irinaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Eιρηνη-Αθανασια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 23 μηνύματα.
25-11-11
12:50
Γιατί επιλέξαμε γάτα και όχι σκύλο;
Διαβαζω καιρο τα αρθρα σας,τις αποριες σας και τους προβληματισμους σας!Ειπα λοιπον και εγω να μοιραστω μια σκεψη.Και λεω! Γιατι γατα και οχι σκυλο?Τι μας εκανε να επιλεξουμε τις γατες σα συντοφια.
Προσωπικα,λατρευω και τα σκυλια,δε το συζητω,αλλα τα συναισθηματα που μου βγαζει η γατα μου σπανιως τα εχω ξανανιωσει!
Παραθετω τους δικους μου λογους που επελεξα μια γατα αντι σκυλου:
Η τρυφεροτητα που μου δινει καθε στιγμη και ιδιαιτερα οταν πεφτουμε για υπνο που ξυνει το παπλωμα για να μπει αποκατω(στην αγκαλια μου
)
Που της μιλαω και προσπαθει να καταλαβει τι λεω(Θελει να με ταισει?θελει να με χαιδεψει?Με φωναζει να ερθω?)
Η ακατονοητη γατισια συμπεριφορα(Νιαουριζουμε στο τοιχο,εκει που καθομαστε ωραια και καλα παιζουμε το σαλτο και τρεχουμε πανω κατω κυνηγωντας ''κατι'',σε παρακολουθω με το βλεμμα μου οτι και αν κανεις)
Επειδη τη βρισκει και μονη της
Επειδη ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοο ομορφη!!
Αυτα μου ερχονται στο μυαλο.Περιμενω και δικιες σας λογους που επιλεξατε γατουλα αντι για σκυλο!
Διαβαζω καιρο τα αρθρα σας,τις αποριες σας και τους προβληματισμους σας!Ειπα λοιπον και εγω να μοιραστω μια σκεψη.Και λεω! Γιατι γατα και οχι σκυλο?Τι μας εκανε να επιλεξουμε τις γατες σα συντοφια.
Προσωπικα,λατρευω και τα σκυλια,δε το συζητω,αλλα τα συναισθηματα που μου βγαζει η γατα μου σπανιως τα εχω ξανανιωσει!
Παραθετω τους δικους μου λογους που επελεξα μια γατα αντι σκυλου:
Η τρυφεροτητα που μου δινει καθε στιγμη και ιδιαιτερα οταν πεφτουμε για υπνο που ξυνει το παπλωμα για να μπει αποκατω(στην αγκαλια μου
)Που της μιλαω και προσπαθει να καταλαβει τι λεω(Θελει να με ταισει?θελει να με χαιδεψει?Με φωναζει να ερθω?)
Η ακατονοητη γατισια συμπεριφορα(Νιαουριζουμε στο τοιχο,εκει που καθομαστε ωραια και καλα παιζουμε το σαλτο και τρεχουμε πανω κατω κυνηγωντας ''κατι'',σε παρακολουθω με το βλεμμα μου οτι και αν κανεις)
Επειδη τη βρισκει και μονη της
Επειδη ειναι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοοοο ομορφη!!
Αυτα μου ερχονται στο μυαλο.Περιμενω και δικιες σας λογους που επιλεξατε γατουλα αντι για σκυλο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
25-11-11
12:56
Απάντηση: Γιατί επιλέξαμε γάτα και όχι σκύλο;
Για να είμαι ειλικρινής, δε μπορώ να συγκρίνω τον σκύλο με την γάτα καθώς είναι 2 διαφορετικά ζώα, τα οποία εκδηλώνουν διαφορετική συμπεριφορά κι έχουν διαφορετική μεταξύ τους ψυχοσύνθεση.
Προσωπικά αγαπώ και τα σκυλιά και τις γάτες, επί του παρόντος μπορώ να έχω την γάτα μου κοντά μου και δε μετανιώνω στιγμή για αυτή μου την επιλογή.
Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι είναι μέλος του σπιτιού όλο και περισσότερο.
Το νάζι της, η παιχνιδιάρικη διάθεση της, η ανεξαρτησία της και τα χάδια της είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η γάτα είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά ζώα.
Για να είμαι ειλικρινής, δε μπορώ να συγκρίνω τον σκύλο με την γάτα καθώς είναι 2 διαφορετικά ζώα, τα οποία εκδηλώνουν διαφορετική συμπεριφορά κι έχουν διαφορετική μεταξύ τους ψυχοσύνθεση.

Προσωπικά αγαπώ και τα σκυλιά και τις γάτες, επί του παρόντος μπορώ να έχω την γάτα μου κοντά μου και δε μετανιώνω στιγμή για αυτή μου την επιλογή.
Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι είναι μέλος του σπιτιού όλο και περισσότερο.
Το νάζι της, η παιχνιδιάρικη διάθεση της, η ανεξαρτησία της και τα χάδια της είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η γάτα είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά ζώα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα.
29-11-11
16:29
Γιατι η μανα μ φοβαται τα σκυλακια

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
29-11-11
23:11
Από μικρή μεγάλωσα με σκυλιά.
Ζούσα μαζί τους!!!
Τρώγαμε από το ίδιο πιάτο, κοιμόμασταν μαζί, γλυφαμε το ίδιο παγωτό.
Λάτρευα και λατρεύω τα σκυλιά.
Παρόλο που έχω χώρο ομως δεν αποφασίζω να παρω ένα.
Ίσως επειδή χρήζουν ιδιαίτερη περιποίηση, βόλτες κτλ και δεν διαθέτω χρόνο.
Λατρεύω όμως και τα αιλουροειδή!
Τα φατσάκια τους, τα πατουνάκια τους, τα αυτάκια τους, τις γλωσσίτσες τους όλα με λίγα λόγια!
Οι γάτες έχουν συναρπαστικό εσωτερικό κόσμο.
Δίνουν, δεν δίνονται...
Εννοείται πως για κατοικίδιο θεωρω πάντα κάτι με 4 πόδια και σχεδόν πάντα γουνιδένο (εξαίρεση οι Σφυνξ).
Τα πτηνά δεν θα τα θεωρούσα ποτέ κατοικίδια, στενοχωριέμαι να εγκλωβίζω ένα πλάσμα που έχει τη δυντότητα να πετά στους ουρανούς, μέσα σε ένα κλουβί. Θεωρώ ότι έτσι τους κόβω τα φτερά.
Τα χελωνάκια,τα φίδια, οι αράχνες κτλ απλά δεν είναι κατοικίδια κατά την αποψή μου.
Ίσως η σκέψη μου να είναι περίεργη αλλά μέχρι και τα κουνελάκια ή τα χαμστεράκια ή τα σκιουράκια κτλ τα λυπάμαι που σαν κατοικίδια ζουν μέσα σε κλουβί.
Γάτες λοιπόν διότι με συναρπάζει ο εσωτερικός κόσμος των αιλουροειδών και μου αρέσει πολυ που έχω δύο μικρογραφίες λιονταριού (τίγρης, λεοπαρδαλης κτλ κτλ) μέσα στο σπίτι μου!!!
Ζούσα μαζί τους!!!
Τρώγαμε από το ίδιο πιάτο, κοιμόμασταν μαζί, γλυφαμε το ίδιο παγωτό.
Λάτρευα και λατρεύω τα σκυλιά.
Παρόλο που έχω χώρο ομως δεν αποφασίζω να παρω ένα.
Ίσως επειδή χρήζουν ιδιαίτερη περιποίηση, βόλτες κτλ και δεν διαθέτω χρόνο.
Λατρεύω όμως και τα αιλουροειδή!
Τα φατσάκια τους, τα πατουνάκια τους, τα αυτάκια τους, τις γλωσσίτσες τους όλα με λίγα λόγια!
Οι γάτες έχουν συναρπαστικό εσωτερικό κόσμο.
Δίνουν, δεν δίνονται...
Εννοείται πως για κατοικίδιο θεωρω πάντα κάτι με 4 πόδια και σχεδόν πάντα γουνιδένο (εξαίρεση οι Σφυνξ).
Τα πτηνά δεν θα τα θεωρούσα ποτέ κατοικίδια, στενοχωριέμαι να εγκλωβίζω ένα πλάσμα που έχει τη δυντότητα να πετά στους ουρανούς, μέσα σε ένα κλουβί. Θεωρώ ότι έτσι τους κόβω τα φτερά.
Τα χελωνάκια,τα φίδια, οι αράχνες κτλ απλά δεν είναι κατοικίδια κατά την αποψή μου.
Ίσως η σκέψη μου να είναι περίεργη αλλά μέχρι και τα κουνελάκια ή τα χαμστεράκια ή τα σκιουράκια κτλ τα λυπάμαι που σαν κατοικίδια ζουν μέσα σε κλουβί.
Γάτες λοιπόν διότι με συναρπάζει ο εσωτερικός κόσμος των αιλουροειδών και μου αρέσει πολυ που έχω δύο μικρογραφίες λιονταριού (τίγρης, λεοπαρδαλης κτλ κτλ) μέσα στο σπίτι μου!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum