Γιατί μυρίζει ο ένας τον άλλον;

σιεννα

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η σιεννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 289 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλες τις γατομαμάδες και γατομπαμπάδες.Εχω μια απορία για τα γατάκια.Εχω παρατηρήσει οτι αρκετές φορές τη μέρα ο ένας μυρίζει τον ποπό και το πιπί του άλλου!!!Δηλαδή εκεί που το ένα περπατάει,πάει το άλλο απο πίσω και βάζει τη μουσούδα του.Και ο κοζυ το κάνει στα κορίτσια αλλά και τα κορίτσια μεταξύ τους ή στον κοζυ αντίστοιχα.Βέβαια δεν αντιδρούν αρνητικά,θα ελέγα οτι είναι ουδέτερη η αντίδραση,σα να μη συμβαίνει τίποτα.Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να γίνεται αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειμαι ειδικος αλλα νομιζω το κανουν για να αναγνωριζουν ο ενας τον αλλον:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ, από τη μυρωδιά ξεχωρίζει το κάθε γατί και ξέρουν κιόλας αν το άλλο είναι θηλυκό ή αρσενικό. Όταν είχα πάει σε μια φίλη που είχε πρωτοπάρει τη γάτα της, το ζωάκι με μύριζε συνέχεια εκεί:redface: εεε, ξέρετε που. Νομίζω ότι κατάλαβε πως είμαι του ίδιου φύλου με εκείνη. Και η δική μου, η Ρενάτα, το έχει κάνει κάνα-δυο φορές ως τώρα:redface:

εμενα με νευριαζουν οταν το κανουν αυτο:redface::redface::redface:

ειναι gay!!!! αχαχαχαχ:P:lol::P:lol:

Μυρίζει μανούλα, έκλασε η μανούλα :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back