Γιατί δεν τρώει;;;

Σεβάχ17060

Νεοφερμένο μέλος

Ο Σεβάχ17060 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους!!! Ο Σεβάχ, ο οποίος αισίως έκλεισε τους 6 μήνες, εδώ και μιάμιση μέρα βλέπω ότι πάει στο μπολάκι της τροφής, το μυρίζει και ... στρίβει. Γενικά είναι λίγο πεσμένος, δεν έχει πολλή όρεξη για παιχνίδια και είναι ήρεμος - πράγμα περίεργο για τον Σεβάχ, του οποίου το υποκοριστικό είναι "τερατάκι"... Μήπως έχετε καμία ιδέα;
Την Πέμπτη που μας πέρασε έκανε το επαναληπτικό εμβόλιο για λύσσα και ήπιε και χαπάκι για ενδοπαράσιτα, μήπως έχει αυτό κάποια σχέση;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια πτώση απο το εμβόλιο μπορεί να υπάρξει.. αλλά απο την Πέμπτη είναι αρκετές οι μέρες...:hmm:

Μήπως ζεσταίνετε? Μήπως έχει πυρετό? Μήπως άλλαξε κάτι στην ρουτίνα του? Τον πρώτο λόγο τον έχει φυσικά ο γιατρός του... απο μακριά μόνο εικασίες μπορούν να γίνονται.. και να χάνετε πολίτιμος χρόνος, αν είναι η αρχή για κάτι πιο επείγον.:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει αλλάξει κάτι, το μόνο που άλλαξε είναι ότι σήκωσα το χαλί από το χώρο που βρίσκεται, αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Και ο γιατρός όταν τον πήγα μου είπε ότι μπορεί να είναι λίγο ... κάπως την ίδια και την επόμενη μέρα. Τώρα έχουν περάσει 4-5 μέρες από το εμβόλιο. Θα δω αν θα έχει φάει όταν θα γυρίσω από δουλειά και θα πάρω και τον γιατρό ένα τηλέφωνο. Ούτως ή άλλως έχουμε ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη πάλι.

Εξετασεις αιματος εχει κανει;Αν δεν κανω λαθος πριν λιγο καιρο ηταν και παλι πεσμενος.

Μήπως έχουν κάποιο πρόβλημα τα δόντια-ούλα του και πονάει να φάει;;;:hmm:

έχει αλλαξει δοντάκια το μικρό σου; μπορεί να αλλαζει δόντια και να πονάει...

καλυτερα να τον δει κτηνιατρος, μπορει να μην τρωει για 1000 λογους. Μου κανει εντυπωση ομως οτι του κανατε επαναληπτικο αντιλυσσικο στην ηλικια των 6 μηνων. Απο οτι ξερω το συγκεκριμενο εμβολιο γινεται στην ηλικια των 6 μηνων και το επαναληπτικο μετα απο 1 χρονο. Δοκιμαστε να του δωσετε καμμια λιχουδια μηπως ανοιξει η ορεξη του. Ευχομαι να γινει καλα συντομα!

Όταν μια γάτα σταματάει να τρώει για πάνω από μια ημέρα, είναι λόγος να τη δει γιατρός. Αν έχει αλλάξει και η διάθεσή του τότε μάλλον κάτι τον ενοχλεί. Θα συμφωνήσω για τις εξετάσεις αίματος. Δεν είμαι γιατρός αλλά νομίζω πως χρειάζεται ένας πλήρης κλινικός έλεγχος. Ψαχούλεψε λίγο και το κορμάκι του να δεις αν πονάει κάπου. Χωρίς πίεση, μαλακά σαν να το χαϊδεύεις να δεις αν σε κάποιο σημείο θα αντιδράσει έντονα. Αν όπως λες είναι "τερατάκι" μπορεί πάνω στο παιχνίδι να χτύπησε κάπου. Περαστικούλια σας...

Εγω θα συμφονιζο οτι πανο απο μια μερα χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ φαγιτο ειναι ανισιχιτικο σε ενα μικρο γατακι.
Αλλα πριν τρεχω στο γιατρο θα δοκιμαζα χιλιες γευσεις, γιατι καμια φορα τα γατακια ειναι και λιγο παραξενα στο φαγιτο. Η καλητερη δοκιμη ειναι με λιγο ζουμη απο τονο ανθρωπινο, μιριζει αρκετα δινατο και το λατρεβουνε. και εαν βλεπεις οτι το τροει μπορεις να το βαλεις πανο απο τη κονσερβουλα του για να του κανει ορεξη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back