KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
17-11-09
10:25
Καλημερα.
Ρε παιδια παω να σκασω....
Η ξαδερφη μου, κι αυτη βαθια γατοφιλη εχει αδεσποτα πισω απο τη δουλεια της. Τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει ενα υπο την προστασια της, 1 μηνα γατακι. Του ειχε βρει κ σπιτι. Και εκει που ολα ηταν καλα, το γατι επαιζε ολη μερα κι ετρωγε, αρχισε να καθετε μαζεμενο σε μια γωνια. Την επομενη μερα να κανει διαρροια, μετα το πηγε στον κτηνιατρο που του εδωσε αντιβιοση, και αντιδιαρροοικα, και μετα πεθανε.....
Τις τελευταιες μερες εγινε ΞΑΝΑ το ιδιο με αλλο γατακι! Μαλιστα αυτο το πηγε πιο γρηγορα στον κτηνιατρο κ ειχε αρχισει αντιβιοση εδω κ 3 μερες. Σημερα πεθανε.
Γιατι ρε παιδια????? Εχει η γειτονια καμια αρρωστια? Επειδη ξαφνικα τρωνε κανονικα? Τι φταιει?
Η ξαδερφη μου ειναι ρακος!
Ρε παιδια παω να σκασω....
Η ξαδερφη μου, κι αυτη βαθια γατοφιλη εχει αδεσποτα πισω απο τη δουλεια της. Τον προηγουμενο μηνα ειχε παρει ενα υπο την προστασια της, 1 μηνα γατακι. Του ειχε βρει κ σπιτι. Και εκει που ολα ηταν καλα, το γατι επαιζε ολη μερα κι ετρωγε, αρχισε να καθετε μαζεμενο σε μια γωνια. Την επομενη μερα να κανει διαρροια, μετα το πηγε στον κτηνιατρο που του εδωσε αντιβιοση, και αντιδιαρροοικα, και μετα πεθανε.....
Τις τελευταιες μερες εγινε ΞΑΝΑ το ιδιο με αλλο γατακι! Μαλιστα αυτο το πηγε πιο γρηγορα στον κτηνιατρο κ ειχε αρχισει αντιβιοση εδω κ 3 μερες. Σημερα πεθανε.
Γιατι ρε παιδια????? Εχει η γειτονια καμια αρρωστια? Επειδη ξαφνικα τρωνε κανονικα? Τι φταιει?
Η ξαδερφη μου ειναι ρακος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
17-11-09
10:39
Ο γιατρός που τα εξέτασε τι είπε?Ισως να είναι κάποιο μικρόβιο που έχουνε κολλήσει από τη στιγμή που έρχονται σε επαφή με άλλα αδέσποτα αλλά παίζει ρόλο κ η ηλικία.Τόσο μικρά γατάκια που ζουν έξω μόνα τους,δεν τρέφονται σωστά κ έρχονται αντιμέτωπα με το κρύο κ τη βροχή είναι λογικό νομίζω να έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν λόγω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
17-11-09
10:44
Τα μικρά, και ειδικά τα αδέσποτα, έχουν πολλά να φοβούνται...
Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, που ο αδύναμος οργανισμός τους δεν μπορεί να τα παλέψει πάντα.
Τώρα τί μπορεί να φταίει, είναι πολλά...
Λογικά θα έχει κάποια ιδέα ο Κτηνίατρος που τα είδε...
Και εγώ έχασα ένα μικρό.. το είχα εξημερώσει, μου γουργούριζε.. το τάιζα, του είχα κάνει φωλίτσα, για το κρύο και την βροχή, και ενα πρωί το βρήκα έξω απο την φωλιά πεθαμένο...
Είναι ο κύκλος της ζωής, δυστυχώς. Δεν θα αντέξουν όλα, μόνο τα πιο δυνατά, γιαυτό και γεννάνε και τόσα πολλά...
Υπάρχουν πολλές αρρώστιες, που ο αδύναμος οργανισμός τους δεν μπορεί να τα παλέψει πάντα.

Τώρα τί μπορεί να φταίει, είναι πολλά...
Λογικά θα έχει κάποια ιδέα ο Κτηνίατρος που τα είδε...
Και εγώ έχασα ένα μικρό.. το είχα εξημερώσει, μου γουργούριζε.. το τάιζα, του είχα κάνει φωλίτσα, για το κρύο και την βροχή, και ενα πρωί το βρήκα έξω απο την φωλιά πεθαμένο...
Είναι ο κύκλος της ζωής, δυστυχώς. Δεν θα αντέξουν όλα, μόνο τα πιο δυνατά, γιαυτό και γεννάνε και τόσα πολλά...
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
17-11-09
20:24
Θυμιζει συμπτωματα πανελευκοπενιας, ιδιως σε ανεμβολιαστα γατακια που προερχονατι απο ανεμβολιαστες μανες ειναι συχνο ιδιως αν ηταν η μανα φορεας η περασε καποιος φορεας απο εκει που ζουσαν

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
18-11-09
09:29
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
Και αν εχει πανελευκοπενια τι μπορει να γινει? Ειναι καταδικασμενα ολα οσα το εχουν? Το γατακι επαιρνε Vibramycin 3 μερες πριν πεθανει.
Θα το πω στο ξαδερφακι να μη νομιζει οτι εκανε κατι λαθος εκεινη.....
Ευχαριστω ξανα!
Και αν εχει πανελευκοπενια τι μπορει να γινει? Ειναι καταδικασμενα ολα οσα το εχουν? Το γατακι επαιρνε Vibramycin 3 μερες πριν πεθανει.
Θα το πω στο ξαδερφακι να μη νομιζει οτι εκανε κατι λαθος εκεινη.....
Ευχαριστω ξανα!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα.
18-11-09
10:12
θα πρεπει να εμβολιαστουν τουλαχιστον με το τριπλο εμβολιο αυτα που δεν εχουν αρρωστησει και η μανα για να εχει αντισωματα να περναει στις επομενες γενες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum