ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
μετα τη στειρωση παλι... ολη την ωρα με γλυφει... με δαγκωνει πολυ σπανια και εχει μεγαλη ορεξη για χαδακια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

mariettapitsa
Νεοφερμένο μέλος
Γαταλί
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μιλαμε πολυ πραγμα, ειδικα στο χερι! Αλλες φορες την πιανω να γλειφει τη φορμα μου, πχ στο γονατο!
χαχαχαχα
Οπως επισης μετα απο γρατσουνισμα, κατευθειαν!
Λετε να το κανουν οντως απο ... τρυφεροτητα; πλακα θα χε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Για να προλειάνει το έδαφος φαίνεται
Όμως αν δεν κάνω λάθος, το σάλιο της γάτας έχει αντισηπτικές ιδιότητες (σίγουρα για τις γάτες), οπότε το ένστικτό τους τις οδηγεί σωστά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ένας άλλος λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την κτητικότητά τους απέναντι σε κάποιον άνθρωπο ή σε κάποιο αντικείμενο όπως παιχνίδι κ.λπ.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Λιγάκι παρηγορήθηκα γιατί το εν λόγω ποντίκι είναι σε μέγεθος νεογέννητου γατιού, κι εγώ λυπόμουν κάθε που την έβλεπα να το γλείφει σαν να το καθαρίζει και είχα και ψιλο-τύψεις που της στέρησα τη μητρότητα

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μπρίγκυ μου από χθες το βράδυ που γύρισα από διακοπές με έχει κάνει μούσκεμη ρε παιδιά
Ειδες ποσο πολυ σε αγαπαει το γλυκουλι σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ειδες ποσο πολυ σε αγαπαει το γλυκουλι σου!!![]()

είναι ερωτευμένη! ( όχι ότι εγώ πάω πίσω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, που έλεγε και ένα παλιό τραγουδάκι.είναι ερωτευμένη! ( όχι ότι εγώ πάω πίσω
)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool