LilouF
Νεοφερμένο μέλος
Η LilouF αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-11-10
14:16
Καλησπέρα! Έχουμε έναν γατούλη 10 μηνών, πολύ παιχνιδιάρη και "ιδιότροπο" σε ορισμένες του συνήθειες. Κάθε φορά που του αλλάζω το νερό του (από το οποίο λίγο πίνει ..) βουτάει τα ποδαράκια του μέσα και μετά από λίγο το ρίχνει όλο έξω! Χρησιμοποιούμε πλαστικό πιατάκι. Τι μπορεί να φταίει; Το κάνει για παιχνίδι ή μήπως τον ενοχλεί κάτι; Δοκιμάσαμε και ένα τυπου συντριβάνι, χωρίς επιτυχία..Μήπως πρέπει να πάρουμε μεταλλικό πιάτο; Ευχαριστώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
09-11-10
14:34
Εχει ξαναγραφτει παρομοιο αρθρο και πραγματικα ακρη δεν βγαινει
διοτι τα ζουζουνογατσουλα μας ειναι σκετα ζουζουνια και μαλλον το κανουν για παιχνιδι...
'Αλλα φαντασου πινουν νερο μονο απο τη βρυση...Για το ειδος του πιατου δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια (στο λεω χωρις απολυτη σιγουρια...)
διοτι τα ζουζουνογατσουλα μας ειναι σκετα ζουζουνια και μαλλον το κανουν για παιχνιδι...'Αλλα φαντασου πινουν νερο μονο απο τη βρυση...Για το ειδος του πιατου δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια (στο λεω χωρις απολυτη σιγουρια...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LilouF
Νεοφερμένο μέλος
Η LilouF αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
09-11-10
14:52
Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη!! Κι εγώ προς τα εκεί κλίνω, νομίζω απλά παίζει! Αλλά είναι η πρώτη μου γάτα που συμπεριφέρεται έτσι και είχα απορία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.224 μηνύματα.
09-11-10
15:01
Καλησπερα.
Για παιχνιδι το κανει σιγουρα.Το εκαναν και εμενα τα δικα μου.Αυτο που εκανα εγω ηταν να παρω την ειδικη θηκη που υπαρχει σε κτηνιατρεια και πετ σοπ,(πλαστικη) που μεσα μπαινουν πιατακια μεταλλικα (ολα μαζι πουλιουνται) ετσι ,μπορει και να το μετακινησουν ολο μαζι το συστημα..αλλα δεν μπορουν αναποδογυρισουν τα πιατακια..ειναι πολυ καλη λυση.
Για παιχνιδι το κανει σιγουρα.Το εκαναν και εμενα τα δικα μου.Αυτο που εκανα εγω ηταν να παρω την ειδικη θηκη που υπαρχει σε κτηνιατρεια και πετ σοπ,(πλαστικη) που μεσα μπαινουν πιατακια μεταλλικα (ολα μαζι πουλιουνται) ετσι ,μπορει και να το μετακινησουν ολο μαζι το συστημα..αλλα δεν μπορουν αναποδογυρισουν τα πιατακια..ειναι πολυ καλη λυση.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
10-11-10
01:05
παιζουν
Το τελευταιο χομπυ του δικου μου ειναι να ριχνει αντικειμενα μεσα στο μπολ του νερου. Παντως καλυτερα ειναι να χρησιμοποιεις ανοξειδωτο, γυαλινο ή πορσελανινο μπολ γιατι το πλαστικο μπορει να συσσωρευσει βακτηρια και επισης ενοχοποιειται για την ακμη στης γατες.
Το τελευταιο χομπυ του δικου μου ειναι να ριχνει αντικειμενα μεσα στο μπολ του νερου. Παντως καλυτερα ειναι να χρησιμοποιεις ανοξειδωτο, γυαλινο ή πορσελανινο μπολ γιατι το πλαστικο μπορει να συσσωρευσει βακτηρια και επισης ενοχοποιειται για την ακμη στης γατες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum