Γιατί δεν μ' αγαπάει;

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
βρηκα αυτο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=S23e2WYbQIM
και καθε φορα που το βλεπω κλαιω. οχι δεν εχει κατι που να σε κανει να κλαις αλλα........εμενα γιατι δεν με αγαπαει η ηρα...:cry::cry::cry:
βλεπω τοσα αλλα σκυλια (διαφορες ηλικιες και των δυο φυλων) που λατρευουν τα αφεντικα τους... μεσα σε τοσα σκυλια ελαχιστα ειναι αυτα που στο dna τους μεσα γραφει: ''χεστηκα για το αφεντικο μου εγω τη μασα θελω!)
κι ομως μαλλον ετυχα σε ενα τετοιο... ή τουλαχιστο αυτη την εντυπωση μου δινει...:(:(
τις προαλλες γυρνουσα απο το σχολειο και μπροστα μου περπατουσε ενα αλλο κοριτσακι...ξαφνικα εμφανιζεται ενα σκυλι (μεγεθους κανονικου, θηλυκο, μεγαλο σε ηλικια) και τρεχει ολο χαρα καταπανω της το κοριτσι την χαιδεψε και γυρισαν μαζι σπιτι.. γυρισα στο σπιτι μου και αρχισα να κλαιω...:cry::cry::cry: γιατι να μην με αγαπαει κι εμενα ετσι το σκυλι μου; εκανα κατι λαθος; τα περισσοτερα αν οχι ολα τα σκυλια λατρευουν τα αφεντικα τους ακομη και τα πιο αυστηρα! κι ομως το δικο μου ακομα και να το φωναξω δεν ερχεται... ειμαι υπερβολικη; καποιοι απο εσας μπορει να εχουν διαβασει την ακριβης περιγραφη του πως με βλεπει η ηρα
<<...ι ο σκυλος μου(6 χρονων) και ο γατος μου (επισης 6 χρονων) ο γατουλης μου δεν ειναι και πολυ των παιχνιδιων:lol: μαλλον ειναι σοβαρος κυριος:lol: και η σκυλιτσα μου (με φατσα που τραβα τα βλεματα την εχω φωτο στο gallery) νιωθω πως με βλεπει λιγο σαν...''μηχανη που πετα μπαλακια''..ή ...''ρομποτ που μου σπαει τα νευρα κρατωντας με με λουρι οταν βγαινω εξω''..ή...''τσιγκουνα που μου ελλατωσε το φαι και απο κονσερβα το εκανε κροκρτες γιατι ημουνα και λιγο χοντρουλα:redface: , που στην αρχη δεν μου αρεσαν αλλα μετα τις εφαγα τι να εκανα''...ή...''καταπιεστικη τυπισα που οταν με φωναζει παω κοντα της μονο και μονο γιατι φοβαμε μηπως με μαλωσει μετα''... και στενωχοριεμαι που νιωθω οτι με βλεπει ετσι αλλα αυτη ειναι η αληθεια πιστεψε με δεν υπερεβαλα ουτε στο τοσο..:(>>

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελίνα μου μπορεί απλά να μην είναι εκδηλωτικό σκυλάκι, ή να έχει αδυναμία σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.. Τι να πω?? Μπορεί να είναι ανεξάρτητο σκυλάκι... :/: Δεν γίνεται όμως να μην σε αγαπάει, αλλά είναι πιθανόν να σε έχει συνδέσει με κάτι αρνητικό , όπως η μείωση του φαγητού.. :| όταν ήταν μωράκι, έπαιζε μαζί σου??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματι καθε σκυλακι εχει το χαρακτηρα του και δεν εκδηλωνονται ολα το ιδιο, ουτε εχουν ιδια συμπεριφορα. Φυσικα και σε αγαπαει το σκυλακι, απλα εχει το χαρακτηρα του. Επισης πολλα σκυλακια, αναγνωριζουν μονο ενα αφεντικο και ειναι πιο δεμενα με εκεινον, χωρις να στερουνται αγαπης για τους υπολοιπους ομως. Και το σκυλακι της μητερας μου δεν ειναι πολυ εκδηλωτικο, ειναι θεμα χαρακτηρα. Κουναει την ουρα του για λιγο μολις με δει και μετα αν παω να το πιασω κρυβεται στο κουτι του (με ολους ετσι ειναι) Εχει μια ανεξαρτησια. Μην σε στενοχωρει

ναι μαλλον αυτο που λετε θα ειναι... κριμα.. τι να κανουμε... ειμαι και γκαντεμο, πως να το κανουμε:(:(:(

Δεν είσαι μια γκαντέμω (τι λέξη κι αυτή!). Είναι το σκυλάκι σου αυτό που είναι, τόχεις πάρει κι εσύ όπως περιγράφεις και να ο συνδιασμός! Θα έλεγα, χαλάρωσε λίγο και πέτα μακρυα σου τα χαρακτηριστικά που του αποδίδεις. Έχω κι εγω τον Σουίτυ που ήταν ετσι αλλά βελτιώθηκε πολύ όταν άλλαξα στυλ.
Καλή επιτυχία!

Μήπως τις ίδιες σκέψεις αντίστροφα κάνει και το σκυλί; :lol:
Του κάνεις αγαπούλες; Μην το φωνάζεις να έρθει, μίλα του αγαπησιάρικα μόνο. Ό,τι εκπέμπεις αυτό εισπράττει. Χάιδεψε του τα μαγουλάκια και την κοιλίτσα του μιλώντας του αγαπησιάρικα να δούμε τι θα κάνει.:)

Κοίτα εδω;

Συνημμένα

• Clipα.jpg
    Clipα.jpg
    48,8 KB · Εμφανίσεις: 77
Μελινακι ισως δεν του αφιερωνεις πολυ χρονο...Τα σκυλια θελουν ιδιαιτερη φροντιδα γιατι δενονται πολυ με τιν ιδιοκτητη τους-αντιθετα με τις γατες!
Αλλα ειναι και αναλογως τον χαρακτηρα του ζωου...Ο δικος μας σκυλος για παραδειγμα, ειναι πολυ φιλικος με ολα τα μελη της οικογενειας, παρολο που η αδελφη μου τον φρντιζει περισσοτερο απο ολους!:)

Θαναση ο σκυλος σου ειναι αυτος?

Θαναση ο σκυλος σου ειναι αυτος?
Ναι, μ επισκέφτηκε πριν από κανα μήνα κι απ ότι φαίνεται του άρεσε και δεν έφυγε κι έγινε συγκάτοικος

αν και το εχω ξανακανει αυτο (να της αφιερωνω πολυ χρονο) και δεν αλλαξε κατι, θα το ξανακανω παντος να ξαναδω...:happy:
υγ θαναση τι κουκλακι που ειναι το σκυλακι σου:P:P αρσενικο ή θηλυκο;

Μελίνα, πράγματι, μπορεί το σκυλάκι σου να μην είναι πολύ εκδηλωτικό. Μπορεί να του αρέσει να κάνετε άλλα πράγματα μαζί, να παίζετε, να το πηγαίνεις βόλτα κλπ.
Δοκίμασε να το πλησιάσεις και να το καταλάβεις χωρίς να περιμένεις συγκεκριμένες συμπεριφορές απο αυτό και μπορεί να βελτιωθεί η σχέση σας

οντος μαλλον δεν ειναι και πολυ εκδηλωτικο.. τι να κανουμε την αλλη φορα:):happy:

μπορεί να μην είναι πολύ εκδηλωτικό αλλά άμα βάλεις κανα φίλο σου να κάνει πως πάει να σηκώσει χέρι πάνω σου ή να σου φωνάζει έντονα και είναι μπροστά ο σκύλος σου θα δεις αν σε αγαπάει ή όχι, βέβαια δεν θα το πρότεινα να το κάνεις ως πείραμα γιατί ο φίλος σου μπορεί να κινδυνεύσει:lol:

αυτο εχει γινει αλλα οχι με εμενα με τον αδερφο μου, σε εμενα εγινε με ενα ντοπερμαν χτες...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back