BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Οι γάτες είναι οι τέλειοι θηρευτές, και από μικρές παίζουν χρησιμοποιόντας νύχια και δόντια. Μ' αυτό τον τρόπο γνωρίζουν τον κόσμο τους και εκπαιδεύονται. Αν τώρα ένας ιδιοκτήτης τα αφήνει από μικρά να παίζουν με τα χέρια του, τότε μαθαίνουν πως είναι οκ. Χρησιμοποιόντας ειδικά παιγνίδια για γάτες, δεν τις ενθαρρύνεις να παίζουν με τα χέρια σου κι έτσι δεν μαθαίνουν να τα δαγκώνουν ή να γρατσουνάνε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι εγωίστριες και τα θέλουν όλα δικά τους. Θεωρούν ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα μας κεντρίσουν την προσοχή. Τα σκυλιά-αντιθέτως- είναι πολύ αγνά.
μου πήραν πρόσφατα δώρο ένα πιτζαμάκι το οποίο έγραφε πάνω "cats have stuff dogs have owners" αυτό νομίζω τα λεει όλα! δεν θεωρώ όμως ότι ειναι εγωισμός κτητικότητα ίσως!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Γειά σε όλους... είμαι καινούρια εδω... λοιπόν αποφάσισα γίνω μελος γιατι χρειάζομαι την βοηθειά και την γνώμη σας. Εχω μια γατούλα 5 μηνών την οποία την βρήκε μια κοπέλα στο δρόμο ημερών και απο τοτε την ανελαβα εγω.. με μπιμπερο αγκαλιές χάδια κτλ.. δυστυχώς καθώς μεγάλωνε άρχισε να φέρεται επιθετικά... π.χ. πας να την χαιδεψεις και σε δαγκώνει ενω κάθομαι στον καναπε ερχεται και ορμαει με μανια στα χερια μου και με δαγκωνει... απο την αρχη που ειχα παρατηρήσει αυτη την συμπεριφορα προσπαθουσα να μην την παίζω με τα χέρια μου και να χρησιμοποιώ παιχνιδια... μια μερα το αγορι μου με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι μαλωσε με την γατα και να παω γρηγορα σπιτι... πηγα και μου ειπε οτι του ορμιξε και εκανε λεει σαν λιονταρι ετοιμο να τον φαει... και την ειχε κλεισει μετα απο πολυ προσπαθεια μεσα σε ενα δωματιο. μου εχει κανει απειρες δαγκωματιες και γρατσουνιεσ και εχω καταλαβει οτι δεν θελει καθολου να την ακουμπας απο την μεση και κατω..... το απιστευτο ειναι οτι οταν νυσταζει ερχεται μονη της στην αγκαλια μου και μου πιπιλαει με μανια το χερι λες και ειναι μωρο.. τοτε εγω της τα συγχωρω ολα και μπορω να την χαιδεψω παντού!!!! αλλα μονο σε εμενα κανει πιπιλα... το προβλημα ειναι οτι θελω να την συμπαθησει το αγορι μου γιατι συγκατικοικουμε και μου λεει οτι δεν θελει ενα αγριο ζωο μεσα στο σπιτι. και οταν φερνω κοσμο στο σπιτι πανε να την χαιδεψουν και φοβαμαι... τουσ κανει κουχχχχχχχ και αγριευει... αμα δεν της δινεις σημασία δεν σε πειραζει... αλλα ολοι θελουν να την χαιδεψουν και να παιξουν μαζι της... δοκιμασα να αφηνω εκεινων να την ταιζει μπας και τα βρουνε.
Θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα ψεκαστήρι να το γεμίζεις νερό και κάθε φορά που το κάνει η γατούλα σου να την ψεκάζεις. Έτσι θα μάθει ότι κάθε φορά που πάει να δαγκώσει θα την βρέχεις
Με αυτό ούτε το ζώο κακοποιείς και το εκπαιδεύεις . Τα μικρά γατάκια μαθαίνουν αυτές τις συμπεριφορές μεταξύ τους ρίχνοντας καμμιά σφαλιαρίτσα στο παιχνίδιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ... Ουρανια μου θα το δοκιμασω... αυτο με το ψεκαστηρι!!!!καλη ιδεα... απλα θα πρεπει να το εχω συνεχεια διπλα μου...
Και εσενα Μαυρε γατε σε ευχαριστω αλλα.. την πιανει μανια τρελη και δαγκωνει δυνατα με αποτελεσμα να τρεχει αιμα μετα... και εγω δεν εχω τοσο προβλημα αλλα ο δικος μου τσαντιζεται και μου λεει οτι αμα δεν ημερεψει να την διωξω γιατι αργοτερα μπορει να κανει ετσι και στο παιδι μας..(οταν κανουμε...!)και συνεχεια η φραση """δεν θελω αγριο ζωο στο σπιτι"""!!!!
Mauros Gatos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλαβα. Ευτυχως εχω πολυ καλο συντροφο.Ειναι ανθρωπος. Μονο αυτος με καταλαβαινει με τα ζωα. Ακριβως το ιδιο τα αγαπαει και αυτος.Παντα μαζι τρεχουμε για αδεσποτα και για τα δικα μας!ευχαριστω πολυ... Ουρανια μου θα το δοκιμασω... αυτο με το ψεκαστηρι!!!!καλη ιδεα... απλα θα πρεπει να το εχω συνεχεια διπλα μου...
Και εσενα Μαυρε γατε σε ευχαριστω αλλα.. την πιανει μανια τρελη και δαγκωνει δυνατα με αποτελεσμα να τρεχει αιμα μετα... και εγω δεν εχω τοσο προβλημα αλλα ο δικος μου τσαντιζεται και μου λεει οτι αμα δεν ημερεψει να την διωξω γιατι αργοτερα μπορει να κανει ετσι και στο παιδι μας..(οταν κανουμε...!)και συνεχεια η φραση """δεν θελω αγριο ζωο στο σπιτι"""!!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα σας συμβούλευα να μην την πιέζετε για χάδια, εάν δεν τα θέλει η ίδια.
Για παράδειγμα, αφήνετε την, παίζετε μαζί της με διάφορα παιχνίδια αλλά για χάδια θα έρθει εκείνη από μόνη της, όταν τα θέλει.
Όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι μπορεί να φοβάται, εάν εκείνοι προσπαθούν να την χαϊδέψουν με το ζόρι, είναι λογικό να φερθεί επιθετικά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool