Desdemona
Διάσημο μέλος
Η παράγραφος 1.2 το λέει καθαρά: "Προτιμητέον". Αν βρεθεί άλλο χέρι που να πληροί τις προϋποθέσεις, τότε κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και του κάνουμε την τιμή.Δηλαδή θέλει μόνο το δικό σου χέρι, των αλλονών ούτε συζήτηση!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η μουράκλα του είναι κουνημένη για τον ευνόητο λόγο ότι με "σκοτώνει" εκείνη την ώρα. Φυσικά αναγκάζομαι να σκεπάζω όλο μου το χέρι με το μανίκι συνεχώς και κυκλοφορώ σπίτι σαν την κουλή!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη με προκαλείς...
![]()
Η μουράκλα του είναι κουνημένη για τον ευνόητο λόγο ότι με "σκοτώνει" εκείνη την ώρα. Φυσικά αναγκάζομαι να σκεπάζω όλο μου το χέρι με το μανίκι συνεχώς και κυκλοφορώ σπίτι σαν την κουλή!

ruko
Διάσημο μέλος

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
κωνσταντινα1
Νεοφερμένο μέλος
εχω να σας κανω και μια ερωτηση αμα τα νευριασεις σε γρατζουνανε??
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
γιατι?σκοπευεις να το νευριασεις?εγω αυριο θα παω να παρω το γατακι μου και εχω πολυ πολυ αγχος!!!επειδη ειναι πολυ μικρουλι!!![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Κωνσταντίνα, καλωσήρθεςεγω αυριο θα παω να παρω το γατακι μου και εχω πολυ πολυ αγχος!!!επειδη ειναι πολυ μικρουλι!!![]()

Δεν χρειάζεται να έχεις άγχος για το καινούριο γατάκι, αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα, για τα βασικά:
Όσο για τις γρατζουνιές, διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, νομίζω θα σε καλύψουν. Γενικά, τα γατάκια όσο είναι μικρά, γρατζουνάνε για να παίξουν, όχι για να επιτεθούν. Όσο μεγαλώνουν, ηρεμούν. Καλό θα είναι να του πάρεις λίγα παιχνιδάκια, για να ξεσπάει εκεί.

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω αυριο θα παω να παρω το γατακι μου και εχω πολυ πολυ αγχος!!!επειδη ειναι πολυ μικρουλι!!![]()
Το πιο πιθανο αυτο ειναι να γρατζουνισει ή να δαγκωσει... Αφου δεν εχουν αλλο τροπο να μας δειξουν οτι τους ενοχλει αυτο που κανουμε....
Αλλα καλο ειναι οσο ειναι μικρουλης
να μην του παιζεις με τα χερια για να μη σε δαγκωνει... Γιατι θα το θεωρησει παιχνιδι και μετα δε θα το σταματησει ποτε...! Και οταν θα μεγαλωσει θα πας να τον χαιδεψεις και θα σε δαγκωνει... Στο λεω γιατι και εγω τα ιδια επαθα με τον μεγαλο μου γατουλι...(Δεν ειχα γατακι πιο παλια και δεν ηξερα...) Και επειδη εχει μαθει να δαγκωνει τωρα δεν μπορω να τον χαιδεψω,δε με αφηνει...
Υ.Γ. Καλη επιτυχια με τον καινουριο σου γατουλη!! Περιμενουμε να μας δειξεις φωτογραφια...!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Vasiliki86 γενικά έχουν και άλους τρόπους να μας δήχνουν την δυσαρέσκια ή την διαφωνία τους, κυρίως με την γλώσα του σώματος, τα μάτια, τα αυτάκια, την ουρίτσα τους αλλά και την φωνή τους
ο δικός μου φωνάζει και ο τρόπος που το κάνει είναι ακριβώς σαν να λέει -όχι, οπότε και τον αφήνω και δεν με έχει γρατζουνίσει ούτε δαγκώσει ποτέ
η Άρια ορισμένες φορές παρεκτρέπεται πάνω στο παιχνίδι και απέναντι σε εμένα αλλά και στον Μπέκερ
τότε της φυσάω την μουσουδίτσα και απλά προσπαθεί να φύγει, αν την κρατήσω σε στιγμή που προσπαθεί να φύγει τότε ίσως να γρατζουνίσει αλλά τα πράγματα δεν φτάνουν ποτέ ως εκεί
ο Μπέκερ ενώ παίζει μαζί της ξαπλώνει και την αφήνει να του δαγκώνει την ουρά και άλλες διάφορες ζουζουνιές, όταν κουραστεί σηκώνεται όρθιος, την κοιτάζει καλά καλά πάει και τα αυτιά του προς τα πίσω και η Άρια εξαφανίζεται (όπου φύγει - φύγει)

χRiStiNa
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας!!!Πριν 2 μήνες περίπου η γατούλα μου γέννησε 5 γατάκια και τα κρατήσαμε ΟΛΑ
!!Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι οτι το 1 από τα 5 είναι επιθετικό,αντιδρά στα χάδια με γρατζουνιές και νιαουρίσματα,είναι απόμακρο και "εχθρικό" σε εμάς και στα αδερφάκια του..μόνο με την μαμά του τα παει καλά!Τι μπορώ να κανώ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
χRiStiNa
Νεοφερμένο μέλος
Ο μικρός μου Μπάμπης είναι απόμακρος από μωράκι..σε αντίθεση με ολα τα υπόλοιπα εκείνος μας έχει δυσκολέψει αρκετά..(με το φαγητο του-με την τουαλετα του-κτλ..)Αλλά το πιο δυσκολο ειναι η συμπεριφορά του δεν μας πλησιάζει,δεν "ανέχεται" τίποτα από εμάς..(χαδακια..κτλ)μήπως δεν έχει προσαρμοστει ακομα??και πως γίνεται αυτό..?!Σε αυτό το περιββαλον γεννήθηκε..!Πρώτη φορά το αντιμετοπίζω αυτό..και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω...
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεφέλη1
Νεοφερμένο μέλος
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα! Πάλι απευθύνομαι σ΄εσάς γιατί οι συμβουλές σας με βοήθησαν πολύ την προηγούμενη φορά!
Τώρα θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: ο γατούλης μου είναι 8 εβδομάδων και είναι ένα σκέτο ζιζάνιο! Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ξαπλώνουμε το βράδυ, αυτός ανεβαίνει στο κρεβάτι και αρχίζει να παιζει με τις κουβέρτες, τα σεντόνια και τα πόδια του φίλου μου που τα έχει κάνει ριγέ από τις γρατζουνιές!
Τι να κάνω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
1η τον κλείνεις έξω από την κρεβατοκάμαρα. βουλώνεις με μπαμπάκι τα αυτιά σου γιατί ακόμη και αν αντέξεις το βραδυνό γρατζούνισμα στην πόρτα το πρωινό "ξύπνα πεινάω" δεν αντέχεται...
2η λυση βάζεις το κλουβί δίπλα στο κρεβάτι και κάθε που επιλέγει να κανει οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας ριγέ τον κλείνεις μέσα για λίγο (κανα δεκάλεπτο) που θα πάει θα το μάθει.. (πρόσφατα κα΄ποιο μέλός είπε ότι τα πρωινά που νιαουριζε ο γάτος της τον κατάβρεχε με το ψεκαστήρι οπότε το έκοψε και περιμένει το ξυπνητήρι)
3η λυση έχεις ένα ψεκαστήρι με νεράκι και μόλις αρχίσει το αγαπημένο του παιχνίδι τον καταβρέχεις....
4η λύση φροντιζεις να παίξετε αρκετά πριν κοιμηθήτε (καμιά ώρα δύο) ώστε να κουραστεί και να κοιμηθεί καμπόσο. (σου προτείνω το παιχνίδι με λέιζερ ή το ποντικάκι από τα τζάμπο -που μπορείς να κουνάς και στον ύπνο σου-)
5η λύση σκεπάζεσαι καλά με χοντρές κουβέρτες και περιμένεις ... που θα πάει θα κοιμηθεί...

manos1
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μετέφερα το μήνυμά σου στο σχετικό άρθρο. Διαβάζοντάς το, καθώς και τα σχόλια που το ακολουθούν, νομίζω ότι θα βρεις αρκετές απαντήσεις. Δες επίσης και τα θέματα που ήδη υπάρχουν στο φόρουμ, στην κατηγορία "Συμπεριφορά & Εκπαίδευση"Καλησπέρα! Πάλι απευθύνομαι σ΄εσάς γιατί οι συμβουλές σας με βοήθησαν πολύ την προηγούμενη φορά!
Τώρα θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: ο γατούλης μου είναι 8 εβδομάδων και είναι ένα σκέτο ζιζάνιο! Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ξαπλώνουμε το βράδυ, αυτός ανεβαίνει στο κρεβάτι και αρχίζει να παιζει με τις κουβέρτες, τα σεντόνια και τα πόδια του φίλου μου που τα έχει κάνει ριγέ από τις γρατζουνιές!Τι να κάνω?
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Συγνωμη που ανοιγω νεο θεμα εδω αλλα εψαχνα και δεν μπορουσα να βρω με τιποτα το παλιο σχετικο θεμα.Λοιπον ο Garfield μου τον πιανει καποια στιγμη το αναποδο του και αρχιζει να με δαγκωνει με μανια και πολυ δυνατα!!Βρε φου..βρε αου..βρε ΟΧΙ..βρε ΜΗ..βρε τον πιανω απο το σβερκο και κραταω στο πατωμα το κεφαλι του,τιποτα ξανα τα ιδια και τα ιδια...Τι αλλο να κανω

moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool