Γιατί η πλειοψηφία μισεί τόσο τις γάτες;

Παιδιά, δεν το συζητώ η έλλειψη παιδείας στη χώρα μας αγγίζει τα όρια της παράνοιας...
Ακριβώς αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ χθες-προχθές: γιατί τόσα γατάκια σε σακούλες; γιατί τέτοια απανθρωπιά;
κάπου άκουσα πρόσφατα το εξής: όταν κάποιος μπορεί να κάνει κακό σε ένα ζώο, είναι πιο πιθανό ότι μπορεί να βλάψει και άνθρωπο..
εδώ τις προάλλες άκουσα στην τηλεόραση στις ειδήσεις ότι ένα σκυλάκι πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία εσωτερική, επειδή, λέει, κάποιος το τάισε ένα μπιφτέκι με γυαλιά μέσα.. :eek: τι να πεις μετά από αυτό; σε πιο δικαστήριο να απευθυνθείς και ποιος να σε πάρει στα σοβαρά όταν θυμώνεις και αναθεματίζεις πάνω σε κάτι τέτοιο; συνήθως γελάνε... :/:
ας πιστεύουμε στους ανθρώπους και στην αλλαγή τους.. αν και βέβαια εδώ είναι λίγο δύσκολο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχως δεν υπαρχει καμια προστασια για τα ζωα,σε αυτη τη χωρα που ζουμε...:( Οσο για το γιατι ολοι κακολογουν τις γατες,πιστευω οτι εχει καθαρα να κανει με παραπληροφορηση.Εγω αγαπω ολα τα ζωα.Απλα προτιμησα γατα γιατι ειμαι τεμπελα και σπανιως βγαινω εκτος σπιτιου,μιας και η δουλεια μου ειναι τετοια που δουλευω απτο σπιτι(ειμαι καθηγητρια Αγγλικων).Θεωρω οτι ο σκυλος απαιτει πολυ περισσοτερη φροντιδα.Και μεταξυ μας,να χεσω τους φιλοζωους που παιρνουν σκυλια και τα βγαζουν βολτα και τα κανουν μπροστα στα ξενα σπιτια κ στα πεζοδρομια,και κακολογουν τις γατες.Εσυ εισαι μαγκας δηλαδη?Αν εισαι σωστος ιδιοκτητης σκυλου,θα χες μαζι σου και σακουλα και φαρασακι για να πεταξεις τα κακακια του.Ειμαι εξαλλη με το συγκεκριμενο θεμα,παραλιγο να αρπαχτω ασχημα με μια μανταμ που το παιζει καθαρη και φιλοζωη και μας καταχεζει το πεζοδρομιο. :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back