μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και καθε φορα που το βλεπω κλαιω. οχι δεν εχει κατι που να σε κανει να κλαις αλλα........εμενα γιατι δεν με αγαπαει η ηρα...:cry::cry::cry:
βλεπω τοσα αλλα σκυλια (διαφορες ηλικιες και των δυο φυλων) που λατρευουν τα αφεντικα τους... μεσα σε τοσα σκυλια ελαχιστα ειναι αυτα που στο dna τους μεσα γραφει: ''χεστηκα για το αφεντικο μου εγω τη μασα θελω!)
κι ομως μαλλον ετυχα σε ενα τετοιο... ή τουλαχιστο αυτη την εντυπωση μου δινει...

τις προαλλες γυρνουσα απο το σχολειο και μπροστα μου περπατουσε ενα αλλο κοριτσακι...ξαφνικα εμφανιζεται ενα σκυλι (μεγεθους κανονικου, θηλυκο, μεγαλο σε ηλικια) και τρεχει ολο χαρα καταπανω της το κοριτσι την χαιδεψε και γυρισαν μαζι σπιτι.. γυρισα στο σπιτι μου και αρχισα να κλαιω...:cry::cry::cry: γιατι να μην με αγαπαει κι εμενα ετσι το σκυλι μου; εκανα κατι λαθος; τα περισσοτερα αν οχι ολα τα σκυλια λατρευουν τα αφεντικα τους ακομη και τα πιο αυστηρα! κι ομως το δικο μου ακομα και να το φωναξω δεν ερχεται... ειμαι υπερβολικη; καποιοι απο εσας μπορει να εχουν διαβασει την ακριβης περιγραφη του πως με βλεπει η ηρα
<<...ι ο σκυλος μου(6 χρονων) και ο γατος μου (επισης 6 χρονων) ο γατουλης μου δεν ειναι και πολυ των παιχνιδιων
μαλλον ειναι σοβαρος κυριος
και η σκυλιτσα μου (με φατσα που τραβα τα βλεματα την εχω φωτο στο gallery) νιωθω πως με βλεπει λιγο σαν...''μηχανη που πετα μπαλακια''..ή ...''ρομποτ που μου σπαει τα νευρα κρατωντας με με λουρι οταν βγαινω εξω''..ή...''τσιγκουνα που μου ελλατωσε το φαι και απο κονσερβα το εκανε κροκρτες γιατι ημουνα και λιγο χοντρουλα
, που στην αρχη δεν μου αρεσαν αλλα μετα τις εφαγα τι να εκανα''...ή...''καταπιεστικη τυπισα που οταν με φωναζει παω κοντα της μονο και μονο γιατι φοβαμε μηπως με μαλωσει μετα''... και στενωχοριεμαι που νιωθω οτι με βλεπει ετσι αλλα αυτη ειναι η αληθεια πιστεψε με δεν υπερεβαλα ουτε στο τοσο..
>>Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Δεν γίνεται όμως να μην σε αγαπάει, αλλά είναι πιθανόν να σε έχει συνδέσει με κάτι αρνητικό , όπως η μείωση του φαγητού..
όταν ήταν μωράκι, έπαιζε μαζί σου??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή επιτυχία!
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος

Του κάνεις αγαπούλες; Μην το φωνάζεις να έρθει, μίλα του αγαπησιάρικα μόνο. Ό,τι εκπέμπεις αυτό εισπράττει. Χάιδεψε του τα μαγουλάκια και την κοιλίτσα του μιλώντας του αγαπησιάρικα να δούμε τι θα κάνει.

Κοίτα εδω;
Συνημμένα
Αλλα ειναι και αναλογως τον χαρακτηρα του ζωου...Ο δικος μας σκυλος για παραδειγμα, ειναι πολυ φιλικος με ολα τα μελη της οικογενειας, παρολο που η αδελφη μου τον φρντιζει περισσοτερο απο ολους!

Θαναση ο σκυλος σου ειναι αυτος?
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, μ επισκέφτηκε πριν από κανα μήνα κι απ ότι φαίνεται του άρεσε και δεν έφυγε κι έγινε συγκάτοικοςΘαναση ο σκυλος σου ειναι αυτος?
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

υγ θαναση τι κουκλακι που ειναι το σκυλακι σου

αρσενικο ή θηλυκο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δοκίμασε να το πλησιάσεις και να το καταλάβεις χωρίς να περιμένεις συγκεκριμένες συμπεριφορές απο αυτό και μπορεί να βελτιωθεί η σχέση σας
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool