Γιατί και πώς να κάνω μασάζ στη γάτα μου;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει γάτα που να μην της αρέσει! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα, ε; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν πρωτοδιαβασα αυτο το θεμα, τελη Ιουλιου που γραφτηκα στο Mycat, πηγα και γω μεσα που ηταν τα βλασταρια μου, κουνιστη και λυγιστη, να τους κανω μασαζ. Σκεφτηκα, τι ωραια που θα ειναι και εκεινα θα ευχαριστηθουν και εγω θα τα πασπατευω για καποια ωρα. Ακομη δεν εχουν συνελθει τα χερια μου.:hehe:

Ομολογώ πως κι ο δικός μου παρεξηγήθηκε! :confused::confused::confused: Ειδικά με κάποιους χειρισμούς. Κάποιοι άλλοι όμως του άρεσαν. Οπότε κράτησα εκείνους και τους εμπλούτισα. ;)

Max Cat Massage...!!!

Είδα αυτά και τρελλάθηκα!!!https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uC41pJRYHVs
Εμένα γιατί δεν μου κάθεται ο γάτος μου για μασάζ??:(:(
Στα δικά σας γατουλόνια αρέσει το μασάζ??
https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Qx5T9rfpr5s&feature=endscreen

εμας η μικρή μας στο κεφάλι της αρέσει πολύ. Αλλά ΜΟΝΟ εκεί. για πατουσάκια δε το συζητώ με τίποτα και αυτό ειναι και πρόβλημα γιατί δεν μπορούμε με τίποτα να τις κόψουμε λίγο τα νυχάκια. Μήπως κάνω κάτι λάθος ρε παιδιά? είναι πάρα πολύ κοινωνική και μας ακολουθεί παντού αλλά δε θέλει με τίποτα αγκαλιές και πολλά πολλά χάδια...:(

ο νουλης μου λατρευει το μασαζακι....γουργουριζει συνεχεια...

Χαχαχα ο δικός με τίποτα δεν θα με αφήσει να του κάνω μασάζ, μόνο στα αυτάκια και στον λαιμούλη του που τρελένεται. Για τα πατουσάκια ούτε λόγος, όπως και την κοιλιά...:P Δεν πειράζει αυτός χάνει.

Οι γατες συνηθως τρελενονται για μασαζ στην κοιλια αλλα το θεωρουν παιχνιδι και θελουν να σου πιασουν τα χερια( παιζοντας μεν, τραυματιζοντας σας δε):xtipao:

σε μία από τις γάτες μου (φοβική 3μιση ετών) έχει βοηθήσει αρκετά στο να αποβάλλει στρες... :D :thumbsup:

Μπορεί να μην είναι του μασάζ... εξαρτάται και την ράτσα, προσωπικότητα και τη διάθεση :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back