christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
11-09-09
19:24
καλα λοιπον...εγω πιστευω πως ή την ξυπνησαν απο υπνο ή απλα ήταν η στιγμη...Δεν ξερω τι να πω

Ισως αν μας περιεγραφες λιγο περισσοοτερο το σκηνικο....

Ισως αν μας περιεγραφες λιγο περισσοοτερο το σκηνικο....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolasr200
Νεοφερμένο μέλος
Ο nikolasr200 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
12-09-09
20:37
Και μένα ο δικός μου αρκετά συχνά μου κάνει κχχχχχχχχ για διάφορους λόγους..κυρίως όταν τον ενοχλει και δε θέλει κάτι..!! ή μήπως απλά δεν με πάει? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
12-09-09
20:38
Ποτε δε μπορεις να ξερεις με μια γατα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ορφεακος
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ορφεακος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 36 μηνύματα.
12-09-09
21:35
Ισως να επιτεθηκε στις αδερφες σου και στη φιλη σου,επειδη θεωρησε οτι θα κατελαβουν το χωρο της.Κι εμενα η γατα μου ειχε επιτεθει πολλες φορες σε συγγενεις μου,αλλα οχι σε εμενα.Ηταν η γατουλα μου στο δωματιο μου και οταν μπηκε μεσα η ξαδερφη μου,της ορμηξε.Ενω οταν μπηκα εγω απλως τριφτηκε στα ποδια μου.Μαλλον οι επιθεσεις εχουν να κανουν με θεμα κυριαρχιας.Οπως π.χ αν ενας γατος εισβαλει στη γειτονια ενος αλλου γατου,δεν γινεται "μαχη" μεταξυ των αρσενικων???Τετοια μαλλον ειναι και η δικη σου περιπτωση.Η λυση που σου προτεινω ειναι:οταν ερχεται κοσμος στο σπιτι σου,να προσπαθεις να τους γνωρισει η γατουλα σου,και να μην τους αφηνεις να πηγαινουν μονοι τους σε χωρους που βρησκεται η γατουλα σου(αυτο μονο μεχρι να τους συνηθισει...).Ελπιζω να σε βοηθησα.

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα.
15-09-09
08:29
Ισως να επιτεθηκε στις αδερφες σου και στη φιλη σου,επειδη θεωρησε οτι θα κατελαβουν το χωρο της.Κι εμενα η γατα μου ειχε επιτεθει πολλες φορες σε συγγενεις μου,αλλα οχι σε εμενα.Ηταν η γατουλα μου στο δωματιο μου και οταν μπηκε μεσα η ξαδερφη μου,της ορμηξε.Ενω οταν μπηκα εγω απλως τριφτηκε στα ποδια μου.Μαλλον οι επιθεσεις εχουν να κανουν με θεμα κυριαρχιας.Οπως π.χ αν ενας γατος εισβαλει στη γειτονια ενος αλλου γατου,δεν γινεται "μαχη" μεταξυ των αρσενικων???Τετοια μαλλον ειναι και η δικη σου περιπτωση.Η λυση που σου προτεινω ειναι:οταν ερχεται κοσμος στο σπιτι σου,να προσπαθεις να τους γνωρισει η γατουλα σου,και να μην τους αφηνεις να πηγαινουν μονοι τους σε χωρους που βρησκεται η γατουλα σου(αυτο μονο μεχρι να τους συνηθισει...).Ελπιζω να σε βοηθησα.![]()
τα άτομα στα οποία επιτέθηκε δεν της ήταν άγνωστα !!και ίσα ίσα και στις αδερφές μου και στη φίλη μου είχε δείξει ιδιαίτερη συμπάθεια! της έχω μάθει να δίνει <φιλάκι> στη μύτη μου και δεν το κάνει σε άλλους στη φίλη μου αυτή που έμεινε σπίτι 2 μέρες το έκανε μόνη της, οπότε δεν μπορώ να πω οτι δεν τη συμπάθησε! επίσης μπορώ να καταλάβω έως ένα βαθμό την επίθεση στην αδερφή μου που την τυραννούσε αρκετό καιρό αλλά οχι στη φίλη μου που δεν την πείραξε! φταίω και εγώ πιστεύω που δεν την είχα στειρώσει τόσο καιρό πιο πολύ επειδή φοβόμουν την εγχείρηση
τώρα που θα κάνουμε τη στείρωση θα σας πω νεότερα για τη συμπεριφορά της !ελπίζω όλα να πάνε καλά γιατί ακόμα με αγχώνει και η νάρκωση και η εγχείρηση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
15-09-09
08:43
Μην αγχωνεσαι καθολου,δεν ειναι τιποτα,εμενα την επομενη κιολας μερα ηταν λες και δεν εγινε τιποτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum