Γιατί "ζυμώνουν" οι γάτες;

το κάνει γιατί είναι ευτυχησμένη, δεν νομίζω να της περάσει αν κρίνω από τους δικούς μου.

ο Μπέκερ το κάνει όταν είμαστε αγκαλιά, η Άρια το κάνει όποτε της έρθει, ορμάει πάνω σου χωρίς "προκαταρκτικά" δηλαδή:lol: ή ορμάει σε καμιά παραπεταμένη μπλούζα ότι βρει που έχει μυρωδιά και δεν ξεκολάει με τίποτα αν δεν εκτονωθεί:P

είναι και οι δύο άνω του έτους αλλά και από άλλες γατούλες που είχα παλιά αν κρίνω το έκαναν μέχρι τα βαθιά γεράματα:)
Εμένα ζημώνουν ελάχιστα γουργουρίζουν φωναχτά και δεν θηλάζουν ποτέ..Γλειφονται συνέχεια και δεν ξεκολλάνε απο την αγκαλιά μου ποτε!:)Το κάθε γατάκι εκφραζεται με τον δικό του τρόπο...:)Μαρία δεν νομίζω ότι είναι λόγος ανησυχίας αυτός αν και η γνώμη μου είναι να την μαλώνεις όταν σε ενοχλεί!:)Φυσηματάκι και βάλτην κάτω...και ξανα και ξανα και ξανα......και ξανα και ξανα....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαϊμού, όπως ίσως θα διάβασες και στην προειδοποίηση με κόκκινα γράμματα πάνω από το πλαίσιο κειμένου της απάντησης, η γραφή μόνο με κεφαλαία δεν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ.

και η δικιά μου το κάνει, βασικά το κάνει σε όλους μέσα στο σπίτι και ακόμα και το πάπλωμα! λέτε ότι αμα το κάνει σε θεωρεί μαμα του? δηλαδή και το παπλωμα θεωρεί μαμα του? να σας ζήσει, να το προσέχεις
xaxaxa:lol:xaxaxa:happy:
Εμένα το κάνει στην αγκαλιά μου κι όταν κάνουμε αγάπες !
Αλλά σε υφάσματα το έκανε όταν ηταν αστείρωτος για ...να αυνανιστεί!

Τα υπόλοιπα τα νορμάλ γατιά... παντού και συνέχεια!!!:)

Νορμάλ γατιά; Καλέ ποια είναι αυτά; Υπάρχουν; Γιατί ο Πίπης μου σίγουρα δεν είναι!!! :lol::lol::lol:

Ο δικος μου ο γατουνος παλι οταν ειναι μεσα στην κουτα του(του εχω μια φαρδια κουτα με μεσα αφρατη γουνα απο παλιο παλτο για να κοιμαται)ζυμωνει και θυλαζει την γουνα του:blink:Δεν ξερω αλλα στην αρχη ειδικα που το ειδα μου φανηκε πολυ παραξενο..Οχι τιποτα αλλο αλλα τον λυπηθηκα για τις χαμενες προσπαθειες του καθως η γουνα δεν υπηρχε περιπτωση να τρεξει γαλα..:lol:

ο πρίνς μου χρονιάρης πια σπάνια ζυμώνει...κατά τις 6.30 το πρωί τον πιάνει αυτή η εκδικιτική μανία...και αν (λέω αν ) λείπω απίστευτα πολλές ώρες από το σπίτι....

η ρείνα αν και γουργουρίζει δεν την έχω πιάσει να ζυμώνει

Ναι.Κι εμένα δεν είναι και πολύ της ακαλιάς .Αλλά δεν έχω προσέξει αν "ζυμώνει".

Eμένα ο Χουχουδίτος μου ζυμώνει τα πουπουλένια παπλώματα - το λατρεύει αυτό! ζυμώνει μέχρις εξαντλήσεως! Η Ελίνα μου όμως τίποτα. Εκείνη αρέσκεται σε άλλα!

Γατομασάζ

Γιατί η γάτα μου ανεβαίνει πάνω μου και μου κάνει μασάζ με τα δυο μπροστινά πόδια στην κοιλιά μου ; * Υπάρχει μια επιστημονική εξήγηση για αυτό ;

* η οποία κοιλιά τελευταία μεγαλώνει, όχι βέβαια λόγω μασάζ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προφανώς εννοείς τα λεγόμενα "ζυμαράκια".Επιστημονικό άρθρο δεν έχω δει για αυτό,όμως πιστεύω ότι έχει να κάνει με την κίνηση που έκαναν όταν θήλαζαν τη μαμά τους,ακριβώς η ίδια είναι.Τους έχει μείνει δηλαδή..και την κάνουν σε εμάς σε ένδειξη τρυφερότητας και χαλάρωσης προφανώς.Δεν είναι πολύ γλυκό;:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και το ζυμομα και το γουργουρητο σημαινει οτι ειναι ευχαρηστημενη η γατα.Ειδικα το ζυμωμα

εγώ έχω διαβάσει πως το ζύμωμα το κάνουν επειδή χαίρονται.

ωραία, πολύ χαίρομαι. Δεν ήξερα ότι το κάνανε στην μαμά τους. Το κάνει και ταυτόχρονα γουργουρίζει, μεγάλη απόλαυση για μένα. Τι όμορφα ζώα.

ωραία, πολύ χαίρομαι. Δεν ήξερα ότι το κάνανε στην μαμά τους. Το κάνει και ταυτόχρονα γουργουρίζει, μεγάλη απόλαυση για μένα. Τι όμορφα ζώα.
Είδες γμτ;Απο τα πιο γοητευτικά ζώα,μαζί με όλα τα αιλουροειδές.Απορώ..πως δεν τους γοητεύουν όλους.

Σκέτη απόλαυση είναι παιδιά για μένα, ειδικά αν φοράω χοντρό ρούχο και δεν φτάνουν τα νυχάκια του μέχρι εκεί που θα ήθελε να φτάσουν :whistle:
Είναι από τις στιγμές εκείνες που τρελλαίνομαι ξέροντας ότι είναι ευχαριστημένος και μου το δείχνει κιόλας!!! Κατά τα άλλα ακους κάποιους και σου λένε ότι οι γάτες δεν επικοινωνούν...αν είναι δυνατόν οι ανίδεοι

Τα ζυμωματακια τα κανουν οταν ειναι μικρουλια στη μαμα τους για να βγουν οι θυλες και να βυζαξουν...Αυτη η συνηθεια μενει στη μνημη τους και το κανουν και σε εμας:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back