Γιατί "πνίγεται" στον ύπνο του;

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
γεια σας!ο μικρούλης κάποιες φορές ενώ κοιμάται ξαφνικά αρχίζει κ βήχει σα να πνίγεται κάποιες φορές.ξέρετε γιατί γίνεται αυτό?σας έχει συμβεί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πνίγεται ΟΧΙ. Να κουνάει μουστάκια , πόδια κλπ κλπ ΝΑΙ.

Μηπως έχει καταπιεί πολλές τρίχες??? ΔΕν του δίνεις τίποτα για τριχόμπαλες?? είναι και μακρύτριχος....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κανει μονο στον υπνο του ?Καρδια εχεις ελενξει? ( στον κτηνιατρο)

τζουλια η αριστερη γατα στις φωτο που εχεις ειναι μπλε ρωσικη?μπορεις να μου πεις αν ειναι σπανια ρατσα στην ελλαδα κ περιπου το κοστος της?ειναι η αγαπημενη μου αν κ δεν ειχα ποτε ομως σκεφτομαι σοβαρα να παρω τωρα για αυτο ζηταω πληροφοριες.ευχαριστω.

καρδια?ωχ να χουμε άλλα δηλ τώρα?ναι μόνο στον ύπνο του, τον βλέπει τακτικά ο κτηνίατρος αλλά τελευταία ενώ κοιμάται τον πιάνει αυτό,βήχει,ξυπνάει λίγο μέχρι να συνέλθει κ μετά ξανακοιμάται.

επειδη γνωρίζω σου απαντώ αντι της Τζουλιας γιατί θα το δει την Δευτέρα. Ειναι αυθεντικός κεραμιδογατούλης ο συγκεκριμένος. Υπαρχουν πολλοι τέτοιοι και πιστεψε με από εκει που θα ψαχνεις και δεν θα βρίσκεις καλύτερα να σωσεις και μια ζωουλα δωρεάν αν την βρεις έτσι οπως θελεις...:(

Στο θεμα μας όμως, καλύτερα να το κοιταξετε αυτο με τον βήχα...γενικα ο βηχας εμενα με ανησυχει..

τζουλια η αριστερη γατα στις φωτο που εχεις ειναι μπλε ρωσικη?μπορεις να μου πεις αν ειναι σπανια ρατσα στην ελλαδα κ περιπου το κοστος της?ειναι η αγαπημενη μου αν κ δεν ειχα ποτε ομως σκεφτομαι σοβαρα να παρω τωρα για αυτο ζηταω πληροφοριες.ευχαριστω.

ΔΕΝ ξέρω απο ... τον δρόμο τον βρήκα και τον μάζεψα....:up::up::up::up:

Μπορει ΝΑΙ μπορεί ΟΧΙ μπορεί κατά το ΉΜΙΣΥ :happy:
Εμένα δεν με νοιάζει!!!!

Αν θές ΕΔΩ ειδικό θέμα για τα ΜΠΛΕ, και άτομα που έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ μπλε!!!:happy::happy:

καλε εδω είσαι ακόμη???:blink::blink::blink: εχω αποσυντονιστεί και εχω χασει την ωρα μ'αυτή τη δουλεια..

φυσικα αν βρω με λιγη τυχη βεβαια ειναι βεβαιο οτι θα το κρατησω δεν με ενδιαφερει να το αγορασω μονο.απλα απο την εμφανιση μου εκανε εντυπωση γατας που μαλλον θα χρειαζοταν να πληρωσω για να αποκτησω..

καρδια?ωχ να χουμε άλλα δηλ τώρα?ναι μόνο στον ύπνο του, τον βλέπει τακτικά ο κτηνίατρος αλλά τελευταία ενώ κοιμάται τον πιάνει αυτό,βήχει,ξυπνάει λίγο μέχρι να συνέλθει κ μετά ξανακοιμάται.
Μπορεί να είναι κ από τις τρίχες που καταπίνει, γιατί βλέπω πως ειναι περσικός. Το καλύτερο όμως ειναι να πάς το συντομότερο σε έναν κτηνίατρο για να τον εξετάσει, γιατί όπως λέει κ η ΝΟΤΑ ο βήχας ειναι ένα ανησυχητικό σύμπτωμα

φυσικα αν βρω με λιγη τυχη βεβαια ειναι βεβαιο οτι θα το κρατησω δεν με ενδιαφερει να το αγορασω μονο.απλα απο την εμφανιση μου εκανε εντυπωση γατας που μαλλον θα χρειαζοταν να πληρωσω για να αποκτησω..

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!!!
Αν θέλεις μπορείς να πας στην υπογραφή μου και να δεις και άλλες φωτο του!! :cool::cool:

@ πράσινη ΝΟΤΑ.... δεν θα το σχολιάσω. :mad::lol::lol:

ΘΑ βρεις οπωσδήποτε έναν που να του μοιάζει αν δε σε νοιάζει να είναι ράτσας και σε ενδιαφέρει από άποψη εμφάνισης.Δες και τον δικό μου,πολλοί με ρωτούν για ράτσα αλλά είναι κεραμιδογατάκι.Και είχε και αρκετά ίδια αυτό τον καιρό με τις γέννες.:)
Ο μικρός περσάκος μπορεί να έχει τριχόμπαλες,αλλά καλό θα ήταν να ελέγξει και ο κτηνίατρος για κάποιο αναπνευστικό.Μιας φίλης μου το κεραμιδογατάκι που είχαμε σώσει και της το χαρίσαμε έκανε κάτι παρόμοιο.Ο γιατρός διέγνωσε άσθμα και από τότε παίρνει ένα χαπάκι κάθε πρωί και είναι μια χαρά.Το κάνει κάποιες συγκεκριμένες μέρες,ας πούμε αν έχει υγρασία,ή όποτε να'ναι;

Δεν υπήρχε μία αγγελία με ένα γκρι κ ένα γκρι-λευκό γατάκι; τα πήραν; :hmm:
Πράσινη Νοτα;:blink:

Θα το ψάξω λίγο και θα σας ενημερωσω...(αυτο με το "πρασινη" φανταζομαι οτι δεν ειναι ειρωνία ως προς θεάρεστη ιδιοτητα μου αλλα φυσικα αναφέρεστε στην οικολογική μου συνείδηση):lol::lol:

Περιμενουμε νεα απο το γιατρο για το βηχαλακι του παιδιου:P

Δεν υπήρχε μία αγγελία με ένα γκρι κ ένα γκρι-λευκό γατάκι; τα πήραν; :hmm:
Πράσινη Νοτα;:blink:
Αν εννοείτε της LETOS τα πήραν όλα...εγώ έκανα το προξενιό...;)

καλε Mods καντε κατι ειμαι λιγο ξανθια και αποσυντονιζομαι:P Δεν θελω να σε τρομαξω μπορει να ειναι κατι πολυ απλο αλλα καλο ειναι να τον δεις σε γιατρο:) Αμα ειναι τριχομπαλες δεν θα το εκανε και στον ξυπνιο του?

συμφωνω με Μυρτος. θα το εκανε γενικοτερα..

Αν εννοείτε της LETOS τα πήραν όλα...εγώ έκανα το προξενιό...;)
Μάλλον αυτή εννοώ. Εσύ; Είσαι Στελθ σαν τον γιό σου;)

ΞΑΝΘΙΑ νο2: Και με την καρδιά δεν θα το έκανε γενικότερα??? :hmm:

υποθετω .....αρα dr:P ... τι λες?Μπορει να στραβοκαταπινει στον υπνο του?:hmm: κοιτα για ναμην σε τρελανουμε δεν πας στον κτηνιατρο μια βολτα για καλο και για κακο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back