Γιατί αγαπάτε τις γάτες;

Τις γάτες τις θαυμάζω για την κομψότητα, την ευστροφία και την ανεξαρτησία τους.

Γιατί τις αγαπώ, όμως;
Θα έλεγα ότι στην αγάπη δεν υπάρχει "γιατί"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"ομιλούμε γαληκά", τι ωραίο nick!! :up: Καλώς μας ήρθες.

Ο λόγος για τον οποίο έχω εγώ λίγο μεγαλύτερη αδυναμία στις γάτες απ' ότι στα άλλα ζώα είναι το ότι αναπτύσσουν με τους ανθρώπους ισότιμη σχέση, όχι σχέση υποταγής. Και, βέβαια, το ότι κάθε κίνησή τους είναι σαν χορογραφημένη. Α! και μυρίζουν υπέροχα :happy::greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατί μέσα από τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της, είναι τόσο γλυκιά και τρυφερή... και εύθραστη αλλά ταυτόχρονα δυναμική.. νομίζω ότι ξέρει να διεκδικεί τις περισσότερες φορές αυτό που θέλει και σε κάνει να νιώθεις μοναδική/ος με τον δικό της τρόπο. μας δίνει και μας δείχνει νοοτροπίες και συμπεριφορές που ίσως δε γνωρίζαμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμ...σαν εκθεση στο σχολειο ειναι αυτο!!!
χαχαχαχα
ειναι υπερχες οι γατες..ο τροπος που περπατανε που κοθνανε την ουριτσα τους...
γενικα....ολη τους η κινηση με μαγευει...
μετα..μου θυμιζουν ανθρωπο στο προσωπο(ισως φταει που μικρη εβλεπα thundercats),αλλα πολυ πιο ομορφο με λεπτα ευγενικα χαρακτηριστικα...
ο τροπος που κλεινουν σιγα σιγα τα ματακια τους με ηρεμει!!!
με τρελενουν τα ζυμαρακια που κανουν-τα λαγοποδαρακια-και το ομορφο νιαουρισμα τους!!!
ειναι χαδιαρες και δεν υποτασσονται...στην ουσια εσυ πρεπει να κερδισεις και να κεντρσεις το ενδιαφερον της γατας και οχι το αναποδο...
θα μπορουσα να γραψω..1000 πραγματα με αρχη μεση και τελος
εισαγωγη κυριως θεμα και επιλογο...αλλα-μακριγορουμε ετσι....
την αγαπω γιατι απλα...ΕΙΝΑΙ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγαπω τις γατες γιατι παντα μου εκαναν καλη συντροφια απο μικρη..παντα αναγνωριζαν σε μενα την αγαπη και παντα με επελεγαν για χαδια, μου αρεσει που πρεπει να κερδισεις την εμπιστοσυνη για να τα παμε καλα, που εχουν τοσο γλυκια φατσουλα, που ειναι αιλουροειδη αλλα αγαπανε τους ανθρωπους, που καθε γατα εχει διαφορετικο χαρακτηρα και σε μαγευει να τον ανακαλυπτεις, ..και που μας βαζουν δυσκολα καθε μερα για να αποδεικνυουμε την αγαπη μας προς αυτες. επισης μου αρεσει ο τροπος που περιποιουνται τον εαυτο τους, ο τροπος που μας καλοπιανουν για μια λιχουδια και ο τροπος που κυνηγανε τα ποδια μας οταν κοιμομαστε:D

Είναι προσωπικότητες ελεύθερες, ανεξάρτητες, αξιοπρεπείς και δεν θέλουν αφεντικά.

Τα ιδανικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας μιάς υγιούς κοινωνίας. Δυστυχώς, άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους, είναι είδος προς εξαφάνιση:hmm:

Επειδή υπάρχουν... και επειδή υπάρχω κι εγώ! :up::up::up::up:
Cats rule!

Τις αγαπώ γιατί έχω γατομαγνήτη...δεν ξέρω.. μου βγάζουν το συναίσθημα του να θέλω να τις ζουλάω και να τις έχω αγκαλιά συνέχεια.Μου αρέσει η υπέροχη απαλή γούνα τους..τα μαλακά πατουσάκια τους..η γλυκιά μυρωδιά τους..τα παιχνίδια τους..τα νευράκια τους...οι μουστάκες τους...οι ανασκελιές τους..οι στάσεις τους στον ύπνο...και η αφωσίωση τους όταν καταλάβουν ότι κάποιος τις αγαπά πραγματικά.:):):):):)

Λατρεύω τις γάτες γιατί είναι πανέμορφες και.. παλιοχαρακτήρες :lol:
Π.χ. Εσύ μπορεί να λυώνεις για ένα χάδι αλλά η κυρία επειδή είναι ταισμένη δεν πα να κτυπιέσαι δεν πρόκειται να έρθει κοντά σου.. ούτε το αυτί τις δεν κουνά όταν τη φωνάζεις :lol:

μ'αρεσουν οι γατες γιατι μου θυμιζουν αγρια αιλουροειδη. Δεν μπορω να εχω λιονταρι στο σπιτι μου, εχω ομως μια μινιατουρα. Μου αρεσει που δεν εχουν χασει το ενστικτο του κυνηγιου, μ'αρεσει που ειναι ανεξαρτητες αλλα ταυτοχρονα αναζητουν την συντροφια του αγαπημενου τους προσωπου. Μ'αρεσει το αγριο βλεμμα τους, μ'αρεσει που ειναι παντα σε ετοιμοτητα, λατρευω την περιεργεια τους και την νοημοσυνη τους και λατρευω την ανυπακοη τους. Κανουν αυτο που θελουν αυτες και σπανια αυτο που θελουμε εμεις. Τις βλεπω σαν κατι το ενδιαμεσο μεταξυ αγριου ζωου και οικοσιτου.

Ωραια ερωτηση...απαντηση δεν εχω:lol:
Βασικα δεν εχω αγαπη μονο για γατες, πχ λατρευω τα αλογα αλλα δυσκολο να εχω ενα σπιτι:blink:
Παντως συμφωνω με αυτο που λες,
μ'αρεσουν οι γατες γιατι μου θυμιζουν αγρια αιλουροειδη. Δεν μπορω να εχω λιονταρι στο σπιτι μου, εχω ομως μια μινιατουρα
Εβλεπα σημερα ενα ντοκυμαντερ με λεοπαρδαλεις και ειχα διπλα την Καραμελα, εκει το σκεφτηκα πως ειναι σαν να εχεις ενα αγριο αιλουροειδες σε μινιατουρα!(ως κλασικη χαζομαμα λεω
"κοιτα μια μεγααααλη γατα!" φυσικα η Καραμελα ουτε που γυρισε:lol:)
Αλλα τον πραγματικο λογο που αγαπαω τις γατες και γενικα τα ζωα...δεν τον γνωριζω. Μαλλον χωρις γιατι:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back