Γιατί κακόμοιρο;

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ξέρω πολλά παιδιά που θέλουν ένα ζώο αλλά οι μαμάδες τους αντιδρούν γιατί "θα το φροντίζει;".

Αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό ούτε διδάσκει στα παιδιά να μην αγαπούν τα ζώα. Η αλήθεια είναι πως αν οι γονείς δεν το θέλουν (γιατί κακά τα ψέματα, αυτοί θα επωμιστούν τη φροντίδα του), αυτή είναι η υπεύθυνη απόφαση.

Αυτά που διδάσκουν το φόβο για τα ζώα είναι τα "μη θα σε δαγκώσει", "μη είναι βρόμικο", "μη έχει αρρώστιες" και τα σχετικά.:/:

Κατά τ' άλλα, η μαμά σου είναι θεά!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι το να πάρεις ένα ζωάκι στο σπίτι βοηθά τα παιδιά να αγαπήσουν τα ζώα και να γίνουν πιο ευαίσθητααπέναντί τους. Τώρα δεν υπάρχουν μόνο γάτες και σκύλοι υπάρχουν και άλλα ζώα που απαιτούν λιγότερη φροντίδα και προσοχή. Θα σας πω για τα ανίψια μου. Πριν από λίγες μέρες ήρθαν στην Ελλάδα και πήγαν στη θάλασσα. Κάποιο βράδυ κάθισαν σε μια ταβέρνα να φάνε και το πιο μικρό από τα δίδυμα, το οποίο έρχεται μέρα παρά μέρα στο σπίτι μου και βλέπει τη γάτα, άρχισε να ταϊζει ένα γατάκι που γυρόφερνε στη ταβέρνα "προς τιμή της Πανδώρας". Και η αδελφή μου φυσικά το λέει σε όλους και μάλιστα με πολύ καμάρι.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και που να δοκιμασεις να τους πεις οτι θες να στειρωσεις το γατακι σου, κ δη αρσενικο. Λες και τους λες οτι θα κοψεις τα δικα τους ουμπαλα (με το συμπαθειο)
Αλλα δυο γατακια εχουν περασει απο την ζωη μου (πλην του θεου που μολις υιοθετησα) αδεσποτα, τα οποια σαν μικρο παιδι τα ταιζα κ προσεχα, αλλα λογω γονιων,σκυλιων,καναρινιων,χρυσοψαρων και λοιπων ζωντανων, δεν τα ειχα παρει στο σπιτι. Τον ενα τον φαγανε με φολα, την αλλη την πατησε αμαξι. Τωρα που μενω μονη μου, και υιοθετησα τον Μικότο, δεν τον αφηνω να κανει ρουπι εξω απο το σπιτι.
Και σιγα σιγα τον συνηθιζω στο περιλαιμιο. Να τους αγνοεις κοριτσι μου. Απο την μερα που το πηρα, τρεμω και μεσα στο σπιτι που τον εχω μη μου παθει τιποτα. Οχι να τον βγαλω εξω στην ζουγκλα. Ακους εκει κακομοιρο :down:

Επισης, ειμαι νεα εδω, λατρης γατιων απο κουνια, φρεσκοτατη γατομαμα :up: πρωτο μνμα:P αν κανω καμια γκαφα ενημερωστε με,εεεε;:redface:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383520:
Και που να δοκιμασεις να τους πεις οτι θες να στειρωσεις το γατακι σου, κ δη αρσενικο. Λες και τους λες οτι θα κοψεις τα δικα τους ουμπαλα (με το συμπαθειο)
Αλλα δυο γατακια εχουν περασει απο την ζωη μου (πλην του θεου που μολις υιοθετησα) αδεσποτα, τα οποια σαν μικρο παιδι τα ταιζα κ προσεχα, αλλα λογω γονιων,σκυλιων,καναρινιων,χρυσοψαρων και λοιπων ζωντανων, δεν τα ειχα παρει στο σπιτι. Τον ενα τον φαγανε με φολα, την αλλη την πατησε αμαξι. Τωρα που μενω μονη μου, και υιοθετησα τον Μικότο, δεν τον αφηνω να κανει ρουπι εξω απο το σπιτι.
Και σιγα σιγα τον συνηθιζω στο περιλαιμιο. Να τους αγνοεις κοριτσι μου. Απο την μερα που το πηρα, τρεμω και μεσα στο σπιτι που τον εχω μη μου παθει τιποτα. Οχι να τον βγαλω εξω στην ζουγκλα. Ακους εκει κακομοιρο :down:

Επισης, ειμαι νεα εδω, λατρης γατιων απο κουνια, φρεσκοτατη γατομαμα :up: πρωτο μνμα:P αν κανω καμια γκαφα ενημερωστε με,εεεε;:redface:
ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ καλη μας φιλη. να σου ζησει και ο ΜΙΚΟΤΟ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ καλη μας φιλη. να σου ζησει και ο ΜΙΚΟΤΟ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Καλως σας βρηκα! :up: Την αλλαξα την υπογραφη, ελπιζω να φαινεται το μαναρακι μου :inlove:

edit:φτου, δεν φαινεται. Retry!

edit: να τον! :inlove:

Καλώς ήλθες κούκλε Μικότο:kiss:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383536:
Καλως σας βρηκα! :up: Την αλλαξα την υπογραφη, ελπιζω να φαινεται το μαναρακι μου :inlove:

edit:φτου, δεν φαινεται. Retry!

edit: να τον! :inlove:
ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΗΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΟΝΙΑ?

ειναι, δεν ειναι το καλο μου :inlove: Τον λατρευω, αν και μου εχει κανει το σπιτι οικο ανοχης και τα πρωινα ξυπνηματα κολαση :P

Καλως σας βρηκαμε φιλοι γατοφιλοι και γατοφιλες, γατομανες και γατομπαμπαδες :greycat: :hello:

ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΗΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΟΝΙΑ?

いいえ. :D (iie= οχι. Τι κακοποζερο που ειμαι ωρες-ωρες :blink:)
Εκανα ολο τον περασμενο χρονο μα8ηματα ιαπωνικων, περα απο την απεριοριστη αγαπη που εχω για την κουλτουρα τους, δεν εχω καποια σχεση.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;383543:
いいえ. :D (iie= οχι. Τι κακοποζερο που ειμαι ωρες-ωρες :blink:)
Εκανα ολο τον περασμενο χρονο μα8ηματα ιαπωνικων, περα απο την απεριοριστη αγαπη που εχω για την κουλτουρα τους, δεν εχω καποια σχεση.
ΣΥΓΝΩΜΗ που ρωτησα. πολλυ τρομερος λαος. ο καλητερος του κοσμου για εμενα. εκανα 2 χρονια στην προσωπικη ασφαλια του ΙΑΠΟΝΑ ΠΡΕΣΒΗ. το 1992.αυτος ο πρεσβης ηταν ποιο ΕΛΛΗΝΑΣ απο πολους πατριωτες δικους μας. τρομερα ευγενικος και πολυτησμενος λαος οι ιαπωνεζοι

ΣΥΓΝΩΜΗ που ρωτησα. πολλυ τρομερος λαος. ο καλητερος του κοσμου για εμενα. εκανα 2 χρονια στην προσωπικη ασφαλια του ΙΑΠΟΝΑ ΠΡΕΣΒΗ. το 1992.αυτος ο πρεσβης ηταν ποιο ΕΛΛΗΝΑΣ απο πολους πατριωτες δικους μας. τρομερα ευγενικος και πολυτησμενος λαος οι ιαπωνεζοι

Τι συγγνωμη, αλιμονο :D μια παρεα ειμαστε. Μου εδωσες και την ευκαιρια να κοκορευτω :lol: Η καθηγητρια μου ηταν ιαπωνεζα, τρομερος ανθρωπος. Να βλεπατε με ποση αγαπη μιλουσε για την ελλαδα. Τα ελληνικα της βεβαια, τραγικα :lol: Ευγενικος και πολιτισμενος, αγαπω πολυ την γλωσσα και τις τεχνες τους, αλλα εχει καποια στραβα που ουτε και ο χειροτερος ελληναρας δεν εχει :hmm:

διαβάζοντας το θέμα μου γεννήθηκαν αντικρουόμενα συναισθήματα για τον κάθε άνθρωπο που όπως ο Χ ξάδερφος δεν έχει ζήσει με ένα ζωάκι.

Παλαιότερα σπίτι είχα γάτα στην αυλή. Έκατσε τέσσερα χρόνια και μετά ξαφνικά έφυγε. Τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε.

Τώρα έχω 4 κακόμοιρες μέσα στο σπίτι, εσώκλειστες. Επίσης έχω και έναν τυχερό κεραμιδόγατο στον κήπο της δουλειάς σε σημείο μακρυά από το δρόμο και αν και κοντά στο κέντρο της αθήνας γύρω γύρω έχει μόνο χωράφια με καλλιέργιες λουλουδιών (12 χλμ από κέντρο μιλάμε για αγροτική περιοχή). Να σας πώ τη σημαντική διαφορά; Ο τυχερός αλητόγατός μας που τα βράδυα κοιμάται μέσα έχει σπάσει 3 φορές το πόδι του το πίσω δεξιά μία το μπροστά. Αυτήν την περίοδο δεν ξέρω πώς τα κατάφερε και χτύπησε αλλά του έχει φυγει το ένα μαξιλαράκι πίσω αριστερά και βλέπουμε το κόκκαλο...

Ο τυχερός γάτος που ζεί στη φύση αν και κοιμάται μέσα παρέα με τα κουτάβια (έχουμε επέμβει στη φύση εδώ!!!!!) βλέπει πιο συχνά τον κτηνίατρο για σοβαρά περιστατικά από ότι οι 4 κακόμοιρες γάτες που ζουν σε 100 τετραγωνικά μέτρα...

Κάθε μέρα που δεν είναι στην ώρα του στο μπώλ για φαγητό και πρέπει να ουρλιάζω στα χωράφια για να επιστρέψει τρέμει η καρδιά μου σε τι χάλια θα έρθει. Υπόψην είναι στειρωμένος...

Δυστηχώς δεν μπορώ να τον κλείσω την ημέρα μέσα καθώς οι πόρτες στο κτήριο είναι χειμώνα καλοκαίρι ανοιχτές. Μακάρι να μπορούσα να τον μαντρώσω μέσα κι αυτόν κι ας τον λέγαν όλοι κακόμοιρο...

Συγνώμη αλλά οι κατά τα άλλα κακόμοιρες γάτες μας δεν έχουν κυνηγιθεί από σκυλιά δεν έχουν πλησιάσει άρρωστα ποντίκια δεν έχουν φάει σκουπίδια δεν έχουν φάει φόλες....

.... τι να πώ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back