναι ο τροπος που με κανουν να ηρεμω κ να χαλαρωνω απο μια δυσκολη μερα κανουν την ζωη μου καλυτερη

Το ότι μας αγαπάμε πίσω και ακόμα πιο πολύ, παρόλο που είμαστε αυτοί που είμαστε! :P :P :P

εχω μεγαλη αδυναμια στα ζωα..ολων των ειδων..παντα ειχαμε πολλαααα. βεβαια παντα ημουν σκυλου..ψυχη και σωματι.. παθος με τα σκυλια..
τον Αχιλλεα μου τον λατρευω..γιατι ειναι παντα εκει για μενα...αγρυπνος φρουρος..με περιμενει πως και πως να γυρισω απο τη δουλεια..(μενω μονη αυτο το καιρο), μου δειχνει την αγαπη του.. αν ειμαι ολη μερα στο σπιτι..θα ειναι και αυτος συνεχεια απο πισω μου και στην πρωτη ευκαιρεια που θα κατσω, θα ερθει στην αγκαλια μου.
Οπου και να ειμαι , συνηθιζει να βρισκεται σε ακτινα ωστε να εχει οπτικη επαφη.. με αυτα τα μεγαλα του ματια..:inlove:
Δεν εχει ποτε αντιρρηση, για χαδια, αγκαλιες, παιχνιδια και εχει καταφερει να ανυπομονω καθε φορα να γυρισω σπιτι..
Παρολο που οι γατες δεν εχουν μεγαλη σχεση με τους σκυλους, ο Αχιλλεας (ισως επειδη μεγαλωσε με σκυλο) εχει καταφερει να μοιαζει πολυ σε σκυλο.. και αυτο μου εχει κανει πολυ καλο..

ευχομαι..να τον εχω πολλα χρονια...

Τα αγαπω γιατι ειναι ωραια! (οπως λεει περιπου και το τραγουδι....).
Ετσι απλα.

Το ότι θα ήθελα να τους μοιάζω. Κανένα άλλο ζώο στη φύση δεν ξέρει να οριοθετεί το χώρο του όπως αυτές, χωρίς να έχει ούτε καν τη μυϊκή δύναμη για αυτό. :rolleyes:

Απο μικρη ειχα μεγαλη αγαπη για τα ζωα, και ιδιαιτερα για της γατες.
Η γιαγια μου, εζησε την κατοχη στη χιο,σε μια ντουλαπα γεματη γατες που της εκαναν παρεα και απο τοτε δεν τις αποχωριζεται ποτε. Καποτε, ειχαμε στον κηπο μας 40 γατες. Οταν ακουγαν τη φωνη της γιαγιας, τρεχαν, ολες μαζι να ειναι κοντα της....Αυτες οι στιγμες ειναι χαραγμενες στη μνημη μου και τις θυμαμαι τοσο εντονα...
Η αγαπη της γιαγιας, μεταδωθηκε στη μαμα, η οποια μεγαλωσε με ενα σιαμεζο γατο, τον μαρσελινο(ηταν χαζουλης γατος).
Ε, ολα τα θηλυκα στο σοι μας κολλησαν και εγω δεν εμεινα απ'εξω.
Αυτα τα πλασματα που σ κοιτανε με τα δυο τεραστια ματια τους, περιμενοντας κατι απο εσενα(χαδια, φαγητο, να του μιλησεις), εγω τα αγαπαω για αυτο που ειναι, χωρις κανενα ιδιαιτερο λογο.
Μαλλον, ειναι κληρονομικο....;)

Δεν μπορώ να εξηγήσω την αδυναμία σ'αυτά τα υπέροχα πλάσματα.
Aγαπώ σχεδόν όλα τα ζώα, αλλά αυτό το τσίμπιμα στην καρδιά το αισθάνομαι μόνο όταν βλέπω ή ακούω γάτες.
Eίναι ένα εντελώς ανεξέλεγκτο και ενστικτώδες συναίσθημα.
Nομίζω ότι μαζί τους επικοινωνώ. Kι ας μην είναι αλήθεια....

Να σου πω μονο οτι ενας "φιλος" μου στη χιο εχει σκοτωσει πανω απο 50 γατες.
Μια φορα μας ειπε και τους τροπους που τις σκοτωνει.
Δεν αντεξα αλλο και πηγα σπιτι μου. Τωρα τι να του πεις?

Τι να του πεις....Δεν ξερω...Ειναι να τραβας τα μαλια σου!:confused:

Γιατί αγαπάτε τις γάτες

Ποτέ δεν είχα "τρέλα" με τις γάτες!
Και σίγουρα δεν τις "λατρεύω" (πολύ βαριά η λέξη, ούτε θεούς και δαίμονες λατρεύω... :rolleyes:).

Αγαπώ τη Νιάρα μου γιατί ...απλά συνέβη! Είναι σαν να με ρωτάς και γιατί αγαπώ τον άντρα μου!!!

Μόλις γύρισα από το μπαλκόνι, από ένα συνηθισμένο μας παιχνιδάκι που με κάνει και αυτό να αγαπώ τη γατούλα μου πολύ πολύ!
Εγώ μέσα από το τζάμι, αυτή απέξω να τρέχει μόλις με δει και να κολλάει τη μούρη της κάνοντας τούμπες! Πώς το στριφογυρίζει το κορμάκι της!!! :inlove: Και χεράκια πάνω κάτω, και ματιές! Και μετά κρυφτό!
Η άλλη μπαλκονόπορτα μισάνοιχτη βέβαια να μπαινοβγαίνει όσο θέλει, δεν πρόκειται για τσαλίμια που κάνει για να της ανοίξω! Έτσι ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, αλλά τώρα πια τα κάνει και για παιχνίδι! Της άρεσε που της έκανα χαρούλες μετά και την τρέλανα στα χάδια, και μού κάνει πια τσαλίμια σε κάθε ευκαιρία!
Αγαπώ τη Νιάρα μου γενικά γι'αυτό που είναι. Συμπαθώ γενικά τις γάτες (και μ'αρέσει να τις ταϊζω), όπως και τα περισσότερα ζώα...

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχαμε γάτες. Είτε έξω είτε μέσα στο απίτι. Είναι απίστευτο πόσο δένεσαι με ένα ζώο. Στις γάτες μου αρέσει που είναι πολύ ναζιάρες και ανεξάρτητες. Επίσης ακόμα και η πιο χαζή γάτα είναι έξυπνη με τον τρόπο της (ακόμα και ο Σάκης που πχ όταν του ελάτωσα το φαγητό γιατί είχε παχύνει έτρωγε έξω). Δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να μην συμπαθεί τις γάτες είναι αξιολάτρευτες :inlove:. Δεν ξέρω, πιθανόν να είναι και όπως μάθει κανείς!

Αγαπάω τη Μαρίκα γιατί.....

Χμμμ… Για να σκεφτώ μερικούς λόγους γιατί αγαπάω αυτή την ψυχή που ακούει στο όνομα Μαρίκα.
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν την βρήκαμε, εγώ και το Νινί μου, στη ρόδα αυτοκινήτου έσκουζε σαν τρελή και είχε ένα τσιμπούρι σε μέγεθος ρεβιθιού κολλημένο στο φρύδι της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν ήταν μικρή τρύπωνε πίσω από τα μπαούλα και προσπαθούσα να τη βγάλω με το σκουπόξυλο από εκεί!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί μικρούλα ακόμα όταν δεν τρύπωνε πίσω από τα μπαούλα τρύπωνε μέσα στη ντουλάπα!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν την φωνάζω μου παίζει το κρυφτό!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν ήταν μικρή βύζαινε το Νινί και το Νινί όχι μόνο καθότανε αλλά γουργούριζε και από ευχαρίστηση!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν το Νινί ήταν στα τελευταία του δεν τον άφηνε σε ησυχία και τον δάγκωνε και τον πείραζε και κοιμόταν μαζί του, γιατί πάνω από όλα ήταν ο θετός μπαμπάς της και το αγαπούσε!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν το Νινί μου πέθανε και εγώ είχα πλαντάξει στο κλάμα, αυτή με κοιτούσε με απορία μέσα από την ντουλάπα και ήρθε να κουρνιάσει στην αγκαλιά μου, σαν να μου έλεγε: Μανούλα μην στενοχωριέσαι που έφυγε ο μπαμπάς, πήγε σε καλύτερο μέρος και εκτός αυτού έχει αφήσει εμένα να σε προσέχω, θα κάνω καλή δουλειά!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί έκανε άνω-κάτω το σπίτι με τα παιχνίδια της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί γέμιζε το σπίτι με άμμο από τα παιχνίδια της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί συνεχίζει και κάνει άνω-κάτω το σπίτι με τα παιχνίδια της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν ζητάει μας σπάει τα νεύρα και μας ξυπνάει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα από της φωνές της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω για την αγάπη που έδειξε στη Γάτα και στα γατάκια της!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν έφυγε η Γάτα από αυτή τη ζωή η Μαρίκα, μπορεί να της πείρε λίγο χρόνο, αλλά είχε το Φοίβο σαν δικό της παιδί και ακόμα τον ψάχνει!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν νευριάζω και φωνάζω έρχεται τρέχοντας και ανεβαίνει επάνω μου και μου γλύφει στα χείλια σαν να μου λέει: Σουυυυυ…… δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις και να νευριάζεις, όλα μπορούν να λυθούν με ηρεμία!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν της μιλάω μου μιλάει πίσω!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ότι με αγαπάει!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν δεν θέλει να την χαϊδέψω και εγώ το κάνω, αυτή γυρνάει και με απειλεί με ένα ΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙ……. αλλά δεν κάνει τίποτα πέρα από αυτό!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί το βράδυ που γυρνάω από τη δουλεία πάντα με περιμένει στη πόρτα!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν γράφω στο κομπιούτερ θέλει να κάθετε στα πόδια μου!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όποτε βρει ευκαιρία το σκάει από σπίτι αλλά ποτέ δεν πάει πολύ μακριά!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί ακόμα κοιμάται στη ντουλάπα και μου γεμίζει τα ρούχα όλο τρίχες!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όλο πειράζει τα ψαράκια και δεν τα αφήνει ποτέ στην ησυχία τους!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί θέλει να πίνει νερό από το ενυδρείο ή από τη βρύση ή από τα ποτήρια που πίνουμε νερό εμείς!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν θέλει να μου τραβήξει την προσοχή μου, μου χώνει τα νύχια της στα πόδια μου!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν την παίρνω αγκαλιά και την φιλάω στα μούτρα αυτή τραβιέται όπως μικρό παιδί όταν το έχει στριμώξει η γιαγιά του για να το φιλήσει! Πλιάχ –φτου-φτου!!!!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί πάντα θέλω να κοιμάται δίπλα μου και αυτή το μόνο που θέλει είναι να κοιμάται στη καρέκλα της, έτσι και εγώ τραβάω την καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι μου!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί για να κοιμηθώ θέλω να την ακουμπώ γιατί νοιώθω ασφάλεια και αυτή τσαντίζεται και έτσι εγώ μαζεύω το χέρι μου!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί όταν την βάζω μέσα στο κρεβάτι αυτή με αφήνει να γλαρώσω και μετά αποχωρεί!
clip_image001.gif
Την αγαπάω γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που βλέπω όταν κοιμάμαι και το πρώτο πράγμα όταν ξυπνάω το πρωί!
clip_image001.gif
Την αγαπάω για ένα σωρό άλλους λόγους, είναι η ζωή μου! και όσο τα χρόνια περνάνε σίγουρα η λίστα αυτή θα μεγαλώνει με ταχύτατους ρυθμούς!!!

Οχ, ψωρόγατο, πώς βγήκε έτσι αυτό, κουραστικό να το διαβάσω...:(

Ποιος μ......ς ειναι αυτος οταν παω κατω το καλοκαιρι να του σπασω τα χερια να του πω εγω αν θα ξανα αγγιξει γατα

Τα γατακια της σαρδελας που τα δωσαμε σε φιλους στο χωριο, του εχω πει οτι αμα τολμησει να τα πειραξει, θα του κοψω τα ποδια και οχι μονο.
Ladycat θα σου πω το καλοκαιρι να ερθεις να του δωσουμε ενα χερι ξυλο μαζι, γιατι μονη μου δεν τα καταφερνω...

Ποιος μ......ς ειναι αυτος οταν παω κατω το καλοκαιρι να του σπασω τα χερια να του πω εγω αν θα ξανα αγγιξει γατα

Χμμ... Νομικά αυτός -με ατράνταχτες αποδείξεις- το πολύ πολύ να πάει για πρόστιμο κι εσύ φυλακή! Οι νόμοι είναι αυστηροί για τραυματισμούς/δολοφονίες ανθρώπων και χαλαροί για αντίστοιχες πράξεις σε ζώα.
Έχε το υπ'όψιν, αν τελικά από τους λόγους περάσεις και σε πράξεις! :)

Χμμ... Νομικά αυτός -με ατράνταχτες αποδείξεις- το πολύ πολύ να πάει για πρόστιμο κι εσύ φυλακή! Οι νόμοι είναι αυστηροί για τραυματισμούς/δολοφονίες ανθρώπων και χαλαροί για αντίστοιχες πράξεις σε ζώα.
Έχε το υπ'όψιν, αν τελικά από τους λόγους περάσεις και σε πράξεις! :)
καλε εντελως τυχαια θα του το κανω μπας κ θα ξερει απο που του ηρθε στην χιο εχω πολλους φιλους που μου χρωστανε χαρες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back