Γιατί γκρινιάζει ξαφνικά;

Μην στεναχωριέσαι καθόλου!!!!:)

Έκανες το καλύτερο για την γατούλα σου, και θα το καταλάβεις εν καιρώ. Παππούς μπορεί να μην γίνεις, αλλά αν θέλεις μπορείς εύκολα να σώσεις, και να πάρεις και άλλο γατάκι.;)

Και πάλι μπράβο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ότι δε θα γίνω γατοπαππούς δε με ενοχλεί αρκεί η Μίνα να έχει μία καλύτερη ζωη. Βασικα τώρα μαζευει τα κομμάτια της γιατί είναι "αλλού πατώ και αλλού βρίσκομαι" απ τη νάρκωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να εισαι σιγουρος οτι θα εχει μια καλυτερη ζωη, εκανες το καλυτερο γι αυτην:)

Ρε παιδιά, εσείς που έχετε στειρώσει γατούλες... Η γάτες μετά τη στείρωση ηρεμούν με τη μία ή πέρνει μερικές μέρες?

Η δικιά μου, δύο 24ωρα μετά τη στείρωση που έχει συνέλθει από τη νάρκωση, έχει επανέλθει πλήρως στα φυσιολογικά της...τρέχει, πηδάει, σκαρφαλώνει, παίζει, τρίβεται και το απόγευμα "γκρίνιαζε" όπως όταν είχε οίστρο. Έχει ηρεμήσει ομολογουμένως αλλά η διαφορά είναι ελάχιστη. Μήπως πέρνει μέρες για να περάσει η επιρροή των ορμονών του οίστρου?

Υ.Γ : Ποιός είπε ότι οι γάτες μετά τη στείρωση είναι νωθρές?

Οι ορμονες οπως φανταζομαι καταλαβαινεις,δε γινεται να αποβληθουν απο τον οργανισμο μεσα σε μια μερα.Κυκλοφορουν ακομα στο σωμα της γατας μεχρι και εξι μηνες μετα τη στειρωση.Οποτε υπομονη,θα ηρεμησει οχι μονο απο τη στειρωση,αλλα κυριως λογω ηλικιας.

Το φαντάστηκα ότι κάπως έτσι θα είναι moukelis. Ευτυχώς που έπαψε να είναι μέσα στα νεύρα, δηλαδή έπαψε να εκνευρίζεται με το που την άγγιζα για πάνω από 5 δευτερόλεπτα.Πάντως σίγουρα, αντίθετα με τις όποιες ανησυχείες της φίλης μου, δεν δείχνει να πονάει ή να δυσκολεύεται στην κίνηση λόγω της εγχείρησης.

Μόνο που την έχω βάλει σε πρόγραμμα διατροφής γιατί ο γιατρός μου είπε ότι πάω να την παχύνω και ειδικά τώρα που στειρώθηκε θα πρέπει να περιορίσω κάπως την ποσότητα για να μην αποκτήσω ένα γούνινο μπαλάκι με πόδια! Όπότε μπορεί να έχω και λίγη γκρίνια επειδή δεν της δίνω αρκετό φαΐ... δηλαδή την ποσότητα που είχε συνηθίσει να τρώει.

Σιγα σιγα θα συνηθισει στην ποσοτητα που πρεπει να τρωει,οχι μονο γιατι θα κανει καλο στην σιλουετα της αλλα περισσοτερο γιατι θα τη βοηθησει να αποφυγει προβληματα υγειας λογω υπερβολικου βαρους.Μην ανησυχεις,σε μια εβδομαδα θα ειναι ολα οπως πριν.

Καλημέρα!!!:):) Η Ηλέκτρα μου, που της κάναμε στείρωση το προηγούμενο Σάββατο, μπορώ να σου πω ότι όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά επανήλθε με δύο φορές περισσότερη ενέργεια και περισσότερη όρεξη για σκανταλιές...;);) Βέβαια σταμάτησε την γκρίνια, κάτι είναι και αυτό...:):) Η ΡαΪσούλα μου είχε σημάδια οίστρου, ήπια βέβαια, μέχρι και 6 μήνες μετά την στείρωση της!!!;);)

Η δικιά μου είναι σε φάση σκαρφαλώματος... λές και η στείρωση της δημιούργησε μία ορμή στο να σκαρφαλώνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν το έκανε τόσο συχνά παλιότερα! Αν και καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει δε μ'αρέσει καθόλου και μόλις δει ότι την κοιτάζω ή πλησιάζω κατεβαίνει και τρέχει να κρυφτεί παρόλαυτά όταν γυρίζω πλάτη ψάχνεται να ανέβει σε πάγκους-τραπέζια-νηπτίρες και όπου αλλού είναι ψηλά και μπορεί να φτάσει με ένα σάλτο.

Ήθελα να 'ξερα... τα ράμματα δεν την ενοχλούν καθόλου???

Η δικη μου παντως,που εγινε και μαμα,μετα τη στειρωση αρχισε να παιζει σαν γατακι ακι παλι.Ειχα να τη δω ετσι απο οταν την πηρα!Και να φανταστεις οτι ειναι πολυ νωχελικη γατα.

Η δικιά μου είναι σε φάση σκαρφαλώματος... λές και η στείρωση της δημιούργησε μία ορμή στο να σκαρφαλώνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν το έκανε τόσο συχνά παλιότερα! Αν και καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει δε μ'αρέσει καθόλου και μόλις δει ότι την κοιτάζω ή πλησιάζω κατεβαίνει και τρέχει να κρυφτεί παρόλαυτά όταν γυρίζω πλάτη ψάχνεται να ανέβει σε πάγκους-τραπέζια-νηπτίρες και όπου αλλού είναι ψηλά και μπορεί να φτάσει με ένα σάλτο.

Ήθελα να 'ξερα... τα ράμματα δεν την ενοχλούν καθόλου???

Κλασσικά προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή...:P:P:rolleyes::rolleyes:

Προφανώς δεν την ενοχλούν, αν είναι και μικρή η τομή, εμένα τα δικά μου και το ίδιο βράδυ, σκαρφάλωναν στα δέντρα, και την κληματαριά.:D

Εγώ θέλω μία γατά σα τον Γκάρφιλντ...

Πάλι καλά που δεν κάνει ζημιές αν και δεν έχω αφήσει τίποτα που να καταστρέφεται εύκολα σε ύψος κάτω των 60 εκατοστών από το δάπεδο. Που είναι αυτές οι βαριεστημένες, νωθρές γάτες???

Εμένα βέβαια σκαρφάλωνε και πριν, αλλά τώρα πραγματικά ψάχνει να βρει ποιο είναι το πιο ψηλό σημείο για να ανέβει...:):):)

Πάλι καλά που δεν κάνει ζημιές αν και δεν έχω αφήσει τίποτα που να καταστρέφεται εύκολα σε ύψος κάτω των 60 εκατοστών από το δάπεδο. Που είναι αυτές οι βαριεστημένες, νωθρές γάτες???

Πρόσεχε τί εύχεσαι....:/:
Τώρα που στειρώθηκε σε συνδυασμό και με την ενηλικίωση είναι πολύ εύκολο με το πολύ φαί, να βαρύνει...:/::hmm:

παιδιά δεν προκειται να γίνω ποτέ γατοπαππούς!!!!Η Μίνα είχε όντως οίστρο,πήγαμε στον γιατρό και της έκανε την στείρωση!!!!!!!

δεν πειραζει καλε...ουτε εμεις θα γινουμε γατογιαγιαδες !!!!!!!!! :lol::lol::lol: εισαι και γειτονας βλεπω....:up::up::up:

θελεις να παρεις τον μπουκακο μου???? ειναι ο κανελακος που βλεπεις στη φωτο.....ολη την ωρα...κοιμααααααααατε!!!!!!!!...επισης τον εχουν πει και καποιες ψυχες απο δω μεσα.."χαπακι με ποδια!!!!!":lol::lol::lol::lol::lol:..τοσο χοντρος ειναι!!!!!!!

θελεις να παρεις τον μπουκακο μου???? ειναι ο κανελακος που βλεπεις στη φωτο.....ολη την ωρα...κοιμααααααααατε!!!!!!!!...επισης τον εχουν πει και καποιες ψυχες απο δω μεσα.."χαπακι με ποδια!!!!!":lol::lol::lol::lol::lol:..τοσο χοντρος ειναι!!!!!!!

Α ρε! Αυτός είναι γάτος για σπίτι!!!

Η δικιά μου με βάζει :

1) Να καθαρίζω το τραπέζι πριν από κάθε γεύμα (γιατί στάνταρ έχει ανέβει επάνω και έχει αφήσει τρίχες κτλ)
2) Να πλένω ότι άπλυτο υπάρχει στο νεροχύτη (γιατί ανεβαίνει στον πάγκο και παίζει με τα άπλυτα πιάτα/μαχαιροπήρουνα)
3) Να μην αφήνω πράγματα στο τραπέζι του σαλονιού (γιατί θα τα σκορπίσει παντού ή θα τα καταστρέψει)
4) Να μην αφήνω τίποτα στον πάγκο της κουζίνας (για τον ίδιο λόγο με να Νο 1 και Νο 3)
5) Να κλείνω το καπάκι της τουαλέτας (γιατί αλλίως θα ... βλέπε Νο1)
6) Να αλλάζω την άμμο της σε 5 εικοσιτετράωρα ακριβώς (γιατί θα μου το "θυμίσει" κάνοντάς τα ακριβώς δίπλα στη λεκάνη)

Πιστεύω ότι είναι πράκτορας της μάνας μου!!!

Η δικιά μου με βάζει :

1) Να καθαρίζω το τραπέζι πριν από κάθε γεύμα (γιατί στάνταρ έχει ανέβει επάνω και έχει αφήσει τρίχες κτλ)
2) Να πλένω ότι άπλυτο υπάρχει στο νεροχύτη (γιατί ανεβαίνει στον πάγκο και παίζει με τα άπλυτα πιάτα/μαχαιροπήρουνα)
3) Να μην αφήνω πράγματα στο τραπέζι του σαλονιού (γιατί θα τα σκορπίσει παντού ή θα τα καταστρέψει)
4) Να μην αφήνω τίποτα στον πάγκο της κουζίνας (για τον ίδιο λόγο με να Νο 1 και Νο 3)
6) Να αλλάζω την άμμο της σε 5 εικοσιτετράωρα ακριβώς (γιατί θα μου το "θυμίσει" κάνοντάς τα ακριβώς δίπλα στη λεκάνη)

Πιστεύω ότι είναι πράκτορας της μάνας μου!!![/quote]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δυστυχως και εγω...δεν γλυτωνω απο αυτα....εκτος απο τον μπουκακο εχω και την πουπουλινα...που ειναι ο διαολος προσωποποιημενος....κατι σαν το δικο σου ενα πραγμα...:lol::lol::lol:..........το καπακι της τουαλετας το κλεινω και εγω.......γιατι εχει βρεθει η πουπου μεσα..:lol::lol::lol:

Η δικιά μου με βάζει :

Πιστεύω ότι είναι πράκτορας της μάνας μου!!!
Και μένα η μικρή μου λίγο πολύ τα ίδια κάνει (εκτός από το τελευταίο:)), οπότε τα έχω όλα μαζεμένα γιατί δεν μπορώ να την κυνηγάω συνέχεια απο πίσω...:P:P

Οι δικιές σας τραβούσαν τα ράμματα με το στόμα...? Αυτό είναι καινούργιο χούι!

Πρέπει να ανησυχώ???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back