Γιατί διαλέγουν να κάθονται σε άβολα σημεία;

agatoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agatoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Αν και έχω γάτες 15 χρόνια περίπου, είναι μια συμπεριφορά που την παρατηρώ συχνά και αν και τη βρίσκω χαριτωμένη, δεν μπορώ να την εξηγήσω...συχνά λοιπόν, ανεβαίνει στον καναπέ και κάθεται ακουμπώντας επάνω σε σκληρά αντικείμενα (πχ βιβλία, τηλεκοντρόλ) ή εαν είναι στο χαλί στάνταρ επάνω στις παντόφλες μου (σαμπώ για την ακρίβεια που είναι αρκετά σκληρά). Θα έλεγα για τα δικά μου πράγματα οτι είναι επειδή μας μυρίζει, αλλά η ξάπλα τους πάνω στα διάφορα αντικείμενα πώς να εξηγείται? Το έχει παρατηρήσει καμμιά άλλη / κανένας άλλος από εσάς αυτό?

ευχαριστώ,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα καθονται οπου βρουν αλλα το πιο κουφο ειναι που βαζει τα ποδια της μεσα στα παπουτσια και καθεται πανω τους. εμεις πολλες φορες χανουμε το κοντρολ της τηλεορασης και σηκωνουμε τη γατα για να το βρουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις πολλες φορες χανουμε το κοντρολ της τηλεορασης και σηκωνουμε τη γατα για να το βρουμε

:lol::lol::lol::lol:

Eμένα της αρέσει πολύ να κάθεται πάνω στην πλάτη της καρέκλας που κάθομαι στον υπολογιστή!!:PΚαι μου τρώει και τα μαλλιά!!:lol:

Υπάρχει μια έκφραση.
Το καλύτερο μέρος του σπιτιού, είναι εκεί που κάθετε η γάτα!:)

Και έτσι είναι!!:up:

γελας ε θα σου πω τωρα κατι ασχετο αλλα αστειο. καθομουνα σκεπασμενη καταχειμωνο φαντασου με τις 3 γατες κατω απο τη κουβερτα στο καναπε. ξαφνικα μια πολυ ασχημη μυρωδια εμφανιστηκε. χαλια ομως. οι δυο γατες εφυγαν σαν κυνηγημενες η τριτη βγηκε με απορια. τι συμβαινει ρε παιδια τρεχει κατι και φυγατε? μαντεψε ποια την αμολησε? ειναι αυτη στη φωτο του avatar. και τις αμολαει συχνα

της δινουμε ξηρα τροφη κ κανα χορταρακι που κ που, αλλα τι να πω μας αρωματιζει

Ουδείς τέλειος!!!!:lol::lol::lol::lol:Εμάς, το πιο σκληρό σημείο, που κάθεται, είναι η ράχη των βιβλίων στη βιβλιοθήκη. Επίσης, πολλές φορές, όταν ρομαντζάρει στη βεράντα, δεν διαλέγει να κάτσει στο ονυχοδρόμιό της, που έχει γούνα ούτε σε μια κλειστή ζεστή φωλίτσα που της έχω, αλλά, πάνω στο μπαμπού τραπέζι, όπου λόγω χειμώνα έχουμε ακουμπήσει διάφορα και στριμώχνεται σε μια ακρίτσα σαν φτωχός συγγενής:/::/::/:

Μήπως έχει σκουλικάκια;; Εκτός κι αν από την φύση της είναι μοιραία γυναίκα!!:P:P

μαλλον για μοιραια γυναικα την εχω. την πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα

εμενα η δικια μου της αμολαει συνεχεια και μιλαμε για βρωμα και οχι αστεια!!μπορει να εχει και σκουλικακια δηλαδη??της δινω το χαπι της καθε 3 μηνες.... :/:

εμενα η δικια μου της αμολαει συνεχεια και μιλαμε για βρωμα και οχι αστεια!!μπορει να εχει και σκουλικακια δηλαδη??της δινω το χαπι της καθε 3 μηνες.... :/:

Αφού παίρνει το χάπι της κάθε 3 μήνες, λογικά δεν έχει σκουλήκια. Άλλος λόγος αερίων είναι η κακή, ή μή καλή χωνεμένη διατροφή.

Τί την ταΐζεις?:)

Αφού παίρνει το χάπι της κάθε 3 μήνες, λογικά δεν έχει σκουλήκια. Άλλος λόγος αερίων είναι η κακή, ή μή καλή χωνεμένη διατροφή.

Τί την ταΐζεις?:)
μαλλον φασολαδα:lol::lol::lol:
παντως κ η δικια μου τις αμολαει κ τρωει μονο ξηρα τροφη

Εμένα η Μπιάνκα ήταν κλανιάρω :redface:, όταν ήταν μωρό...Την τάιζα όμως κονσέρβα τότε. Τώρα που τρώει μόνο ξηρά...το έχει βουλώσει...:P
όσο για τα μέρη που κάθεται...Ναι, πάνω σε βιβλία...παντόφλες...σκληρά γενικώς αντικείμενα!Τι να πεις;:blink:

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ΤΙ ξηρή. ;)

Δεν είναι όλες ευκολοχόνευτες... πχ εμένα αν φάνε friskies... δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ...

Τώρα που καταστάλαξα σε μια εταιρία βρήκα την ηρεμία μου..!!! (Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.. και κάποια βράδια δεν την γλυτώνω την δηλητηρίαση..):redface::lol::lol:

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ΤΙ ξηρή. ;)

Δεν είναι όλες ευκολοχόνευτες... πχ εμένα αν φάνε friskies... δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ...

Τώρα που καταστάλαξα σε μια εταιρία βρήκα την ηρεμία μου..!!! (Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις.. και κάποια βράδια δεν την γλυτώνω την δηλητηρίαση..):redface::lol::lol:
τους δινω καλη τροφη (ποτε friskies γιατι τη θεωρω κακη τροφη)
ομως δεν ειναι φυσιολογικο να εχουν αερια? οπως κ εμεις.

Είναι φυσιολογικό... στο μέτρο πάντα του φυσιολογικού....:lol::lol:

Αν το μπιπ... το θέμα, υπάρχει λόγος. Πχ αλλαγή τροφής, δυσπεψία κλπ

μια κ μιλαμε για το που καθονται... καμια φορα καθονται στα πλακακια που ειναι μπουζι (δεν κρυωνουν ηθελα να ξερα:hmm:) κ μετα βοηθεια:blink:
μπορει να κρυωσουν κιολας.
πριτττττ πριτςςςςςςς προυτςςς:lol::lol: πιφ βρωμισε το φορουμ
συγνωμη μας ξεφυγε:lol:

Τα δικα μου τα γατια εχουν βασιλικους κ....ους αν δεν εχουν μαξιλαρακι και κουβερτουλα δεν θρονιαζονται. Μονο που πολλες φορες ψαχνω το κινητο μου κατω απο τον θεορατο Μπακλαβα... ΑΑΑ ισως αυτη να ειναι μια αβολη θεση... Οταν αγοραζω καινουρια παπουτσια, του αφηνω το κουτι (το οποιο ειναι παντα αρκετα μικρο για τον Μπακλαβα) και εκεινος παει κ στριμωχνεται εκει μεσα. Καθεται για περιπου μια ωριτσα και μετα βαριεται το στριμωξιδι και το παραταει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back