aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
ειχα φαει μιση μερα να ψαχνω γιατι προσπερνουσα συνεχεια την συγκεκεριμενη σελιδα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
και θα γινω κακια!!αφου δεν καταλαβαινει ουτε με την μεθοδο που τον μαλωνει η μανα του θα γεμισω ενα ψεκαστηρι και θα τον μουσκεψω!!!!!
Αν και μπορω να πω οτι σημερα που τον ξαναμαλωσα με την μεθοδο της "μαμας",εφυγε ταπεινομενος στην γωνια(αφου μου εκανε βεβαια τα χερια σουρωτηρι πρωτα!!!!!!!!!!)
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εχτές ο δικός μου, μονο το κασετόφωνο δεν μου έριξε απο το ράφι, πάνω απο το κεφάλι μου, την ώρα που κοιμώμουνα...
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Καλα το τι ακουσα απο τους δικους μου δεν λεγεται!!!
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
comali
Νεοφερμένο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
υπομονή και να είσαιαυτστηρός αυστηρήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω πρόβλημα με την γατούλα μου.
Με δαγκώνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και γενικά όποιον πάει να την χαϊδέψει. Χάδια δέχετε μόνο όταν κοιμάται ή όταν ξυπνάει. Δεν κοιμάται στα πόδια ή στην αγκαλιά κανενός! Και δεν θέλει καθόλου αγκαλιές.
Όταν την αγκαλιάζω κάνει "Νιαου" και θέλει να φύγει(στο πρώτο δευτερόλεπτο..!).
Όταν πάω να την χαιδέψω με δαγκώνει! Μου κάνει επιθέσεις στα χέρια και με δαγκώνει σε ανύποπτο χρόνο.
Την έχω μαλώσει αρκετές φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί την μέρα που την μάλωσω να μου μουτρώσει λίγο αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια.
Είναι 3 μηνών και την πήρα από την μαμά της 40 ημερών.
Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.. Τι φωνές ρίχνω όταν με δαγκώνει και πονάω, τι τιμωρίες την βάζω(δεν την αφήνω να ανέβει στον καναπέ), τι από το σβέρκο την πιάνω και της λέω όχι.. πάλι τα ίδια.
Η ζωή της όλη είναι να δαγκώνει!
Τώρα τελευταία όταν πάει να με δαγκώσει και της λέω κανένα περίεργο "όχι" με δαγκώνει και φεύγει χωρίς να με κοιτάξει.
Το ότι δεν θέλει καθόλου χάδια και αγκαλιές, τι σημαίνει πάλι αυτό;;;

Είναι εχθρική ακόμα και σε αγνώστους.
Έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά..

Μήπως θα ήταν καλό να της έπαιρνα ένα γατάκι;; Να ξεδώσει λίγο σε αυτό;; Θα σταματήσει έτσι να δαγκώνει;;
Αν έχει περάσει κάποιος κάτι παρόμοιο, ας μου πει πώς το ξεπέρασε..
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ασπρόμαυρος ή γκρίζος ο δικός σου;
Αν δεις τα χέρια μου είναι όλο χαρακιές. Ακολούθησα και τα βήματα του σάιτ, αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Ή μάλλον στο ελάχιστο...

Αναγκάστηκα να τον αφήσω μόνο του στην αυλή ( λόγω νοσηλείας μου) 1 εβδομάδα! και όταν γύρισα, με έγλυφε και τρυβόταν επάνω μου.

Έπειτα, βρήκα τη Νεφέλη και σταμάτησε να δαγκώνει εμένα ( σχετικά) και δαγκώνει και παίζει με την θυληκιά.Ζήλεψε πάρα πολύ ( και ακόμη) που η Νεφέλη είναι όλο χάδια και αγκαλιές και άρχισε να ζητά χάδια, αλλά κάτω εκεί που είναι.Έτσι και τον πάρεις αγκαλιά, σε δαγκώνει για να φύγει.
Είναι πολύ ανεξάρτητος γάτος! Έτσι μάλλον θα είναι και ο δικός σου.
Επίσης μεγαλώνοντας, θα ηρεμήσει έστω και λίγο.
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα χέρια τα δικά μου πρέπει να δεις!
Θέλω να την σταματήσω τώρα που είναι μικρή να το κάνει.
Της δείχνω συνέχεια αγάπη. Συνέχεια! Της μιλάω, την φιλάω(της αρέσει νομίζω αυτό).. με γλείφει κι αυτή που και που..(της αρέσει στο πρόσωπο), αλλά εκεί που μπορεί να με γλείφει μπορεί να με δαγκώσει τόσο δυνατά που να φωνάξω και να με ακούσει όλη η πολυκατοικία

Δεν ξέρω τι νακάνω ρε γαμώτο.
Την αγαπάω και την λατρεύω. Δεν το αντέχω να μην μπορώ να την χαιδέψω ή να μην μπορώ να την αγκαλιάσω. Όταν και όποτε θέλει αυτή θα έρθει. Και να θέλει χάδια εκείνη την ώρα αν την χαιδέψω θα με δαγκώσει και θα φύγει.
Εν τω μεταξύ όπου πάω με ακολουθάει. Στο μπάνιο αν μπω και δεν της ανοίξω την πόρτα, αρχίζει και νιαουρίζει..!!!
Μην προσέξει ότι έχω σηκωθεί και έχω πάει σε κάποιο απ τα δωμάτια.. θα έρθει κι αυτή και θα παίζει εκεί δίπλα μου.
Να πω ότι είναι ημίαιμο περσικό.. και τα περσικά φημίζονται για την καλοσύνη τους!!!!!
Αυτή κάθε άλλο από ημίαιμο περσικό είναι στον χαρακτήρα!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το δικό μου είναι θηλυκό!! και είναι γκρι - ταμπυ σιλβερ. αυτό που βλέπεις στο αβάταρ.
Τα χέρια τα δικά μου πρέπει να δεις!
Θέλω να την σταματήσω τώρα που είναι μικρή να το κάνει.
Της δείχνω συνέχεια αγάπη. Συνέχεια! Της μιλάω, την φιλάω(της αρέσει νομίζω αυτό).. με γλείφει κι αυτή που και που..(της αρέσει στο πρόσωπο), αλλά εκεί που μπορεί να με γλείφει μπορεί να με δαγκώσει τόσο δυνατά που να φωνάξω και να με ακούσει όλη η πολυκατοικία
Δεν ξέρω τι νακάνω ρε γαμώτο.
Την αγαπάω και την λατρεύω. Δεν το αντέχω να μην μπορώ να την χαιδέψω ή να μην μπορώ να την αγκαλιάσω. Όταν και όποτε θέλει αυτή θα έρθει. Και να θέλει χάδια εκείνη την ώρα αν την χαιδέψω θα με δαγκώσει και θα φύγει.
Εν τω μεταξύ όπου πάω με ακολουθάει. Στο μπάνιο αν μπω και δεν της ανοίξω την πόρτα, αρχίζει και νιαουρίζει..!!!
Μην προσέξει ότι έχω σηκωθεί και έχω πάει σε κάποιο απ τα δωμάτια.. θα έρθει κι αυτή και θα παίζει εκεί δίπλα μου.
Να πω ότι είναι ημίαιμο περσικό.. και τα περσικά φημίζονται για την καλοσύνη τους!!!!!
Αυτή κάθε άλλο από ημίαιμο περσικό είναι στον χαρακτήρα!!
Μην ανησυχείς και εμένα μικρός ο δικός μου στην ηλικία της με δάγκωνε όσο πάρει νύχι δεν έβγαζε. Το είχε βρει παιχνίδι. Τώρα που σε κάνα μήνα θα χρονίσει έχει ηρεμήσει και είναι μέσα στην τρυφεράντζα. Ένας τρόπος να της δείξεις ότι δεν πρέπει να δαγκώνει είναι να της ρίχνεις νερό. Πάρε ένα ψεκαστήρι και ψέκαζέ της κάθε φορά . Έτσι θα καταλάβει ότι δεν πρέπει να το κάνει. Στην φύση τους το δείχνει η μάνα τους
. Καλή τύχη. Μην απογοητεύεσαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξε και μια ματια εδω,ισως σε βοηθησει.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
Η Μικαελλα μου ειναι 7 μηνων και πριν ενα μηνα στειρωθηκε. Ολα καλα.απο 5 μηνων δαγκωνε αλλα οχι δυνατα. Την παιζω, της δινω την ανεξαρτησια που θελει. Ειναι δεν ειναι καθαροαιμο αλλα ημιαιμο ρατσας αγκυρας. Την βρηκαμε εγω και ο αντρας μου οταν ηταν 3-4 μηνων και το πηραμε στο σπιτι μας. Αλλα δεν λεει να σταματα να δαγκωνει τωρα τελευταια. βεβαια η δικη μου δουλεια ειναι στο σπιτι περα απο την αστρολογια ειμαι και συγγραφεας και ολη μου την προσοχη την εχω στο κομπιουτερ.Αλλα την παιζω αρκετα συχνα 2-3 φορες την ημερα. μηπως δαγκωνει επειδη ηταν εξω και ζουσε ελευθερα με αλλες δυο γατουλες και τωρα απο τοτε που στειρωθηκε την εχω συνεχεια στο σπιτι?
δεν εχει βγει εξω παρα μονο στο μπαλκονι. πειτε μου τι να κανω! δεν μπορω αλλο να με δαγκωνει. την αγαπαω πιο πολυ και απο μενα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspa
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ έχω νεογέννητα τώρα γατάκια και ράτσας ρώσικης μπλε και ασχέτου ράτσας αλλά πανέμορφα, τα οποία και χαρίζω. Έχω βάλει αγγελία και στο site.
Με το μπαλκονάκι σου, αν επικοινωνούσες μαζί μου για να πάρεις γατάκι, ξέρεις βέβαια τι θα σου απαντούσα. Είμαι πολύ επιλεκτική.
Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει, ας επικοινωνήει στο 699 7726177
Ελπίζω να αγαπήσεις περισσότερο τα ζωάκια, αλιώς όπως είπαμε, άστα στην ησυχία τους.
Με αγάπη όλα αυτά και ελπίζω για το καλλίτερο για όλους μας. - ΛΙΝΑ -
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool